PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاسپورت دارم ولی PayPal ندارم چطور از هتزنز سرور بخرم؟

kamrava
January 6th, 2017, 17:12
سلام

من حساب پی پل ندارم ولی پاسپورت دارم.

ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم از هتزنر سرور اختصاصی بخرم.
سپاس

007
January 6th, 2017, 17:28
س اسکن پاسپورت رو می فرستین+پرداختم میدین دوستان انجام میدن
ارادت

serverhaa
January 6th, 2017, 17:30
سلام برای هتزنر نیازی نیست صاحب پی پال خودتون باشید ولی حتما از کسانی که در امر پرداخت معتبرن استفاده کنید مشکلی براتون پیش نیاد !

hegza
January 6th, 2017, 17:32
سلام

سپاس
سلام
ابتدا سروری که مدنظرتون هست رو سفارش میدین و اطلاعات رو پر کنید
بعد یک ایمیل میاد که اسکن پاسپورت رو براشون بفرستین(اسکن کنید و بفرستین)
سرور رو که دریافت کردین بعد دریافت هر فاکتور میتونید بدین افراد مختلف که کم هم نیستن براتون پرداخت کنند

kamrava
January 6th, 2017, 17:34
توی این سایت افراد قابل اعتمادی هستند که پرداخت رو انجام بدن؟ میشه معرفی کنید؟

viasky
January 6th, 2017, 17:36
می تونید با Payment24 شروع کنید

mhiizadi
January 6th, 2017, 17:37
توی این سایت افراد قابل اعتمادی هستند که پرداخت رو انجام بدن؟ میشه معرفی کنید؟
سلام.
شما پاسپورت رو ... رو بفرستید براشون تا مراحل عضویت و ثبت نام رو انجام بدن .
بعد در بخش درخواست ها تایپیک بزنید تا افرادی که پرداخت ارزی انجام می دهند به شما آفر ارائه کنند.

ViraHost.com
January 6th, 2017, 21:06
سلام

سپاس

سلام ،

برای درخواست سرویس از هتزنر ، از پاسپورت اسکن بگیرید و داشته باشید

به همچنین این دیتاسنتر از شما عموما درخواست قبض تلفن به نام شخص شما می کند که می بایست از قبض نیز اسکن بگیرید و ارسال کنید .

برای کار های پرداختی هم می تونید از یک واسط مطمئن با سورس معتبر بانکی استفاده بفرمایید .

با احترام

erfanmetaller
January 6th, 2017, 23:27
سلام

سپاس
سلام
نیازی به پی پل نیست .با اسکن پاسپورت هم کارتون راه میوفته .
فقط در مورد پرداخت از واسطه های معتبر کمک بگیرید .
با احترم.

amertad
February 2nd, 2017, 05:05
حساب خودتون رو بصورت حقیقی بسازید تا شامل مالیات نشه + payment24 معتبره + خودتون اکانت رو بسازید 26 هر ماه فاکتور براتون صادر میشه و مشخصات رو بدید براتون پرداخت میکنند - فقط حواستون باشه المانی ها سر پول شوخی ندارند - پول رو به موقع نریزید کل سرویس رو حذف میکند و تا موقعی که تسویه نکنید اکانت جدید نمیتونید بسازید

hegza
February 18th, 2017, 02:52
حساب خودتون رو بصورت حقیقی بسازید تا شامل مالیات نشه + payment24 معتبره + خودتون اکانت رو بسازید 26 هر ماه فاکتور براتون صادر میشه و مشخصات رو بدید براتون پرداخت میکنند - فقط حواستون باشه المانی ها سر پول شوخی ندارند - پول رو به موقع نریزید کل سرویس رو حذف میکند و تا موقعی که تسویه نکنید اکانت جدید نمیتونید بسازید

این 26 هر ماه از کجا اومد
اینکه بعضا برای کی 26 صادر شده برای یکی دیگه مثلا 17 ماه بخاطر تایم تحویل اولین سفارش شماست

در مورد حذف سرور هم فرمودین اصلا این خبرها نیست هتزنر شده تا 15 روز هم صبر کرده و سرور رو حتی نبسته چه برسیه حذف کنه

hoka
February 18th, 2017, 03:22
شرمنده ی همه ی دوستان .

آیا منظور از پاسپورت پاسپورت خارجی هست یا ایرانی ؟!!!

hegza
February 18th, 2017, 03:47
شرمنده ی همه ی دوستان .

آیا منظور از پاسپورت پاسپورت خارجی هست یا ایرانی ؟!!!

پاسپورت ایرانی (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%A7% DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
خارجی که فیک میشه و یا واقعی باشه که مشکلی ندارید مثل خرید کردن یک شهروند ایران از خدمات اینترنت مخابراته

ahmad19
February 18th, 2017, 04:20
دوست عزیز هتزنر به پرداخت توسط سورس معتبر گیر نمی ده
پرداخت خیلی از همکارای همین انجمن رو ما داریم انجام می دیم و تا بحال یک بار هم به مشکل برنخوردیم
با خیال راحت سرورتون رو سفارش بدید

amertad
February 18th, 2017, 21:04
این 26 هر ماه از کجا اومد
اینکه بعضا برای کی 26 صادر شده برای یکی دیگه مثلا 17 ماه بخاطر تایم تحویل اولین سفارش شماست

در مورد حذف سرور هم فرمودین اصلا این خبرها نیست هتزنر شده تا 15 روز هم صبر کرده و سرور رو حتی نبسته چه برسیه حذف کنه

درمورد26بله
همینطوره - فراموش کردم بگم که بر اساس تاریخ سفارش هست - در مورد حذف سرور هم تستش رایگانه - موعد پرداخت شد - پرداخت نکنید - 15 روز هم صبر کنید ببینید چه اتفاقی میوفته - به محض ارسال پیام سوم که پرداخت نکنید - بالا استثنا پاک میکنند - البته ابنکارشون ماله سال 2015 بود
به شخصه کلی تماس و پیگیری کردم حتی هیچ بکاپی هم نداشتند - تمام هزینه ها رو پرداخت کردم و مجدد اکانت من باز شد.

hoka
February 18th, 2017, 21:08
پاسپورت ایرانی (https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%A7% DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
خارجی که فیک میشه و یا واقعی باشه که مشکلی ندارید مثل خرید کردن یک شهروند ایران از خدمات اینترنت مخابراته

یعنی با یک پاسپورت ایرانی و یک مسترکارت قابل شارژ به نام خودم میتونم خرید کنم مستقیم بدون مشکل ؟

BazPardakht.Com
February 18th, 2017, 21:09
دوست عزیز هتزنر به پرداخت توسط سورس معتبر گیر نمی ده
پرداخت خیلی از همکارای همین انجمن رو ما داریم انجام می دیم و تا بحال یک بار هم به مشکل برنخوردیم
با خیال راحت سرورتون رو سفارش بدید

شما اطلاع دارید که چه طور میشه آی پی اضافه در هتزنر سفارش داد

ahmad19
February 18th, 2017, 23:54
درمورد26بله
همینطوره - فراموش کردم بگم که بر اساس تاریخ سفارش هست - در مورد حذف سرور هم تستش رایگانه - موعد پرداخت شد - پرداخت نکنید - 15 روز هم صبر کنید ببینید چه اتفاقی میوفته - به محض ارسال پیام سوم که پرداخت نکنید - بالا استثنا پاک میکنند - البته ابنکارشون ماله سال 2015 بود
به شخصه کلی تماس و پیگیری کردم حتی هیچ بکاپی هم نداشتند - تمام هزینه ها رو پرداخت کردم و مجدد اکانت من باز شد.
من الان مشتری هایی دارم که دقیقا فاکتورشون یک ماه عقبه و هتزنر داره براشون با تاخیر یک ماهه سرور رو فعال می کنه
این نیست ک سر 15 روز سرور رو ببنده