توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل robot.txt افزونه Yoast
alirad
January 7th, 2017, 16:51
سلام
دوستان من از طریق Yoast فایل robot.txt رو ایجاد کردم اما توی محتوای فایل فقط دو خط زیر وجود داره در صورتی که من توی تنظیمات افزونه چند مورد رو noindex کردم.سوالم اینه که
1)با توجه به اینکه اون موارد توی فایل robot نیستن آیا الان noindex حساب میشن یا نه؟
2)سایت مپ رو توی robot بنویسم یا همین که توی تنظیمات Yoast هست کافیه؟
3)با توجه به اینکه من از Yoast استفاده میکنم اگه بخوام علاوه بر تنظیمات افزونه تغییراتی هم توی robot بدم ممکنه با عملکرد افزونه تداخل داشته باشه؟
Disallow: /
AtrafNet
January 7th, 2017, 17:06
سلام
افزونه Yoast به صورت فیزیکی فایلی با نام robots.txt ایجاد نمیکنه و فقط از طریق توابع وردپرس به خود وردپرس میگه که این فایل مجازی که وردپرس میسازه رو ویرایش کنه.
حالا اینکه چرا به دلیل noindex کردن بعضی چیزا بازم محتویات این فایل همونه نمی دونم ولی اینو می دونم که می تونید دستی یه فایل فیزیکی در شاخه public_html هاست با نام robots.txt و محتوای دلخواه بسازید.
اینطوری دیگه فایل مجازی که وردپرس میسازه نمایش داده نمیشه و به جاش فایل حقیقی شما نمایش داده میشه.
مطمئن باشید وردپرس این فایل حقیقی رو به خودی خود ویرایش نمیکنه.
alirad
January 7th, 2017, 17:14
ممنون از شما.توی گزینه tools افزونه یه قسمتی هست به نام create robot.txt file من روی این گزینه کلیک کردم و بعدش رفتم توی public_html هاست نگاه کردم فایل robot.txt ایجاد شده بود (یعنی قبلا نبود).
الان این فایل روبوت همونی هست که شما میفرمایین؟یا پاکش کنم خودم دستی توی هاست یکی دیگه بسازم؟
AtrafNet
January 7th, 2017, 18:48
ممنون از شما.توی گزینه tools افزونه یه قسمتی هست به نام create robot.txt file من روی این گزینه کلیک کردم و بعدش رفتم توی public_html هاست نگاه کردم فایل robot.txt ایجاد شده بود (یعنی قبلا نبود).
الان این فایل روبوت همونی هست که شما میفرمایین؟یا پاکش کنم خودم دستی توی هاست یکی دیگه بسازم؟
کلاً این یه فایل متنی ساده است فرقی نمیکنه شما بسازید یا یکی دیگه همینی که هست رو تو هاست می تونید Edit کنید و هر چی خواستید بهش اضافه یا ازش حذف کنید.
پس از تغییر هم در بخش robots.txt پنل گوگل وب مستر می تونید بررسی کنید ببینید قواعد دستوری شما درست کار میکنن یا نه.
مثلاً اگه پوشه wp-admin رو منع دسترسی کردید بیینید گوگل تو وب مستر می تونه دسترسی به این پوشه با URL سایت شما داشته باشه یا نه.
alirad
January 7th, 2017, 19:09
ممنون از شما.دوستان دیگه در مورد مشکلی که اول تاپیک نوشتم راهنمایی کنید ممنون میشم
goldenhost.org
January 8th, 2017, 15:57
سلام
بهتره یه فایل با نوت پد بنام robots.txt ایجاد کنید و داخل روت هاستتون آپلود کنین
لینک نقشه سایت رو هم به انتهاش اضافه کنین
الان زدین کلا رباتها کل سایت رو بررسی نکنن