ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشنواره وب ایران

AMIRsaya2
January 11th, 2017, 17:00
درود ,دوستان زمان رای گیری جشنواره وب ایران هست ,عزیزانی که شرکت کردن لطفا لینک بدن تا رای بدیم...

http://www.iwmf.ir/website/19754

delta
January 11th, 2017, 17:11
به چی رای بدی؟ به کی رای بدی؟ آخرش انی برندست که کمک مالی بیشتری جشنواره کرده.. از اول همین بوده و هست.یک عده جمع شدن به نام جشنواره بقیه سایتها رو سرکیسه کنن همین

amir9136
January 11th, 2017, 17:36
http://www.iwmf.ir/website/17215

iranian-portal
January 11th, 2017, 17:42
به چی رای بدی؟ به کی رای بدی؟ آخرش انی برندست که کمک مالی بیشتری جشنواره کرده.. از اول همین بوده و هست.یک عده جمع شدن به نام جشنواره بقیه سایتها رو سرکیسه کنن همین

اینا به کنار، بعد از این همه سال من هنوز نفهمیدم فاز این جشنواره چیه دقیقا!!!

مثلا شما فکر کن سایت برتر و منتخب شدی!!! به حال کی فرق میکنه؟ به حال خودت چه فرقی میکنه؟!

اگر هدف واقعا ارتقاء سطح وب ایران بود، شاید میشد با نگرش مثبتی بهش نگاه کرد، اما....!!!

bahra
January 11th, 2017, 17:45
درود
هر کسی بیشتر پول خرج کنه که بهش رای بدن برنده هست و مطمئنن هم وب برتر نیست.
فقط شده یک منبع درآمد برای جشنواره وب

AMIRsaya2
January 12th, 2017, 10:03

اینا به کنار، بعد از این همه سال من هنوز نفهمیدم فاز این جشنواره چیه دقیقا!!!

مثلا شما فکر کن سایت برتر و منتخب شدی!!! به حال کی فرق میکنه؟ به حال خودت چه فرقی میکنه؟!

اگر هدف واقعا ارتقاء سطح وب ایران بود، شاید میشد با نگرش مثبتی بهش نگاه کرد، اما....!!!

درود
هر کسی بیشتر پول خرج کنه که بهش رای بدن برنده هست و مطمئنن هم وب برتر نیست.
فقط شده یک منبع درآمد برای جشنواره وب

بله
دوستان بنده میدانم !! اینکه یه رای گیری هست ,نمایشگاه های هم که برگزار میشه آخر اونی که پول خرج کنه امتیاز و.. میگیره...

1-2سال پیش شرکت کردم رای آوردم زنگ زدن گفتن 300 بدید برای تقدیر نامه و.. و در این تاریخ هم بیاید فلانجا... اما نرفتم.
هدف برنده شدن یا نشدن نیست چون باید پول بدیم !(برنده بشیم و پول بدیم !!! )

اما هدف اینکه سایت معرفی میشه ,بازدید میاد براش ,همین طور خیلی از سرمایه گزار ,همکاران و.. هستند که در اینجا دنبال اعضا مختلف میگردند , بهتره از همه طرف نگاه کنید ...

همین بازدید باشه و سایت ها هم یکم معرفی بشه خودش کافیه

armin.rf
January 12th, 2017, 10:23
بله
دوستان بنده میدانم !! اینکه یه رای گیری هست ,نمایشگاه های هم که برگزار میشه آخر اونی که پول خرج کنه امتیاز و.. میگیره...

1-2سال پیش شرکت کردم رای آوردم زنگ زدن گفتن 300 بدید برای تقدیر نامه و.. و در این تاریخ هم بیاید فلانجا... اما نرفتم.
هدف برنده شدن یا نشدن نیست چون باید پول بدیم !(برنده بشیم و پول بدیم !!! )

اما هدف اینکه سایت معرفی میشه ,بازدید میاد براش ,همین طور خیلی از سرمایه گزار ,همکاران و.. هستند که در اینجا دنبال اعضا مختلف میگردند , بهتره از همه طرف نگاه کنید ...

همین بازدید باشه و سایت ها هم یکم معرفی بشه خودش کافیه
جسارت نباشه اما وقتی میدونید ماجرا اینه و باید دوباره پول بدید {که 100درصد قیمتش از 2 سال پیش گران تر شده} فقط برای یک نامه باز شرکت کردید ؟

این جشنواره فقط شده یه شوخی بی مزه ...

k-pax
January 12th, 2017, 10:37
چند وقت پیش یکی اومد شرکت ما با منشی گفت میخواد برامون طراحی سایت کنه .
من باهاش صحبت کردم میگفت فلان سایت ما طراحی کردیم توی جشنواره وب ایران . رتبه آورده و تقدیر نامه گرفته !
گفت خب برای چه مشخصه ای رتبه آورده . برای طراحی بوده ؟ کاربردی بوده و ... ؟
میگفت رتبه آورده دیگه ! :109:
سایت دیدم یه قالب ساده و یه سری مطالب و چند تایی عکس بودش . که راحت میشد html درستش کرد !

گفتم همون وردپرس میزنم با یه قالب آماده . راحت ترم !:->
جشنوراه هم نمیخوام .

Netfollower
January 12th, 2017, 12:40
فکر میکنید من یا بقیه همکارا
حتی یک درصد این نمایش مضحکو قبول داریم؟
این یه نمایش عوام فریبانست
و ما برای خودمون احترام قائلیم !

ldda company
January 12th, 2017, 14:39
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ...
متاسفانه جشنواره وب ایران از هدفی که باید به واقع دنبال کنه ، به سمت و سوی مسائل مادی پیشروی کرده و حالت فخر گونه به خودش گرفته . از نظر بنده اگر یه همچین جشنواره ای واقعا بخواد مفید واقع بشه ، باید مسائل فنی و مدیریتی وب ایران رو مورد بررسی قرار بده ...

نظراتی که دوستان در این تاپیک دادن رو من اکثرا باهاشون موافق هستم . حالا گیریم که در جشنواره هم برنده بشیم ، واقعا چه توفیقی به حال وضع وب ما میکنه . امیدوارم که روزی کارناوالی تشکل بشه که به طور جدی برای وب ما و وضع و حالش مفید باشه و مشکلاتش رو مرتفع کنه . خوبه که حداقل در این انجمن میتونیم با دوستان وب مستر ، در مورد مسائل مختلف وب صحبت و همفکری کنیم ...