ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق پوسته کرک شده با پوسته اورجینال تم فارست

deluxekala
January 11th, 2017, 12:10
سلام دوستان

آیا مثلا پوسته ای که روی تم فارست یا مخزن های شبیه به اون هستش و به دلار میخریم با همون پوسته توی فروشگاه های ایرانی که هستش فرقی داره؟ اون اصلی هستش و این کرک شده؟

http://deluxekala.com/

dow
January 11th, 2017, 12:17
به نظر من بستگی داره چون برخی خریداری و ترجمه میکنن بعد میفروشن برخی هم ازنسخه ای رایگان استفاده میکنن.

Amy
January 11th, 2017, 12:18
درود
خیر ، هیچ فرقی ندارند
فروشگاه ایرانی هم همون تم رو خریده یا فارسی سازی کرده و میفروشه
یا اینکه کد های تبلیغاتی خودش رو گذاشته و رایگان انتشار میده
هیچ فرق خاصی ندارند ولی اکثرا فارسی سازی میشن و بعد برای فروش گذاشته می شوند

ldda company
January 11th, 2017, 12:36
با سلام ...
ببینید ، در مارکت های قالب ایرانی رایج ، قالب هایی که برای فروش گذاشته شدن ، به سه صورت آماده سازی شدن :
1 ) نسخه اصلی از تم فارست خریداری شده و بعد فارسی سازی شده .
2 ) از نسخه های کرک شده موجود استفاده شده .
3 ) به صورت اختصاصی توسط برنامه نویسان و طراحان آماده سازی شده .

غیر از این سه حالت ، مورد دیگه ای وجود نداره . اما در خصوص تفاوت قالب یا اسکریپت اورجینال با کرک شده ، خب معلومه که اسکریپت یا قالب های اورجینال از امنیت و سرعت و پشتیبانی بیشتری برخوردار هستن . البته این در مقایسه با قالب های کرک شده هست . چون بعضی از منابع هم هستن که قالب های اورجینال رو به صورت رایگان و بدون هیچگونه فایل مخربی قرار میدن ( که در همین انجمن هم نمونش رو داریم ) . اما در کل کسی که داره قالب خودش رو میفروشه ، اگر حرفه ای باشه و در یک جای معتبر هم اقدام به فروش کنه ، خب طبیعتا هیچوقت زحمات خودش رو با چند فایل مخرب خراب نمیکنه و برای خودش هم شاکی دست و پا نمیکنه !!

موفق باشید ...

deluxekala
January 11th, 2017, 12:38
به نظر من بستگی داره چون برخی خریداری و ترجمه میکنن بعد میفروشن برخی هم ازنسخه ای رایگان استفاده میکنن.

بله سوال منم همینه دقیقا این 2 تا قضیه چه فرق هایی دارن؟ چون یه قالب امکان داره با 50 هزار تومان روی سایت های ایرانی باشه ولی همون رو بخوای بخری و ترجمه کنی خیلی بیشتر در بیاد.

- - - Updated - - -

lizard.tiny
January 11th, 2017, 12:44
درود

در 99 درصد هیچ تفاوتی کاربردی نداره و عموماً عبارت کرک شده برای این موارد صدق نمیکنه!

زمانی میشه از این اصطلاح استفاده کرد که پوسته و قالب دارای لایسنس ( جهت اعمال محدودیت ) باشه که البته در این خصوص هم عبارت نال شده مناسب تر هست

اما به طور کلی 99 درصد پوسته های تم فارستی لایسنس ( به منظور اعمال محدودیت ) ندارند لذا نیازی نیست نال بشن

تفاوت اصلی نسخه های ارجینال خریداری شده با نسخه های منتشر شده :

نسخه های ارجینال دارای پشتیبانی و آپدیت هستند
کسی که اون قالب رو منتشر کرده ممکن هست درون کدهای مخرب, شل و ... قرار داده بشه که ممکنه برای شما مشکل ایجاد کنه

لذا سعی کنید از استفاده از نسخه های رایگان که منبع معتبری ندارند خودداری کنید

deluxekala
January 11th, 2017, 12:44
با سلام ...
ببینید ، در مارکت های قالب ایرانی رایج ، قالب هایی که برای فروش گذاشته شدن ، به سه صورت آماده سازی شدن :
1 ) نسخه اصلی از تم فارست خریداری شده و بعد فارسی سازی شده .
2 ) از نسخه های کرک شده موجود استفاده شده .
3 ) به صورت اختصاصی توسط برنامه نویسان و طراحان آماده سازی شده .

غیر از این سه حالت ، مورد دیگه ای وجود نداره . اما در خصوص تفاوت قالب یا اسکریپت اورجینال با کرک شده ، خب معلومه که اسکریپت یا قالب های اورجینال از امنیت و سرعت و پشتیبانی بیشتری برخوردار هستن . البته این در مقایسه با قالب های کرک شده هست . چون بعضی از منابع هم هستن که قالب های اورجینال رو به صورت رایگان و بدون هیچگونه فایل مخربی قرار میدن ( که در همین انجمن هم نمونش رو داریم ) . اما در کل کسی که داره قالب خودش رو میفروشه ، اگر حرفه ای باشه و در یک جای معتبر هم اقدام به فروش کنه ، خب طبیعتا هیچوقت زحمات خودش رو با چند فایل مخرب خراب نمیکنه و برای خودش هم شاکی دست و پا نمیکنه !!

موفق باشید ...

به نظر شما ارزش داره که یک پوسته که توی مارکت های ایرانی هست رو از تم فارست بخری و ترجمش کنی ؟ اینقدری که مهم باشه تو بحث سرعت امنیت و سئو تاثییر گذار هستش؟ چون هزینش خیلی فرق داره

ldda company
January 11th, 2017, 13:14
به نظر شما ارزش داره که یک پوسته که توی مارکت های ایرانی هست رو از تم فارست بخری و ترجمش کنی ؟ اینقدری که مهم باشه تو بحث سرعت امنیت و سئو تاثییر گذار هستش؟ چون هزینش خیلی فرق داره
خب وقتی دارید میگید همون پوسته در مارکت های ایرانی وجود داره و اتفاقا فارسی هم هست ، خب همون رو خریداری میکنیم .
طراحان و برنامه نویسانی که در مارکت های ایرانی فعالیت میکنن هم به صورت حرفه ای کار میکنن و آپدیت میدن برای پوسته هاشون . حتی اگر فرض رو بر این بگیریم که این عزیزان از پوسته های نال شده استفاده کنن ، باز هم حواسشون هست که فایل مخربی در اون پوسته قرار نگرفته باشه . همونطور که بالاتر هم گفتم ، کسی که بخواد یک فروش خوب رو تجربه کنه و صداقت خودش رو به کاربران ثابت کنه ، به طور حتم حواسش به مواردی مثل امنیت و سئو و این چیزا هست تا به مشکل خاصی بر نخوره ...

dow
January 11th, 2017, 17:12
بله سوال منم همینه دقیقا این 2 تا قضیه چه فرق هایی دارن؟ چون یه قالب امکان داره با 50 هزار تومان روی سایت های ایرانی باشه ولی همون رو بخوای بخری و ترجمه کنی خیلی بیشتر در بیاد.

- - - Updated - - -
اکثرا برای فروش بیشتر قیمت رو کم میزارن چون اولین مورد قیمت هستش خیلی تجربه کردم برای این میگم :))

soheil869
January 11th, 2017, 19:52
سلام دوستان

آیا مثلا پوسته ای که روی تم فارست یا مخزن های شبیه به اون هستش و به دلار میخریم با همون پوسته توی فروشگاه های ایرانی که هستش فرقی داره؟ اون اصلی هستش و این کرک شده؟

http://deluxekala.com/

با سلام
بیشترین تفاوت در نسخه های ارایه شده و پشتیبانی می باشد
پوسته های ایرانی بروز نمی باشند و اگر مشکلی هم در پوسته موجود باشد خودتان باید رفع کنید و در صورتی که نسخه جدید تر با امکانات بیشتر و رفع خطاها ارایه می شود شما از انها بی بهره می باشید
من به شخصه تمام پوسته ها را مستقیم از خود ThemeForest خریداری می کنم

- - - Updated - - -

خب وقتی دارید میگید همون پوسته در مارکت های ایرانی وجود داره و اتفاقا فارسی هم هست ، خب همون رو خریداری میکنیم .
طراحان و برنامه نویسانی که در مارکت های ایرانی فعالیت میکنن هم به صورت حرفه ای کار میکنن و آپدیت میدن برای پوسته هاشون . حتی اگر فرض رو بر این بگیریم که این عزیزان از پوسته های نال شده استفاده کنن ، باز هم حواسشون هست که فایل مخربی در اون پوسته قرار نگرفته باشه . همونطور که بالاتر هم گفتم ، کسی که بخواد یک فروش خوب رو تجربه کنه و صداقت خودش رو به کاربران ثابت کنه ، به طور حتم حواسش به مواردی مثل امنیت و سئو و این چیزا هست تا به مشکل خاصی بر نخوره ...
در 99% حالات این موضوع از فروشندگان ایرانی بعیید هست و فقط میخواهند چیزی را بفروشند و مشتری اصلا برای انها مهم نمی باشد

- - - Updated - - -

از نظر من سایتی که ارزش نداره براش 200 تومن خرج کنید کلا راه اندازی نشود بهتر است

از تم های RTL از سایت تم فورست استفاده کنید

iranian-portal
January 11th, 2017, 20:20
در 99% حالات این موضوع از فروشندگان ایرانی بعیید هست و فقط میخواهند چیزی را بفروشند و مشتری اصلا برای انها مهم نمی باشد

ممنون از اینکه کل جامعه رو در آمار بندی 99 درصدی خودتون بی تعهد و پول دوست محاسبه فرمودید!

راستی، شما هم یک فروشنده ایرانی هستید!!!

پس اگر تک تک، که شدیم ما! کارمون رو با علاقه، تعهد و اشتیاق انجام بدیم، حتما شرایط فرق میکنه.

وقتی مشتری طعم خدمات خوب رو مزه مزه کنه، با علاقه و دعای خیر، پول بیشتری رو هم پرداخت میکنه!!! اما وقتی فروش! بعدم خدافظ شما!!!! .....!!!

Rezash
January 11th, 2017, 21:24
تفاوت های بسیار مهمی دارند
۱. در صورت عدم خرید از مارکت اصلی و رسمی و استفاده از سایت های ایرانی پلاگین هایی مثل revolution slider آپدیت نمی شوند. در بهترین حالت با تاخیر فراوان توسط مارکت ایرانی منتشر میشند و آپدیت اتوماتیک ندارید. سایت های بسیاری به دلیل باگ های پابلیک شده نسخه های قدیمی هک شدند
یا از هک شدن بدتر ! آخرین مورد سایتی رو دیدم که ظاهر عادی داشت ولی کل صفحاتش در گوگل با صفحات چینی عوض شده بود. بک دوری که در قالب بود باعث میشد وقتی agent صفحه بات گوگل بود محتوای خودش رو نشون بده و زحمات چند ماهه مالی و زمانی صاحب سایت زیر سوال بره
۲. سایت های ارایه دهنده خدمات نسبت به پشتیبان اصلی قادر به پشتیبانی فنی درست و حسابی نیستند
تنها مزیت فارسی بودن هست و قیمت پایین تر

ebrahimsh
January 19th, 2017, 21:15
من ي پكيج زمستانه با كلي قالب دارم
ولي استفاده نميكنم