توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب سی پنل
anisagostar
January 10th, 2017, 22:04
سلام خدمت دوستان موقع نصب سی پنل به فایل installer.lock گیر میده که طبق دستور خودش حذفش میکنم ولی باز که میزنم بره واسه نصب سی پنل باز ارورش میاد که باید حذف بشه این رو به چه صورت حل کنم
و اینکه یه سی پنل اگر یه بار روی یه ای پی نصب بشه و قبل از 14 روز حذف بشه و دوباره نصب بشه لایسنس تریالش میپره؟
company_hosting
January 10th, 2017, 22:25
سلام خدمت دوستان موقع نصب سی پنل به فایل installer.lock گیر میده که طبق دستور خودش حذفش میکنم ولی باز که میزنم بره واسه نصب سی پنل باز ارورش میاد که باید حذف بشه این رو به چه صورت حل کنم
و اینکه یه سی پنل اگر یه بار روی یه ای پی نصب بشه و قبل از 14 روز حذف بشه و دوباره نصب بشه لایسنس تریالش میپره؟
سلام
ارور چیست ؟
سوال عد
خیر وقتی ایپی در دیتابیس ثبت شد برای 2-5 سال امکان نصب سیپنل رایگان ندارد
anisagostar
January 10th, 2017, 22:52
سلام
ارور چیست ؟
سوال عد
خیر وقتی ایپی در دیتابیس ثبت شد برای 2-5 سال امکان نصب سیپنل رایگان ندارد
2017-01-10 19:20:50 1247 (FATAL): Starting with version 57, cPanel & WHM supports 64-bit versions of CentOS 6+, Red Hat Enterprise Linuxآ� 6+, and CloudLinuxق
� 6+ only.
Removing /root/installer.lock.
[root@server home]#
یعنی اگر الان نصب کنیم و دوباره حذف و نصب بشه لایسنس تریال میپره؟ و تا چند سال نمیشه تریال استفاده کرد مگر اینکه لایسنس خریداری بشه؟
anisagostar
January 11th, 2017, 15:00
این مورد رو کسی میدونه چرا بعد از حذف باز گیر به فایل میده
dizaji_saeed
January 11th, 2017, 15:12
درود
موقع نصب سیپنل ، نباید کنترل پنل و چیزی دیگری نصب کرده باشین. ینی سیپنل رو روی سیستم عامل صفر کیلومتر باید نصب کنین
اگه قبلن چیزی نصب کردین ، برای نصب صحیح سیپنل ، سیستم عاملتونو از اول نصب کنین
anisagostar
January 12th, 2017, 00:04
درود
موقع نصب سیپنل ، نباید کنترل پنل و چیزی دیگری نصب کرده باشین. ینی سیپنل رو روی سیستم عامل صفر کیلومتر باید نصب کنین
اگه قبلن چیزی نصب کردین ، برای نصب صحیح سیپنل ، سیستم عاملتونو از اول نصب کنینسیستم عامل خام هست چیزی روش نصب نیست دوبار هم rebuild شده ولی بازم این مورد هست
OmidX
January 12th, 2017, 01:24
2017-01-10 19:20:50 1247 (FATAL): Starting with version 57, cPanel & WHM supports 64-bit versions of CentOS 6+, Red Hat Enterprise Linuxآ� 6+, and CloudLinuxق
� 6+ only.
Removing /root/installer.lock.
[root@server home]#
یعنی اگر الان نصب کنیم و دوباره حذف و نصب بشه لایسنس تریال میپره؟ و تا چند سال نمیشه تریال استفاده کرد مگر اینکه لایسنس خریداری بشه؟
اجرا کنید :
rm -rf /root/installer.lock
Yas-Host
January 12th, 2017, 09:50
دوستان اصلا ارور رو نمی خونند!!!
Starting with version 57, cPanel & WHM supports 64-bit versions of CentOS 6+