PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک سرمایه گذار

pishva_ghazi
January 12th, 2017, 17:46
نیاز به یک سرمایه گذار در زمینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستم .. این نیاز سرمایه گذار برای جنس فروشگاه نیست جنس فروشگاه تامین از خود من ... سرمایه گذار سرمایه اش صرف تبلیغات و غیره است .. سرمایه حداقل اولیه 10 میلیون تومان

hamedmj
January 12th, 2017, 17:47
سلام
10 میلیون پول میخوام
خدافظ؟
خب برادر من حداقل توضیح میدادی درباره فعالیت، ضمانت سوددهی و بازگشت اصل پول، دوره زمانی سوددهی، نحوه فعالیت فروشگاه و ...!

ldda company
January 12th, 2017, 18:33
با سلام ...
منم با نظر دوستمون که دومین پست این تاپیک رو ارسال کردن ، موافق هستم ...
اگر نیاز به شریک برای پیشبرد اهدافتون دارید ، خب طبیعتا باید یه سری موارد و سلسله مراتب رو انجام بدید . نمیشه که همینطوری از راه برسید و بگید که به این میزان از پول نیازمندم . لطفا شرایط و ضوابط انجام این کار + اینکه آیا به صورت رسمی هم ضمانتی میدید یا خیر رو توضیح بدید تا ابهامات برطرف بشه ...

pishva_ghazi
January 12th, 2017, 23:46
ان دسته از دوستانی که هزینه دارند و سرمایه گذاری میکنند ... به شماره من زنگ بزنند و یا با تلگرام من تماس بگیرند برای انها کاملا شرح خواهم داد داستان از چه قرار است ... البته نه کامل کامل . به علت لو نرفتن طرح جدید تا اینکه سرمایه گذار واقعا بخواهد سرمایه گذاری کند و مبلغی به حساب واریز کند ... نه کلاه برداری هست و نه حقه بازی نه شکر خدا مال مردم خور هستیم
شماره من =09149583831
تلگرام من = https://t.me/kamran0x0

pishva_ghazi
January 14th, 2017, 00:46
کسی نیت سرمایه گذاری کنه /// مطمئن باشید سود عالی داره این کار

mibfa
January 14th, 2017, 01:10
کسی نیت سرمایه گذاری کنه /// مطمئن باشید سود عالی داره این کار

سلام

با این شرایط فکر نکنم . دوست عزیز کسی که توانایی سرمایه گذاری دارد وقت هم براش ارزشمند است . حداقل اطلاعات را میدادید تا بررسی کنند در چند دقیقه اول که نیاز است تماس بگیرند یا خیر

pishva_ghazi
January 14th, 2017, 11:25
سلام

با این شرایط فکر نکنم . دوست عزیز کسی که توانایی سرمایه گذاری دارد وقت هم براش ارزشمند است . حداقل اطلاعات را میدادید تا بررسی کنند در چند دقیقه اول که نیاز است تماس بگیرند یا خیر
دوست عزیز اگر کسی خواهان سرمایه گذاری باشد و ببیند براش سود میکند و نحوه کار چگونه است مطمئن هستم زنگ یا با تلگرام با شخص که درخواست داده تماس میگیرد .. و از کمی و کیفیت کار میپرسد و اگاه میشود