PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد انتقال دامنه

hassan.zrn
January 12th, 2017, 23:57
سلام دوستان
انتقال دامنه معمولا چند ساعت یا روز طول میکشه در دو مرکز مختلف .?

مثل از name به godaddy

lastwall
January 13th, 2017, 00:22
عرض ادب
روی کاغد ست شدن نیم سرور روی دامین چیزی در حدود 24 تا 48 ساعته
ولی خوب زودتر از این ساعات انتقال پیدا میکنه و dns ها رفرش میشن چیزی در حدود 5-6 ساعت برای دامنه های معتبر انجام میشه معمولا

hassan.zrn
January 13th, 2017, 00:33
من یه 8 9 روزی هست دامنه ای رو خریدم هنوز انتقالش انجام نشده. طبیعی هست؟

- - - Updated - - -

منظورم انتقال مالکیت دامنه هست

dizaji_saeed
January 13th, 2017, 10:09
سلام دوستان
انتقال دامنه معمولا چند ساعت یا روز طول میکشه در دو مرکز مختلف .?

مثل از name به godaddy
درود.
دوست عزیز شما اینجا گفتین که از یک ثبت کننده به یک ثبت کننده دیگه منتقل میکنین که مثال رجیستررها رو هم نوشتین: از نیم به گوددی

من یه 8 9 روزی هست دامنه ای رو خریدم هنوز انتقالش انجام نشده. طبیعی هست؟

- - - Updated - - -

منظورم انتقال مالکیت دامنه هست
اینجا هم مالکیت خوده دامنه رو فرمودین. ینی دامنه رو بفروشین و یکی بخره.

بالاخره من متوجه نشدم منظور شما کدوم نوع انتقال هست؟

گرچه در هیچ یک از حالتهای فوق ، 8-9روزی ک شما میفرمایین ، طول نمیکشه
همچنین اگر خطایی در پروسه انتقال وجود داشته باشه ، احتمالا گزارشش رو به ایمیلتون میفرستن

hassan.zrn
January 13th, 2017, 10:29
درود.
دوست عزیز شما اینجا گفتین که از یک ثبت کننده به یک ثبت کننده دیگه منتقل میکنین که مثال رجیستررها رو هم نوشتین: از نیم به گوددی

اینجا هم مالکیت خوده دامنه رو فرمودین. ینی دامنه رو بفروشین و یکی بخره.

بالاخره من متوجه نشدم منظور شما کدوم نوع انتقال هست؟

گرچه در هیچ یک از حالتهای فوق ، 8-9روزی ک شما میفرمایین ، طول نمیکشه
همچنین اگر خطایی در پروسه انتقال وجود داشته باشه ، احتمالا گزارشش رو به ایمیلتون میفرستن

ببنید من یک دامنه ای رو خریدم . و به پنل خودم که در یک سرویس دهنده دیگه هست گفتم انتقال بدم . 9 روزی هست گذشته و دامنه به پنل من نیومده و خظا داده . من به هر دو سرویس دهنده پول دادم و سرویس دهنده قبلی پاسخ گو نیست.

کد انتقال رو دادن به من .

متاسفانه بعضی از هاستینگ های ایرانی دامنه رو به اسم خودشون ثبت میکنن و هیچ پنلی به کاربر نمیدن و سر فروش دامنه اذیت میکنن .
الان دنبال راه حل هستم.
ما سفارش طراحی دادیم با اون نام و پول دامنه رو هم دادیم. الان کسی پاسخگو نیست . هیچ چیزی هم به نفع ما نیست.

hamid1101
January 13th, 2017, 12:00
سلام

انتقال دامنه بعد از اینکه ثبت کننده مقصد درخواستش را به ثبت کننده مبدا بده معمولا از 1 روز تا 14 روز طول میکشه و این بستگی به سرعت پاسخدهی ثبت کننده قبلی داره که مقدمات انتقال را انجام بده.
8 -9 روز طبیعی هست و ممکنه تا 7-8 روز دیگه هم طول بکشه

hassan.zrn
January 13th, 2017, 12:06
سلام

انتقال دامنه بعد از اینکه ثبت کننده مقصد درخواستش را به ثبت کننده مبدا بده معمولا از 1 روز تا 14 روز طول میکشه و این بستگی به سرعت پاسخدهی ثبت کننده قبلی داره که مقدمات انتقال را انجام بده.
8 -9 روز طبیعی هست و ممکنه تا 7-8 روز دیگه هم طول بکشه

ایمیل fail برام اومده . و کسی پاسخگو نیست.

hamid1101
January 13th, 2017, 12:23
اگر میشه آدرس دامین خودتون را بفرمایید تا یه بررسی بکنم