PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش وبسایت جهان سریال

mtostar
January 4th, 2017, 10:21
با سلام و خسته نباشید

دوستان عزیز به دلیل اینکه به زودی سرباز میشم نمی تونم به سایتم بررسم در صورتی که سایت روزانه آپدیت بشه بالا 800 آی پی میگیره ولی چون چند روز شده سایت رو آپدیت نکردم افت بازدید پیدا کردم دامنه هم Worldserial.info هستش که ***** نیست ، بالای 200 روز مونده که دامنه منقضی بشه ، در آمد هم نداره ( البته پاپ آپ بذارین ماهانه 20 تومن درامد داره به شرطی که دوباره پست بذارین و سایت آمارش بگرده ، لینک ها از سایت دیگه کپی شده ولی به راحتی می تونید با یه افزونه تمامی لینک ها رو به انتقال لینک منتقل کنید که به سایت ضربه نخوره ، قالب اصلی هم قالب آبان موزیک فامو هستش ورژن 1.3 که هروقت آپدیت شدکافیه اطلاع بدین که ورژن جدید رو دانلود و بهتون بدم ، قالب نوین دانلود هم به رایگان داخل قالب ها هستش ، سایت هیچ هزینه ای نداره بجز ماهانه پول هاست که اونم شما هرجا راحت باشید می تونید انتقال بدین ولی من بازم بهتون پیشنهاد میکنم روی سرور های آنلاین لبز بموند ، بالا 9000 ایندکس در گوگل داره سایت من
رتبه الکسا هم 571.656 هستش

دوستان بازم میگم بخاطر سربازی خداوکیلی دارم میفروشمش

هیچ تبلغی نشده برای سایت ولی با یه تبلیغ و یکم سئو راحت می تونید بیاین پیچ ها اصلی گوگل

به ممصفانه ترین قیمت میفروشمش

آپدیت پست :

قالب سایت قالب آبان موزیک ورژن 1.3 خریداری شده از سایت وبییت ( محمد فامو ) هستش درصورتی که ورژن جدید قالب آپدیت شد به درخواست مدیر سایت دانلود شده و بهش داده میشه

سایت به همراه چند قالب داده خواهد شد

1- آبان موزیک به ارزش به ارزش 59 هزارتومن
2- نوین دانلود پروان وب به ارزش 50 هزار تومن
3- دانلودچی پارس تمز به ارزش 80 هزار تومن
4- اسکریپت ساب سین به ارزش 50 هزار تومن
5- قالب پرشین 2 پارس تمز به ارزش 20 هزار تومن

با خرید سایت تمامی این قالب ها هم همراه سایت دریافت می کنید

dizaji_saeed
January 4th, 2017, 12:16
با سلام و خسته نباشید

دوستان عزیز به دلیل اینکه به زودی سرباز میشم نمی تونم به سایتم بررسم در صورتی که سایت روزانه آپدیت بشه بالا 800 آی پی میگیره ولی چون چند روز شده سایت رو آپدیت نکردم افت بازدید پیدا کردم دامنه هم Worldserial.info هستش که ***** نیست ، بالای 200 روز مونده که دامنه منقضی بشه ، در آمد هم نداره ( البته پاپ آپ بذارین ماهانه 20 تومن درامد داره به شرطی که دوباره پست بذارین و سایت آمارش بگرده ، لینک ها از سایت دیگه کپی شده ولی به راحتی می تونید با یه افزونه تمامی لینک ها رو به انتقال لینک منتقل کنید که به سایت ضربه نخوره ، قالب اصلی هم قالب آبان موزیک فامو هستش ورژن 1.3 که هروقت آپدیت شدکافیه اطلاع بدین که ورژن جدید رو دانلود و بهتون بدم ، قالب نوین دانلود هم به رایگان داخل قالب ها هستش ، سایت هیچ هزینه ای نداره بجز ماهانه پول هاست که اونم شما هرجا راحت باشید می تونید انتقال بدین ولی من بازم بهتون پیشنهاد میکنم روی سرور های آنلاین لبز بموند ، بالا 9000 ایندکس در گوگل داره سایت من
رتبه الکسا هم 571.656 هستش

دوستان بازم میگم بخاطر سربازی خداوکیلی دارم میفروشمش

هیچ تبلغی نشده برای سایت ولی با یه تبلیغ و یکم سئو راحت می تونید بیاین پیچ ها اصلی گوگل

به ممصفانه ترین قیمت میفروشمش

درود دوست گرامی

قیمت حدودی تون در چه عیاری هست؟؟

و اینکه کلا همه چیز رو میفروشین و مالکیت دامنه رو هم منتقل میکنین؟

mtostar
January 4th, 2017, 12:37
درود دوست گرامی

قیمت حدودی تون در چه عیاری هست؟؟

و اینکه کلا همه چیز رو میفروشین و مالکیت دامنه رو هم منتقل میکنین؟

بله دامنه واگذار میشه هاست واگذار میشه

قمیت اگه دست من باشه 350 میفروشم :)

- - - Updated - - -

بله دامنه واگذار میشه هاست واگذار میشه

قمیت اگه دست من باشه 350 میفروشم :)

اینم عکس مربوط به ایندکس سایتم توی گوگل وب مستر

http://www.worldserial.info/wp-content/uploads/2017/01/Firefox_Screenshot_2017-01-04T09-10-47.202Z.png

==================================================

اینم از دامین و پیچ اتوریتی

http://www.worldserial.info/wp-content/uploads/2017/01/Firefox_Screenshot_2017-01-04T09-24-14.538Z.png

همینطور که می بینید سورس اسپم سایت صفره

دوستان عزیز سایت جهان سریال همراه با اسکریپت دانلود زیرنویس واگذار میشه + دامنه + هاست

http://www.worldserial.info/wp-content/uploads/2017/01/Firefox_Screenshot_2017-01-04T19-38-00.686Z.png

mtostar
January 6th, 2017, 15:21
سلام دوستان عزیز سایت شکر خدا منصافانه فروخته شد