ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمائی سئو مطالب ( هاست ایران )

jafar-alizadeh
January 3rd, 2017, 21:56
سلام و وقت بخیر

اساتید گرامی لطفا بنده رو راهنمائی نمائید در مورد :::

سئو مطالب در هاست های اشتراکی ایران که بفرمائید ایندکس مطالب و سئو مطالب چگونه است در اون ؟؟

ممنون میشم اصولی تر منرو راهنمائی کنید

keyhan7
January 3rd, 2017, 22:23
سلام شرمنده جواب درست نمیدم ولی منظورتونو متوجه نشدم مگر سئو در هاست ایران با خارج فرق داره؟

jafar-alizadeh
January 4th, 2017, 11:27
سلام شرمنده جواب درست نمیدم ولی منظورتونو متوجه نشدم مگر سئو در هاست ایران با خارج فرق داره؟

درود
بله از مقالات زیادی که ایجاد شده نوشته شده که سئو در هاست ایران زیاد جالب و خوب نیس بخاطر پینگ کم در خارج از ایران
خواسم این موضوع رو از بزرگواران پیگیر باشم

keyhan7
January 4th, 2017, 11:32
کاملا متوجه شدم
منظور اینه که سرور های گوگل در خارج هست و اگر سرور های ما هم در خارج باشه گوگل زودتر سایت مارو بالا میاره و این تاثیر مثبت داره ولی فکر نمیکنم درست باشه

jafar-alizadeh
January 4th, 2017, 11:47
بله دقیقا به همین موردی که شما گفتید اس ولی منم واقعا سر دو راهی قرار گرفته ام سر این موضوع

keyhan7
January 4th, 2017, 11:52
بستگی داره که کسبو کارتون چیه اگر میخاین همینجا توضیح بدین اگر هم میخاین ایدی تلگرام بدین
همچنین این تاپیک در مورد هاست ایران و خارج هست شاید بتونه کمکتون کنه

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=179908

lastwall
January 4th, 2017, 12:57
عرض ادب
عمدتا سئو به لوکیشن وابسته است با توجه به اینکه سرچ انجین ها بر اساس لوکیشن شما نتایج جستجو را لوکالیزه میکنن
ولی مهمتر از فاکتور بالا آپ تایم و در دسترس بودن سایت است . اگر میبینید داون تایم دارید یا دسترسی سایت شما از کشورها و ای پی های خارجی مسدوده به هیچ وجه از هاست داخل استفاده نکنید .

mparvin
January 4th, 2017, 14:17
سلام
این دیدگاه اشتباهی هست که گوگل به محل قرار گیری سرور اهمیت می دهد.

جهت مشخص کردن کشور مقصد سایت میتویند از آموزش توی این لینک استفاده کنید
https://support.google.com/webmasters/answer/62399?authuser=0

اما تفاوت هاست یا سرور ایران با خارج در این هست که دسترسی خزنده های گوگل به سایت شما که در خارج هاست شده باشه به دلایل زیر سریعتر هست:
1 - تعداد هاپ های کمتر از گوگل به سرور شما(هاست اروپا و امریکا)
2 - پهنای باند بهتر نسبت به ایران
البته این رو هم بگم هر دوتا مورد بالا رو باید بررسی کنید که مطمئن بشید هاست ایران بهتره یا خارج
تو ایران دیتاسنترها پورت 100 میدن به سرور ها مگر برای مشتریان ویژه یا مشتریانی که هزینه بیشتری بدن
حقیقتا پهنای باند ورودی دیتاسنترهای ایران با دیتاسنترهای خارج هم تفاوت زیادی داره
تو دیتاسنترهای خارج اکثرا پورت 1000 میدن به سرور کاربر ولی دیتاسنترهای ایران حتی اگر پورت سوییچ 1000 باشه لیمیت میکنن روی 100

همین موارد باعث میشن دسترسی گوگل به سایت شما درخارج کشور نسبت به سایت در داخل کشور بهتر بشه و
بتونید از گوگل امتیاز بگیرید
در کل گوگل به سایت هایی بیشتر بها میده که مطلب خوبی داشته باشن، وقت کاربر رو تلف نکنن سر لود کردن، بیشتر در دسترس باشن و با سرعت خوبی لود بشن
این رو هم در نظر بگیرید فقط قسمتی از بخش لود شدن سایت مربوط به سرعت شبکه هست و باقیش مربوط به بهینه شدن تصاویر سایت،استفاده از جی زیپ و کش هست
سایت های داخل ایران از نظر دسترسی برای کاربران ایرانی تقریبا بهتر هستند

N4vid12
January 4th, 2017, 15:06
بنده هم فکر میکنم فکر اشتباهی هست ولی سایتی که روی سرور ایران داشتم اصلا توی گوگل ایندکس نمیشد البته این میتونه خیلی موارد توش موثر باشه ولی احساس میکردم ممکنه دلیلش هاست در داخل ایران باشه

tak--host
January 4th, 2017, 15:27
بنده هم رو ایران و خارج تست کردم ، رو خارج بهتر جوابگو هست

AMIB
January 4th, 2017, 15:44
اگر هاست داخلی می‌خواهید تهیه کنید باید از محل معتبر خریداری کنید تا یک هاست رو که توانایی میزبانی ۱۰۰ سایت رو داره به ۱۰۰۰ نفر بفروشن
می‌تونید پلن یک ماهه تهیه کنید و تست کنید که سرعت اجرای اسکریپت‌ها چطور هست و بررسی کنید که گوگل با چه سرعتی می‌تونه سایت شما رو باز کنه
اگر شرایط فروشنده‌ی هاست مناسب باشه، به دلیل اینکه محل کاربران شما به محل سرور نزدیکه، یک امتیاز مثبت هم دریافت می‌کنید

ولی اگر سرور نامناسب داخلی تهیه کنید که سرعتش کم باشه، یک امتیاز منفی بزرگ‌تر دریافت می‌کنید

به طور خلاصه نمی‌شه جواب قطعی در مورد سئو و هاست داخلی و خارجی داد و باید شرایط بررسی بشه

aliasbahi
January 4th, 2017, 17:54
سئو سایت هیچ ربطی به لوکیشن نداره
عواملی که میتونه داشته باشه چیزای دیگه هست و این موارد که میگم اصل قضیه هستش
1- سرعت لود سایت
2- بدون باگ بودن و بهینه بودن قالب سایت
3- اختصاصی بودن مطالب و محتوای اختصاصی با سئو مطالب
4- اسپم نبودن آی پی هاست سایت
5- سئو مناسب سایت
6- اسپم نبودن دامنه شما
7- استفاده نکردن از بک لینک های نادرست

پیشنهاد میکنم همرو بررسی کنید و سعی کنید به هیچ عنوان برای سایتتون از بک لینک استفاده نکنید.
امیدوارم راهنمایی کاملی باشه

jafar-alizadeh
January 4th, 2017, 22:12
تشکر از توضیحات همه ی دوستان ولی بنده الان دقیق متوجه نشدم از جمع بندی ها که ایران خوب است یا خیر ؟!
منونم

keyhan7
January 4th, 2017, 22:34
بعضی ها میگن نیست من و بعضی ها میگیم هست باید خودتون تصمیم بگیرین ظاهرا

jafar-alizadeh
January 4th, 2017, 23:06
ظاهرا باید اینگونه تصمیم گیری کرد
تشکر از شما و دوستان

N4vid12
January 5th, 2017, 10:37
بنده چون خودم تست کرده بودم تجربم رو در اختیار شما قرار دادم بقیه دوستانی که گفتند هم باید تجربه این کارو داشته باشند تا دقیق بتوانند اعلام کنند

jafar-alizadeh
January 6th, 2017, 10:47
بنده چون خودم تست کرده بودم تجربم رو در اختیار شما قرار دادم بقیه دوستانی که گفتند هم باید تجربه این کارو داشته باشند تا دقیق بتوانند اعلام کنند

این مورد رو من از هاستینگ های زیادی پیگیری کردن در باره هاست ایران قرمودند قبلا این مورد بود که ایندکس نمیشد ولی الان سرورهای ایران بهینه سازی شده ان برای موتورهای جستجو ! نظرتون ؟