ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب جابه جا شدن فضای دیسک و ترافیک در whm

mandana32
January 4th, 2017, 09:53
با سلام

یک سرور جدید کانفیگ کردیم و از سرور قبلی اکانت ها را انتقال دادیم به سرور جدید

در سرور جدید متوجه شدیم اولا حجم همه سایت ها را 0 و یا چند مگ زده در صورتی که سایت ها چند گیگ و ... هستند

غیر از این وقتی وارد بخش Modify میشیم جای پهنای باند و حجم عوض شده ! مثلا ترافیک که بوده نامحدود الان حجم شده نامحدود و مثلا پهنای باند شده 1 گیگ !!!

چطور میشه این مشکل را حل کرد ؟

جالب تر اینکه سرویس های جدید هم که میسازیم همینطور می شود و حتی اگر دستی هم محدودیت بدم بازم نامحدود هست

لطفا راهنمایی بفرمایید

Rezash
January 4th, 2017, 11:43
ترجیحا تیکت بزنید سی پنل خودشون پیگیری میکنند

alicpk
January 4th, 2017, 20:17
این مشکل جالبیه تا حالا بهش بر نخوردم
داخل گروه تلگرام لینک این صفحه را گذاشتم که اگه کسی تونست کمک کنه ولی این مشکل احتمالا مربوط به کانفیگه شاید یک جایی یک اشتباهی شده

mandana32
January 4th, 2017, 22:24
مشکل اصلی اینکه اگر حجم را تغییر دهم و ذخیره کنم سپس مجدد حجم را بررسی کنم میبینم که بازم خود به خود نامحدود شده !

اما ترافیک را اگر تغییر دهم و ذخیره کنم دیگر مشکلی ندارد

حجم ها نامحدود می شود

کسی نمیتواند راهنمایی کند ؟

mandana32
January 5th, 2017, 12:28
کسی اطلاع نداره ؟!

blueserver
January 5th, 2017, 12:41
سلام دوست عزیز ،موردی مشابه شما داشتیم که با دستور زیر، مقدار quota (حجم) برطرف شد، آموزش زیر رو لطفا ببینید
http://www.crucialp.com/resources/tutorials/dedicated-server/fix-whm-cpanel-quotas/

/scripts/fixquotas

mandana32
January 5th, 2017, 20:52
سلام دوست عزیز ،موردی مشابه شما داشتیم که با دستور زیر، مقدار quota (حجم) برطرف شد، آموزش زیر رو لطفا ببینید
http://www.crucialp.com/resources/tutorials/dedicated-server/fix-whm-cpanel-quotas/

/scripts/fixquotas

خدا خیرتون بده ممنونم

چند روزه هر تایپیکی میزنم هیچکس نیست کمک کنه بالاخره این مشکلم رو حل کردید

لطفا سایر تایپیک هام رو هم نگاه کنید اگر میتونید راهنمایی کنید

ممنونم