توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فاکتور سرور هتزنر
hadizr
January 5th, 2017, 13:37
سلام دوستان
من برای اولین بار خودم مستقیما از هتزنر از پنل شخصیم خرید میکنم ، بدون اینکه پولی واریز کنم سرور فعال و قابل استفاده است ، کی باید فاکتورش برام بیاد و پولو واریز کنم به حسابشون ؟
OmidX
January 5th, 2017, 13:40
سلام دوستان
من برای اولین بار خودم مستقیما از هتزنر از پنل شخصیم خرید میکنم ، بدون اینکه پولی واریز کنم سرور فعال و قابل استفاده است ، کی باید فاکتورش برام بیاد و پولو واریز کنم به حسابشون ؟
براتون ایمیل میشه ، معمولا اول یا 15 م هر ماه هست صدور فاکتور ، الان سر رسید سرور شما 15 م این ماه خواهد بود.
farssub
January 5th, 2017, 13:43
سلام ، یک هفته تا 10 روز بعد از تحویل سرو فاکتور ایجاد میشه
hegza
January 5th, 2017, 13:48
سلام دوستان
برای بار اول اولین ساعت 3:30 بامداد به وقت ایران بعد از تحویل سرور
mhiizadi
January 5th, 2017, 13:49
برای بار اول اولین ساعت 3:30 بامداد به وقت ایران بعد از تحویل سرور
4:20 دقیقه ارسال میکنند .
بعد از عید میشه 3:20 .....
به هر حال امید وارم پرداخت کنند و از سرور استفاده نمایند.
گاها دیده شده ایرانی ها سرور رو میخرن؛ تحویل میگیرن؛ پرداخت نمیکنند !
- - - Updated - - -
سلام ، یک هفته تا 10 روز بعد از تحویل سرو فاکتور ایجاد میشه
به محض تحویل سرور ؛ سرور invoiced میشه در پنل و چند ساعت بعد نیز جهت پرداخت فاکتور ایمیل میگردد .
farssub
January 5th, 2017, 13:52
- - - Updated - - -
به محض تحویل سرور ؛ سرور invoiced میشه در پنل و چند ساعت بعد نیز جهت پرداخت فاکتور ایمیل میگردد .
اولین خرید ما در تاریخ 19 ام میلادی بود ، در تاریخ 29 میلادی فاکتور سرور ایجاد شد! تا 29 ام میلادی فاکتوری نبود!
mhiizadi
January 5th, 2017, 13:53
اولین خرید ما در تاریخ 19 ام میلادی بود ، در تاریخ 29 میلادی فاکتور سرور ایجاد شد! تا 29 ام میلادی فاکتوری نبود!
سلام.
بعد از چندین سال کار کردن با هتزنر اولین باره چنین چیزی میشوندم و میبینم .
با اولین خرید؛ چند ساعت بعدش و نهایتا 24 ساعت فاکتور ارسال میشه .
hegza
January 5th, 2017, 13:54
بله جناب ایزدی حق با شماست
من رو بقیش دقت نکردم این آخرین فاکتورم بود که دیدم
Tue, Dec 20, 2016 at 4:22 AM
- - - Updated - - -
سلام.
بعد از چندین سال کار کردن با هتزنر اولین باره چنین چیزی میشوندم و میبینم .
با اولین خرید؛ چند ساعت بعدش و نهایتا 24 ساعت فاکتور ارسال میشه .
امکان داره پنل از قبل اکتیو شده و سرورهاش کنسل شدن و بعدها مجدد اقدام به دریافت سرور جدید کردن
اما من الان از 3 آدرس مختلف از هتزنر سرور دارم اما همه فوری روز بعد فاکتور شدن
hadizr
January 5th, 2017, 14:04
امکان داره پنل از قبل اکتیو شده و سرورهاش کنسل شدن و بعدها مجدد اقدام به دریافت سرور جدید کردن
اما من الان از 3 آدرس مختلف از هتزنر سرور دارم اما همه فوری روز بعد فاکتور شدن
قضیه همینه سرور مورد کنسلی داره
razavihost
January 5th, 2017, 14:21
سلام دوستان
در قسمت invoce به گزینه های زیر دقت کنید.
Billing information Invoices per month: 1
On the following day تارخ صادر شدن فاکتور معلومه.
OmidX
January 5th, 2017, 14:27
بله دقیقا ، تا ۱۵م خرید کنید ۱۵م صادر میشه ، ۱۵م ب بعد ۲۹م صادر میشه .
farssub
January 5th, 2017, 14:30
بله درسته ولی ، برخی دوستان که هنوز متوجه این نیستن و طبق ادعاشون با سال ها تجربه میان بیان میکنن از چیزی که اطلاع ندارن! جای تاسف داره!
mhiizadi
January 5th, 2017, 14:42
بحث ادعا نیست؛ بحث این جمله هست که هر کسی چه برداشتی میکند :
یعنی اولین خرید که پنل باهاش باز میشه؛ یعنی ادعا میکنند سرور رو الان تحویل گرفتن 19 اُم و تا 29 ام اصلا فاکتوری ارسال نشده !!!!!!!!!
جالبتر آنکه بعضی ادعا میکنند اولین خرید و دهمین خرید و ...
موفق باشید .
- - - Updated - - -
15 ام خرید کنند؛ همان 15 ام فاکتور اولین سرور صادر می شود و پس از آن تا ماه اینده هر چقدر سفارش دهند؛ بر روی فاکتور ماه بعد دریافت میگردد ( یعنی 15 اُم ماه بعد )
OmidX
January 5th, 2017, 14:50
15 ام خرید کنند؛ همان 15 ام فاکتور اولین سرور صادر می شود و پس از آن تا ماه اینده هر چقدر سفارش دهند؛ بر روی فاکتور ماه بعد دریافت میگردد ( یعنی 15 اُم ماه بعد )
آره ولی امروز ۵م هست ، در هر صورت منظور من این بود ک امروز برای ایشون هیچ فاکتوری صادر نمیشه و ب جاش ۱۵م صادر میشه. (یعنی وسط ماه)
اون ک بله خرید های بعدیش (بعد این خرید) میاد رو همون ۱۵م ماه بعد ، بحث اولین خریدشون هست.
shetabanhost
January 5th, 2017, 14:55
جهت اطلاع عرض میکنم
پنل ما در تاریخ 17 میلادی ایجاد شد و فاکتور در تاریخ 18 میلادی صادر شده و هرماه 18 ام فاکتور صادر میکنند
اینکه اولین سفارش در 15 ماه باشد و فاکتور 29 همان ماه ایجاد شود از نظر بنده صحت نداره و طبق گفته دوستان اولین فاکتور نهایتا یک روز بعد صادر می شود
OmidX
January 5th, 2017, 15:04
با ذکر شکل :
در تاریخ 21/12 یک استورج باکس خریده شده :
https://www.arianserver.net/up/hetzner-1.jpg
ک تا تاریخ 29/12 هیچ فاکتوری براش صادر نشده :
https://www.arianserver.net/up/hetzner-2.jpg
در عکس بالا دو فاکتور آخر رو با هم مقایسه کنید ! بین شون هیچ فاکتور سومی برای این استورج باکس صادر نشده.
ب همین ترتیب مسلما شما اگر دوم ماه خرید کنید ک هتزنر نمیاد تا ۲۹ م ب شما سرویس رایگان بده ! پس ۱۵م هم فاکتور های نیمه اول ماه صادر میشه ، حالا من ۲۹ مم ... دوستانی ک ۱۵ من اعلام وجود کنن ... :دی
mhiizadi
January 5th, 2017, 15:07
با ذکر شکل :
در تاریخ 21/12 یک استورج باکس خریده شده :
ک تا تاریخ 29/12 هیچ فاکتوری براش صادر نشده :
در عکس بالا دو فاکتور آخر رو با هم مقایسه کنید ! بین شون هیچ فاکتور سومی برای این استورج باکس صادر نشده.
ب همین ترتیب مسلما شما اگر دوم ماه خرید کنید ک هتزنر نمیاد تا ۲۹ م ب شما سرویس رایگان بده ! پس ۱۵م هم فاکتور های نیمه اول ماه صادر میشه ، حالا من ۲۹ مم ... دوستانی ک ۱۵ من اعلام وجود کنن ... :دی
سلام.
بله درسته همینطور هست دقیقاً
ارادت .
mizban97
January 5th, 2017, 15:12
کی گفته؟
مگه دیتاسنتر عاشقت هست که 10 روز بعد فاکتور بفرسته.
بنده بالای 3 بار اولین خرید انجام دادم دقیقا همان شب بعد از ساعت رسمی بین الملی فاکتور ارسال شد و پرداخت کردیم.
razavihost
January 5th, 2017, 15:23
کی گفته؟
مگه دیتاسنتر عاشقت هست که 10 روز بعد فاکتور بفرسته.
بنده بالای 3 بار اولین خرید انجام دادم دقیقا همان شب بعد از ساعت رسمی بین الملی فاکتور ارسال شد و پرداخت کردیم.
قوانینیش مقداری تغییر کرده و برای همه وسط ماه و آخر ماه نیست.مورد داریم که 8 هر ماه صادر میشه مورد داریم 12 هر ماه صادر میشه.
در صورت سوال بیشتر از خوده دیتاسنتر سوال کنید.
mizban97
January 5th, 2017, 15:26
قوانینیش مقداری تغییر کرده و برای همه وسط ماه و آخر ماه نیست.مورد داریم که 8 هر ماه صادر میشه مورد داریم 12 هر ماه صادر میشه.
خیر عزیز فقط به اولین پرداخت شما ربط دارد.
Billing information Invoices per month: 1
On the following day: --th of each month
بنده عرض نکردم اول ماه و اخر ماه هست.
ما خودمون وسط ماه هم خرید داشتیم.
viasky
January 5th, 2017, 15:28
خوب اگر عزیزی چندتا سرور سفارش بده باز هم بدون پرداخت سرور و تحویل میده و میگه شما چند روز بعد پرداخت کن؟
اصلا چرا بدون پرداخت سرور و ارائه میکنه؟
از نظر من این سازماندهی بهتره که
اول سفارش
صدور فاکتور
پرداخت
تایید
تحویل سرور
دوباره ماه بعد همون تاریخ فاکتور پرداخت بشه
بنده چون با این دیتاسنتر کار نمی کنم نمی دونم برای محکم کاری چه مواردی و در نظر گرفته
hegza
January 5th, 2017, 15:32
البته بعد از اولین پرداخت(باز شدن پنل) میتونید به بخش مالی دیتا سنتر درخواست بدین که فاکتورهای ما رو مثلا اول ماه صادر کن
پ.ن: بعضی دوستان جوری موضع میگیرند انگار باز کردن پنل در هتزنر چیه که مثلا یکی بیاد دروغ بگه
باور کنید باز کردن پنل در هتزنر از گرفتن تائید رسلو که فقط خاص ایرانیها زده شده راحتتره
- - - Updated - - -
خوب اگر عزیزی چندتا سرور سفارش بده باز هم بدون پرداخت سرور و تحویل میده و میگه شما چند روز بعد پرداخت کن؟
اصلا چرا بدون پرداخت سرور و ارائه میکنه؟
از نظر من این سازماندهی بهتره که
اول سفارش
صدور فاکتور
پرداخت
تایید
تحویل سرور
دوباره ماه بعد همون تاریخ فاکتور پرداخت بشه
بنده چون با این دیتاسنتر کار نمی کنم نمی دونم برای محکم کاری چه مواردی و در نظر گرفته
در پستهای قبلی بیان شد و دوستان هم گفتند
شما اولین روز که اقدام به باز کردن پنل میکنیم بطبع با یک سفارش خواهد بود و روز بعد براتون فاکتور میشه و تا اولین سشنبه فرصت دارید پرداخت کنید و در ماه های بعد هم دقیقا همان روز فاکتور صادر میشه
در هتزنر اگر تا یک هفته سفارش رو کنسل کنید پول رو برگشت میدن به حساب پرداخت کننده و تحت هیچ شرایطی در حالت عادی بالانس مالی شما رو مثبت نمیکنند
viasky
January 5th, 2017, 15:35
البته بعد از اولین پرداخت(باز شدن پنل) میتونید به بخش مالی دیتا سنتر درخواست بدین که فاکتورهای ما رو مثلا اول ماه صادر کن
پ.ن: بعضی دوستان جوری موضع میگیرند انگار باز کردن پنل در هتزنر چیه که مثلا یکی بیاد دروغ بگه
باور کنید باز کردن پنل در هتزنر از گرفتن تائید رسلو که فقط خاص ایرانیها زده شده راحتتره
پنل برخی از همکارا و دیدم متاسفانه این دیتاسنتر با کاربرهای ایرانی اصلا برخورد خوبی نداره
شاید من اینجوری حس میکنم ولی بی ادبانه برخورد میکنه
با لحنی مثل: گفتم صبر کن - چرا اینقدر تیکت میدی - خودت بهتر می دونی - مشکل من نیست - حواست کجاست.....
اصلا حرفه ای نبود
hegza
January 5th, 2017, 15:37
پنل برخی از همکارا و دیدم متاسفانه این دیتاسنتر با کاربرهای ایرانی اصلا برخورد خوبی نداره
شاید من اینجوری حس میکنم ولی بی ادبانه برخورد میکنه
با لحنی مثل: گفتم صبر کن - چرا اینقدر تیکت میدی - خودت بهتر می دونی - مشکل من نیست - حواست کجاست.....
اصلا حرفه ای نبود
بستگی داره به بیان اون فرد
وگرنه ما تا کنون همچین مورد هائی که میفرمائید رو ندیدیم
yasserhost
January 5th, 2017, 16:22
سلام و احترام چرا اینقدر بحث شده:d
بستگی به اولین فاکتور پنل داره... چندم باشه
بنده دوتا پنل دارم یکی از پنل ها زود فاکتور صادر میشه
ولی بعضی پنل ها در ماه کلیه فاکتور یکبار صادر میشود . :d
حتی اگر امروز سفارش بزنیم همان روز اولین پرداخت فاکتور صادر میشود.
alicpk
January 5th, 2017, 20:25
فاکتورتون معمولا 10 تا 15 ذوز طول میکشه
البته بعضی وقتا 15 ام و 30 ام فاکتور میکنن
خلاصه دقیق نمیشه کی فاکتور میکنن ولی بهتره هر وقت فاکتور زدن سریع پرداخت کنید که توی لیست سیاهشون نرید
hadizr
January 5th, 2017, 21:16
خیر عزیز فقط به اولین پرداخت شما ربط دارد.
Billing information
Invoices per month: 1
On the following day: --th of each month
بنده عرض نکردم اول ماه و اخر ماه هست.
ما خودمون وسط ماه هم خرید داشتیم.
بله تاریخ رو زدن 27 هر ماه در ضمن سرور یه مشکلی پیدا کرده الان تا 30 تا تیکت زدم خیلی مودیانه و قشنگ جواب میدن