توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب مرورگر
فال
January 9th, 2017, 19:17
سلام
میخوام روی vps مرورگر نصب کنم و از آیپی vps استفاده کنم و البته یک سایت هم داشته باشم البته میزبانی سایت احتمالیه و هدف اصلیم همون نصب مرورگر و استفاده از مرورگره
ولی تا بحال ویندوز کار نکردم، یه سری سوالات ساده دارم :
1. نسخه 2016 سبک تر هست ولی رابط گرافیکیش حذف شده و نمیشه روش مرورگر نصب کرد درسته ؟ یعنی باید کد بزنم مثل لینوکس ؟ باید 2012 نصب کنم یعنی ؟
2. این ویندوز از قبل نصبه یا من که vps رو گرفتم باید خودم نصب کنمش مثل لینوکس ؟
3. باید کنترل پنل هم بگیرم یا ویندوز خودش کنترل پنله ؟
4. نیاز به مشخصات سرور خاصی دارم برای نصب ویندوز ؟
5. نمیشه سنتوس نصب کرد و روش مرورگر نصب کرد ؟
خواهش میکنم اساتید کمک بفرمایید
lemo1996
January 10th, 2017, 01:11
سلام
احتمالا نسخه core برای شما نصب شده .
درخواست بدید سیستم عامل رو مجدد براتون نصب کنند به حالت گرافیکی ، در صورتی که نیاز دارید از مرورگر استفاده کنید و کار های روز مره و.. رو انجام بدید .
ویندوز سرور 2012 استاندارد هست .
فال
January 10th, 2017, 08:32
خیلی ممنونم
من هنوز نگرفتم، خواستم بپرسم چطوریه
2016 سبکتر و بهتر هست، فقط می خوانم بدونم حالت گرافیکی داره ؟ روش مرورگر نصب میشه یا نه ؟
برای ویندوز مثل کنترل پنل باید هزینه لایسنس ماهانه جدا بدم ؟
blueserver
January 10th, 2017, 09:26
خیلی ممنونم
من هنوز نگرفتم، خواستم بپرسم چطوریه
2016 سبکتر و بهتر هست، فقط می خوانم بدونم حالت گرافیکی داره ؟ روش مرورگر نصب میشه یا نه ؟
برای ویندوز مثل کنترل پنل باید هزینه لایسنس ماهانه جدا بدم ؟
سلام دوست عزیز ، بله حالت گرافیکی داره و باید نسخه gui نصب بشه که محیط دسکتاپ هم داشته باشه ، مرورگر هم نصب میشه. البته چون هنوز فعالسازی برای ویندوز 2016 نیومده و فکر کنم تا 6 ماه میتونین استفاده کنین ، پیشنهاد میشه از ورژن 2012 که پایدارتر هست استفاده بشه.
عموما (99% )نیازی به تهیه لایسنس نیست ، با هاستینگی که میخواین سرور رو تهیه کنین باهاشون در ارتباط باشین و این مساله رو در میون بزارین.
با سپاس
فال
January 10th, 2017, 13:45
ممنونم از کمک شما
یک سوال دیگه :
موقع سفارش باید آیپی استاتیک اضافی هم سفارش بدم یا لازم نیست ؟ ( آیپی سرور نباید تغییر کنه وگرنه بلاک میشم)
دوم اینکه چطوری باید بفهمم علاوه بر اینکه آیپی متعلق به سک کشور خاصه، سرور هم دقیقا برای همون کشور هست یا نه ؟ غیر از پرسیدن از هاستینگ می خوام مطمئن بشم
alicpk
January 10th, 2017, 14:19
ویندوز سرور مانند ویندوز معمولیه ولی چند تا تفاوت داره که در نگاه اول اصلا قابل تشخیص نیستند
برای مثلا قسمت کنترل سرور برای نصب نرم افزارها و ... برای سرور داره
برای نصب مرورگر هم میتونید هر مرورگری که دوست دارید دانلود و نصب کنید و تمام نرم افزارهای ویندوزی برای ویندوز سرور هم قابل اجراست و تفاوتی ندارند
برای میزبانی وب هم میتونید از کنترل پنل رایگان وب سایت پنل استفاده کنید که نصب و راه اندازیش داخل انجمن هست
میتوانید از سیستم عاملهای لینوکسی هم استفاده کنید
فال
January 10th, 2017, 14:36
...
میتوانید از سیستم عاملهای لینوکسی هم استفاده کنید
خیلی ممنونم از لطف شما
منظورتون برای نصب مرورگر هست ؟
یعنی میشه از مرورگر بصورت گرافیکی در لینوکس استفاده کرد ؟