ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد کنترل پنل رایگان مناسب سایت اشتراک گذاری ویدئو

mostafa-f
January 13th, 2017, 16:58
سلام خدمت دوستان عزیز

من تازه با vps شروع به کار کردم و می خوام یک سایت اشتراک گذاری ویدئو راه بندازم برای کنترل پنل موندم چی نصب کنم سیستم عامل centos هست به نظر شما از بین این موارد کدوم مناسب هست :

ajenti , centos webpanel, kloxo-mr , ispconfig , vestacp

و اگر پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون می شم

البته با در نظر گرفتن آخرین به روز رسانی های این پنل ها چون خونده بودم centos webpanel کنده حالا می خوام ببینم تو آپدیت جدید تغییری تو سرعت کرده یا نه ؟

vestacp ظاهرا فایل منیجرش پولی می شه ؟؟

yourhosting
January 13th, 2017, 17:01
centos webpanel در لیستتون گزینه خوبی هست اما باتوجه به هزینه پایین لایسنس دایرکت ادمین پیشنهاد میشه دایرکت نصب کنید
موفق باشید

dow
January 14th, 2017, 13:39
پیشنهاد میکنم دایرکت نصب کنید .لایسنسش قیمتش مناسبه

OnlineServer
January 14th, 2017, 13:44
امکاناتی که دایرکت ادمین بهتون میده در مقابل محدودیت ها و دردسر هایی که این پنل های رایگان براتون در آینده ایجاد میکنند قابل مقایسه نیست و نسبت به هزینه کم ماهی ۱۰ تومان ارزش داره .

mizban97
January 14th, 2017, 13:57
سلام خدمت دوستان عزیز

من تازه با vps شروع به کار کردم و می خوام یک سایت اشتراک گذاری ویدئو راه بندازم برای کنترل پنل موندم چی نصب کنم سیستم عامل centos هست به نظر شما از بین این موارد کدوم مناسب هست :

ajenti , centos webpanel, kloxo-mr , ispconfig , vestacp

و اگر پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون می شم

البته با در نظر گرفتن آخرین به روز رسانی های این پنل ها چون خونده بودم centos webpanel کنده حالا می خوام ببینم تو آپدیت جدید تغییری تو سرعت کرده یا نه ؟

vestacp ظاهرا فایل منیجرش پولی می شه ؟؟

سلام
اگر برای لینوکس پنل رایگان میخواید کلسکو XLAdmin خوبه
یا میتونید از کنترل پنل Centos Panel استفاده کنید