توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم php 7
iwpanel
January 4th, 2017, 18:03
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه در خصوص پیاده سازی PHP 7 بر روی سرور cpanel
urmhamed
January 4th, 2017, 18:17
سلام و عرض ادب
جهت تنظیم php 7 در هاست Cpanel به شرح زیر عمل کنید:
وارد هاست شده و سپس به قسمت select php version بروید و بعد از وارد شدن به صفحه بعدی از لیست نسخه های موجود نسخه یکی 7 رو انتخاب کنید و در نهایت روی گزینه set as current کلیک کنید
لازم به ذکر است برخی از اسکریپت ها موجود در اینترنت برای لود بدون مشکل به افزونه های extention نیاز دارند پس باید این گزینه ها را هم تنظیم کنید
در همان صفحه که هستید روی گزینه switch to php setting کلیک کنید تا تنظیمات مربوط به php.ini برای شما ظاهر شود و طبق نظرخود موارد را انتخاب و تائید کنید
بنده پیشنهاد میکنم از گزینه use default استفاده کنید
موفق باشید
iwpanel
January 4th, 2017, 18:20
سلام و عرض ادب
جهت تنظیم php 7 در هاست Cpanel به شرح زیر عمل کنید:
وارد هاست شده و سپس به قسمت select php version بروید و بعد از وارد شدن به صفحه بعدی از لیست نسخه های موجود نسخه یکی 7 رو انتخاب کنید و در نهایت روی گزینه set as current کلیک کنید
لازم به ذکر است برخی از اسکریپت ها موجود در اینترنت برای لود بدون مشکل به افزونه های extention نیاز دارند پس باید این گزینه ها را هم تنظیم کنید
در همان صفحه که هستید روی گزینه switch to php setting کلیک کنید تا تنظیمات مربوط به php.ini برای شما ظاهر شود و طبق نظرخود موارد را انتخاب و تائید کنید
بنده پیشنهاد میکنم از گزینه use default استفاده کنید
موفق باشید
ممنون مشکل اینجاست تو cpanel نبود فکر کنم باید از whm تنظیم بشه راه حلی دارید از whm ؟
urmhamed
January 4th, 2017, 18:30
ممنون مشکل اینجاست تو cpanel نبود فکر کنم باید از whm تنظیم بشه راه حلی دارید از whm ؟
برای تنظیم php از طریق WHM باید این سرویس در سیستم شما فعال باشه که اگر فعال باشد میتونید از قسمت apache update نسخه php رو تنظیم کنید
iwpanel
January 4th, 2017, 18:35
برای تنظیم php از طریق WHM باید این سرویس در سیستم شما فعال باشه که اگر فعال باشد میتونید از قسمت apache update نسخه php رو تنظیم کنید
باید از طریق
EasyApache 4
EasyApache 4 is not available when EasyApache 3 is active.If you would like to use EasyApache 4, the following url contains instructions on how to convert to EasyApache 4.
EasyApache 4 installation instructions. (https://go.cpanel.net/installEA4)
اقدام کرد و الان مشکل اینه که روی 3 هست برای تغییر باید چیکار کرد مشکلی به هم نزنه سرور؟
urmhamed
January 4th, 2017, 18:42
باید از طریق
EasyApache 4
EasyApache 4 is not available when EasyApache 3 is active.
If you would like to use EasyApache 4, the following url contains instructions on how to convert to EasyApache 4.
EasyApache 4 installation instructions. (https://go.cpanel.net/installEA4)
اقدام کرد و الان مشکل اینه که روی 3 هست برای تغییر باید چیکار کرد مشکلی به هم نزنه سرور؟
بله apache update و یا easyapache
به این قسمت برید و بدون تغییر ورژن apache روی دکمه php version برید و از لیست نسخه های موجود هر کدوم خواستید تنظیم کنید اگر نسخه دیگری وجود نداشت با مدیریت اکانت خود تماس بگیرید ست کنن براتون
iwpanel
January 4th, 2017, 18:46
بله apache update و یا easyapache
به این قسمت برید و بدون تغییر ورژن apache روی دکمه php version برید و از لیست نسخه های موجود هر کدوم خواستید تنظیم کنید اگر نسخه دیگری وجود نداشت با مدیریت اکانت خود تماس بگیرید ست کنن براتون
خوب تو apache 3 فقط اینا هست
Please choose which PHP version(s) to build
None
5.3.29 END OF LIFE
5.4.45 END OF LIFE
5.5.38 END OF LIFE
5.6.29
سرور اختصاصی هست باید خودم ست کنم
iwpanel
January 10th, 2017, 09:44
کسی نبود توضیح کامل بده
dizaji_saeed
January 10th, 2017, 10:36
درود
دوست گرامی سیستم عامل سرورتون ، لینوکس (سنتونس) هستش یا کلودلینوکس؟؟
واینکه پلاگین cageFS روی سرورتون نصب و فعال هست؟
و همینطور ایزی آپاچی4
و اینکه میخاین فقط php7 برای کل سرور فعال باشه یا کاربرانتون قابلیت انتخاب نسخه php از 4-7 رو داشته باشن؟؟
iwpanel
January 11th, 2017, 06:08
درود
دوست گرامی سیستم عامل سرورتون ، لینوکس (سنتونس) هستش یا کلودلینوکس؟؟
واینکه پلاگین cageFS روی سرورتون نصب و فعال هست؟
و همینطور ایزی آپاچی4
و اینکه میخاین فقط php7 برای کل سرور فعال باشه یا کاربرانتون قابلیت انتخاب نسخه php از 4-7 رو داشته باشن؟؟
سلام
CENTOS 6.8 x86_64
این پلاگین از کجا بررسی کنم cageFS ؟
ایزی آپاچی4 اسمش هست ولی وقتی واردش میشم این مینویسه
EasyApache 4EasyApache 4 is not available when EasyApache 3 is active.If you would like to use EasyApache 4, the following url contains instructions on how to convert to EasyApache 4.EasyApache 4 installation instructions.
https://go.cpanel.net/installEA4
اگه قابلیت فعال بشه بهتره چون چند تا سایت دیگه هم هست روی سرور
dizaji_saeed
January 11th, 2017, 09:15
سلام
CENTOS 6.8 x86_64
این پلاگین از کجا بررسی کنم cageFS ؟
ایزی آپاچی4 اسمش هست ولی وقتی واردش میشم این مینویسه
EasyApache 4EasyApache 4 is not available when EasyApache 3 is active.If you would like to use EasyApache 4, the following url contains instructions on how to convert to EasyApache 4.EasyApache 4 installation instructions.
https://go.cpanel.net/installEA4
اگه قابلیت فعال بشه بهتره چون چند تا سایت دیگه هم هست روی سرور
درود
دوست عزیز چون سیستم عاملتون سنتوس هستش ، پس فعال کردن قابلیت انتخاب نسخه php از 4-7 توسط کاربران رو نمیتونین انجام بدین. برای انجام اینکار ، باید سیستم عاملتون CloudLinux باشه. (گرچه پلاگینهایی برای سنتوس هستن که این امکان رو فراهم آوردن. ولی به تجربه ثابت شده که کارایی ندارن و حتی سرور رو ریختن به هم)
برای بررسی نصب و فعال بودن پلاگین cageFS میتونین در whm از صفحه اصلی ، آخرین گزینه موحود plugins رو انتخاب و لیست افزونه هارو مشاهاده کنین. (مثلا شاید این افزونه ها موجود باشن : لایت اسپید - فایر وال - اکسپلورر سرور و...)
yourhosting
January 11th, 2017, 10:21
سلام
اول طبق لینکی که ارسال کردید با دستور زیر سرورتون رو از easyapache3 به 4 اپدیت کنید. به کمک اون میتونید از php 5.4 تا 7.1 بدون نیاز به کلودلینوکس به صورت انتخابی در سی پنل برای کاربر قرار دهید
/scripts/migrate_ea3_to_ea4 --run
پس از دستور فوق خودکار پروفایل ea3 شما به 4 اپدیت میشود.
پس اون وارد whm > easyapache4 بشید و ورژن های php مد نظر رو با modules های مربوطه نصب کنید و پس از اون وارد whm > phpini editor بشید و برای هر ورژن php.ini رو کانفیگ کنید.
اگر از لایت اسپید استفاده میکنید باید در تنظیمات اون روی resolve now کلیک کنید تا پکیج های مربوط به ea4 نصب شود.
موفق باشید
- - - Updated - - -
درود
دوست عزیز چون سیستم عاملتون سنتوس هستش ، پس فعال کردن قابلیت انتخاب نسخه php از 4-7 توسط کاربران رو نمیتونین انجام بدین. برای انجام اینکار ، باید سیستم عاملتون CloudLinux باشه. (گرچه پلاگینهایی برای سنتوس هستن که این امکان رو فراهم آوردن. ولی به تجربه ثابت شده که کارایی ندارن و حتی سرور رو ریختن به هم)
برای بررسی نصب و فعال بودن پلاگین cageFS میتونین در whm از صفحه اصلی ، آخرین گزینه موحود plugins رو انتخاب و لیست افزونه هارو مشاهاده کنین. (مثلا شاید این افزونه ها موجود باشن : لایت اسپید - فایر وال - اکسپلورر سرور و...)
در ea4 نیازی به کلودلینوکس بودن نیست و به کمک ea4 براحتی میتونید از php 5.4 تا 7.1 رو استفاده کنید برای ورژن های قبلی نیز راهکار وجود دارد و الزامی برای نصب کلودلینوکس در این زمینه نیست
iwpanel
January 11th, 2017, 21:38
آقا اوکی شد تشکر
فقط یه مسئله الان ارور
Installed cURL Version
You currently have version 7.19.7 of cURL installed. This version is known to have
زیر دارم
داخل whm هم
php70-php-curl 7.0.14-1.1.5.cpanel
این زده چه جوری آپدیتش کنم ؟
n4ser
January 11th, 2017, 21:57
آقا اوکی شد تشکر
فقط یه مسئله الان ارور
Installed cURL Version
You currently have version 7.19.7 of cURL installed. This version is known to have
زیر دارم
داخل whm هم
php70-php-curl 7.0.14-1.1.5.cpanel
این زده چه جوری آپدیتش کنم ؟
yum update php-curl
iwpanel
January 11th, 2017, 22:05
yum update php-curl
فکر نکنم اوکی شده باشه
yum update php-curl
Loaded plugins: fastestmirror, security, universal-hooks
Setting up Update Process