ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل زبان فارسی در اسکریپت

m0rt3za
January 12th, 2017, 21:21
سلام
میخوام یه اسکریپت php رو فارسی کنم ولی با زبان فارسی مشکل داره
اسکریپت رو با زبان اصلی نصب کردم و مقادیری که در تنظیمات به صورت فارسی وارد میکنم رو قبول نمیکنه. مثلا در تنظیمات در یک فیلد مقداری فارسی رو تایپ میکنم پیام میده که فیلد خالی هست
مشکل میتونه از یونیکد باشه؟
یونیکد همه فایل های php رو به utf8 تغییر یدم درست میشه؟

Farid.Agl
January 12th, 2017, 21:54
سلام
میخوام یه اسکریپت php رو فارسی کنم ولی با زبان فارسی مشکل داره
اسکریپت رو با زبان اصلی نصب کردم و مقادیری که در تنظیمات به صورت فارسی وارد میکنم رو قبول نمیکنه. مثلا در تنظیمات در یک فیلد مقداری فارسی رو تایپ میکنم پیام میده که فیلد خالی هست
مشکل میتونه از یونیکد باشه؟
یونیکد همه فایل های php رو به utf8 تغییر یدم درست میشه؟

اگه اسکریپتی که استفاده می کنید از دیتابیس استفاده میکنه، دقت کنید که جداول دیتابیس با انکودینگ utf8 ساخته شده باشن.

همچنین برخی از توابع کار با رشته ها در php، برای اینکه از زبان فارسی پیشتیبانی کنن، باید با توابع دیگه ای جایگزین شن، برای مثال تابع strlen که طول رشته رو محاسبه می کنه، برای اینکه طول رشته فارسی رو محاسبه کنه باید به mb_strlen تغییر کنه (mb مخفف multi byte هست که اشاره به 2 یا چند بایتی بودن هر کاراکتر در برخی انکودینگ ها مثل utf8 داره، در انکودینگ ascii برای هر کاراکتر 1 بایت در نظر گرفته میشه...)

یه سری کار های اولیه مثل اضافه کردن تگ متا utf8 به head خروجی html هم بررسی کنید (که احتمالا از قبل انجام شده و نیاز نیست کار خاصی انجام بدید).

اون موردی که فرمودید انکودینگ فایل های php رو تغییر بدید هم که مسلما لازمه.