PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بلاک شدن کانکشن ها در esxi

Aria90
January 12th, 2017, 07:47
سلام
من داخل esxi 6 اتصال به ssh login رو برای انجام چند مورد فعال کردم اما الان هر کار میکنم دیگه نمیتونم از طریق vmware esxi client وصل بشم به سرور چون از بس اتک خورده فایروال esxi بلاک کرده کانکشن های ورودی رو و من نه از طریق ssh و نه esxi client نمیتونم وصل بشم.باید چه کنم؟

blueserver
January 12th, 2017, 09:14
سلام دوست عزیز
شما ip سیستم خودتون رو عوض و بررسی کردین ؟
از پنلی که دیتاسنتر میده ، سرور رو یکبار ریستارت کنین و بررسی کنین.

shopingserver.com
January 12th, 2017, 16:33
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر مشکلتون حل شد
به شما ی پیشنهاد میدم اونم اینه که حتما فایر وال esxi رو کانفیگ کنید که فقط با ای پی های خودتون دیده بشه
اینجوری هیچ کس ای پی شما رو نمیبینه و نمیتونن اتک یا اینکه هم کنن

sadecohost
January 12th, 2017, 18:12
سلام

اگر ریبوت شدن سرور مهم نیست: اول سرورتون رو ریبوت کنید (از پنل.) بعد سریعا وارد سرور بشید و SSH رو غیر فعال کنید (موقت.)
اگر مهمه که سرور آن بمونه: در صورتی که پنل دیتاسنتر بهتون دسترسی فایروال داده, پورت 22 اینکامینگ به سوی سرورتون رو موقتا ببندید, بعد 5 دقیقه با vSphere لاگین کنید و SSH رو غیر فعال کنید و پورت رو از پنل دیتاسنتر, باز کنید.

به بخش Configuration > security profile برید, بقل تب فایروال, پراپرتیز رو بزنید, SSH رو باز کنید, Firewall رو مجدد بزنید و روی گزینه دوم قرار دهید, سپس ایپی خودتون و ایپیهایی که میخواید باهاشون به SSH وصل شید رو اونجا allow کنید.
درآخر مجددا SSH روفعال کنید.

پیروز باشید.

yourhosting
January 12th, 2017, 18:38
سلام
این مشکل از ورژن 6 به بعد وجود دارد
با بستن ssh هم طبق بررسی حل نمیشود
بعد از تعدادی کانکشن failed به سرورتان چه از طریق ssh چه vsphere login روت اکسس به سرورتان بسته میشود برای یک بازه زمانی مشخص(معمولا 2دقیقه)
بنابراین شما درصورتی که در لاگین با مشکل مواجه شدید به فاصله 2 دقیقه تست کنید بعد از چندبار میتوانید لاگین کنید
پس از ان از طریق فایرول دسترسی SSH را ببندید و برای vsphere login هم محدودیت ای پی اعمال کنید.
و یا میتوانید در esxi یک یوزر با دسترسی کامل با یک اسم غیرمعمول بسازید تا بروت فروس روی اون انجام نشود و این مشکل روی اون یوزر بوجود نیاید
موفق باشید

Aria90
January 12th, 2017, 21:05
درود
طبق پیشنهاد وستان چند بار ای پی عوض کردم و نمیشه از صب دارم تست میکنم با ای پی های مختلف نمیشه
فروشنده سرور دسترسی پنل سرور رو بهم نداده به بهانه اینکه با ای پی ایران وارد پنل سرور میشید و دیتاسنتر بفهمه بلاک میکنه سرور رو که فکر میکنم بهانه ای بیش نیست الان بهش تیکت دادم ک دسترسی ریبوت سرور رو بده که نداد داخل فروم تاپیک معرفیشون میکنم چون نمیتونم هر بار ازش خواهش کنم واسم سرور رو ریبوت کنه
در مورد کانفیگ فایروال esxi من نیاز دارم به ssh نمیتونم غیر فعالش کنم و از طرفی ای پی سیستم خودم داینامیک هست
میشه ای پی سرور مجازی رو بهش بدم ک استاتیکه ک فقط از اون بیاد بالا؟