ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پرستاشاپ

linas_kal2007
January 3rd, 2017, 20:48
سلام
این این اسکریپت پرستا شاپ رو نصب کردم حالا یه مشکلی دارم که بعضی وقت ها یعنی اکثر وقت ها وقتی محصول جدیدی رو بعد وارد کردن اطلاعاتش میخوام ذخیره کنم اون محصول اطلاعاتش ثبت نمیشه
مشکل از چی میتونه باشد ؟

dizaji_saeed
January 3rd, 2017, 20:54
سلام
این این اسکریپت پرستا شاپ رو نصب کردم حالا یه مشکلی دارم که بعضی وقت ها یعنی اکثر وقت ها وقتی محصول جدیدی رو بعد وارد کردن اطلاعاتش میخوام ذخیره کنم اون محصول اطلاعاتش ثبت نمیشه
مشکل از چی میتونه باشد ؟
درود
از افزونه های کش برای اسکریپتتون استفاده کردین؟؟
از خالی بودن کش و کوکی مرورگرتون هم مطمئن شین.

اگه خوده اسکریپت اوکی باشه ، با بررسی موارد بالا باید مشکلتون حل بشه. وگرنه به احتمال زیاد cms مشکل داره

linas_kal2007
January 3rd, 2017, 20:58
درود
از افزونه های کش برای اسکریپتتون استفاده کردین؟؟
از خالی بودن کش و کوکی مرورگرتون هم مطمئن شین.

اگه خوده اسکریپت اوکی باشه ، با بررسی موارد بالا باید مشکلتون حل بشه. وگرنه به احتمال زیاد cms مشکل داره

ممنون از پاسخ شما
خودم که از افزونه کشی استفاده نکردم مگر اینه خودش نصب باشه
چه افزو نه هایی میتونه باشه من چک کنم ؟
منظورتون از کش مرورگر اینه که اگر کش مرورگرم رو clear کنم مشکل بر طرف خواهد شد ؟

dizaji_saeed
January 3rd, 2017, 21:05
ممنون از پاسخ شما
خودم که از افزونه کشی استفاده نکردم مگر اینه خودش نصب باشه
چه افزو نه هایی میتونه باشه من چک کنم ؟
منظورتون از کش مرورگر اینه که اگر کش مرورگرم رو clear کنم مشکل بر طرف خواهد شد ؟
پر ستاشاپ به صورت ناخودآگاه بعد از معرفی هر محصول به اندازه 1 الی چند مگابایت نیاز به کش داره که اونو ایجاد میکنه و گاه برای بسیاری از وبمسترها مشکل ایجاد میکنه که نمیتونن تغییرات اعمالی رو در لحظه ببینن.
برای اینکه کش پرستاشاپ رو خالی کنین ، میتونین از ماژول رایگان Clear smarty استفاده کنین. البته توجه کنین که پس از خالی کردن کش ، کمی لود سایتتون بالا خواهد رفت. (و علتشم ک کاملا مشخصه)

linas_kal2007
January 3rd, 2017, 21:08
پر ستاشاپ به صورت ناخودآگاه بعد از معرفی هر محصول به اندازه 1 الی چند مگابایت نیاز به کش داره که اونو ایجاد میکنه و گاه برای بسیاری از وبمسترها مشکل ایجاد میکنه که نمیتونن تغییرات اعمالی رو در لحظه ببینن.
برای اینکه کش پرستاشاپ رو خالی کنین ، میتونین از ماژول رایگان Clear smarty استفاده کنین. البته توجه کنین که پس از خالی کردن کش ، کمی لود سایتتون بالا خواهد رفت. (و علتشم ک کاملا مشخصه)

چجوری میتونم از طریق ارائه دهنده وب مستر این موضوع رو پیگیری کنم ؟ چی بهشون بگم !
در مورد این افزونه لود کردن سایت فقط برای من بالا میره یا برای بازدید کننده ها هم به همین صورت میره بالا ؟

dizaji_saeed
January 3rd, 2017, 21:14
چجوری میتونم از طریق ارائه دهنده وب مستر این موضوع رو پیگیری کنم ؟ چی بهشون بگم !
در مورد این افزونه لود کردن سایت فقط برای من بالا میره یا برای بازدید کننده ها هم به همین صورت میره بالا ؟
صاحب سایت خودتون هستین؟

نه برای باره اول که شما سایت رو بخواین باز کنین ، لود یکم بالاتر میره ، ولی در دفعات بعدی مراجعه ، چون مرورگرتون از کش و کوکی استفاده میکنه ، سرعت لود بهتر میشه
همین اتفاق برای کاربرانی که برای باره اول میان سایتتون ، صادقه. ولی در دفعات بعدی حل میشه

نسخه پرستاشاپ شما چی هستش؟؟
اگه 1.6.1 یا بالاتر از این نسخه هست ، میتونین از تنظیمات کش اسکریپت هم اقدام کنین و نیازی به اون ماژول که بالا گفته شد ، ندارین

linas_kal2007
January 3rd, 2017, 21:17
صاحب سایت خودتون هستین؟

نه برای باره اول که شما سایت رو بخواین باز کنین ، لود یکم بالاتر میره ، ولی در دفعات بعدی مراجعه ، چون مرورگرتون از کش و کوکی استفاده میکنه ، سرعت لود بهتر میشه
همین اتفاق برای کاربرانی که برای باره اول میان سایتتون ، صادقه. ولی در دفعات بعدی حل میشه

نسخه پرستاشاپ شما چی هستش؟؟
اگه 1.6.1 یا بالاتر از این نسخه هست ، میتونین از تنظیمات کش اسکریپت هم اقدام کنین و نیازی به اون ماژول که بالا گفته شد ، ندارین

بله خودم هستم
از اخرین ورژن 1.6.1.7 استفاده میکنم
تنظیمات کس اسکریپت رو جایی ندیدم
کدوم قسمت هست ؟

dizaji_saeed
January 3rd, 2017, 21:20
بله خودم هستم
از اخرین ورژن 1.6.1.7 استفاده میکنم
تنظیمات کس اسکریپت رو جایی ندیدم
کدوم قسمت هست ؟
برای دسترسی به تنظیمات کش ، از منوی پارامتر های پیشرفته ، زیر منوی کارایی را انتخاب کنید.

براتون شات گذاشتم:

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170103/1bb39e99cd90148fc46fe375643c2b58.jpg

تنظیمات کش:

برای پاک کردن کش یا حافظه موقت دکمه پاک کردن حافظه موقت(1) را بزنید تا کش خالی شود.

کامپایل کردن قالب(2):این گزینه برای زمانی است که در قالب شما تغییرات فنی ایجاد شده است سعی کنید همیشه این مقدار بر روی 2 تنظیم باشد.

حافظه نهان(3):همیشه بعد از تغییرات فنی توسط پشتیبان این فیلد را چک کنید وگرنه سرعت سایت خیلی کاهش پیدا میکند.

پاک کردن حافظه موقت(4):این گزینه هم بهتر است روی دومی تنظیم باشد.

linas_kal2007
January 3rd, 2017, 21:37
برای دسترسی به تنظیمات کش ، از منوی پارامتر های پیشرفته ، زیر منوی کارایی را انتخاب کنید.

براتون شات گذاشتم:

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170103/1bb39e99cd90148fc46fe375643c2b58.jpg

تنظیمات کش:

برای پاک کردن کش یا حافظه موقت دکمه پاک کردن حافظه موقت(1) را بزنید تا کش خالی شود.

کامپایل کردن قالب(2):این گزینه برای زمانی است که در قالب شما تغییرات فنی ایجاد شده است سعی کنید همیشه این مقدار بر روی 2 تنظیم باشد.

حافظه نهان(3):همیشه بعد از تغییرات فنی توسط پشتیبان این فیلد را چک کنید وگرنه سرعت سایت خیلی کاهش پیدا میکند.

پاک کردن حافظه موقت(4):این گزینه هم بهتر است روی دومی تنظیم باشد.

ممنون اقا
تمام این کار ها انجام شد
کش مرورگر خودم رو هم پاک کردم اما محصول ثبت نشد باز :( اما به پشتیبانی هاست اطلاعات رو دادم اون تونست با اولین بار محصول رو ثبت کنه
فکر کنم cms مشکل دارد ؟
شما از کدوم نسخه اتفاده میکنید ؟
از کجا دانلود کردید

dizaji_saeed
January 3rd, 2017, 22:45
ممنون اقا
تمام این کار ها انجام شد
کش مرورگر خودم رو هم پاک کردم اما محصول ثبت نشد باز :( اما به پشتیبانی هاست اطلاعات رو دادم اون تونست با اولین بار محصول رو ثبت کنه
فکر کنم cms مشکل دارد ؟
شما از کدوم نسخه اتفاده میکنید ؟
از کجا دانلود کردید
در مورد cms شما که ایراد داره یا نه ، نمیتونم نظری بدم.
اگه پشتیبانی هاستینگتون تونست اوکی کنه ، پس نباید مشکلی داشته باشه
اگه تونستین ، از همون پشتیبانی پیگیر باشین.
و یا اینکه دسترسی بفرستین ، به اسکریپتتون نگاه کنم

نسخه من همون آخرین نسخه هست. از سایت پشتیبانی فارسی پرستا هم دانلود شده

البته الان دیگه با این cms کار نمیکنم

linas_kal2007
January 4th, 2017, 23:40
در مورد cms شما که ایراد داره یا نه ، نمیتونم نظری بدم.
اگه پشتیبانی هاستینگتون تونست اوکی کنه ، پس نباید مشکلی داشته باشه
اگه تونستین ، از همون پشتیبانی پیگیر باشین.
و یا اینکه دسترسی بفرستین ، به اسکریپتتون نگاه کنم

نسخه من همون آخرین نسخه هست. از سایت پشتیبانی فارسی پرستا هم دانلود شده

البته الان دیگه با این cms کار نمیکنم
مشکل ذخیره نشدن رو متوجه شدم
الان یه مشکل دیگه هست
اینکه سرعت لود یکم پایین هست !
ورد پرس هم نصب کردم تو قسمت مدیریت سرعت پایین بود
یعنی مشکل از هاست ؟

dizaji_saeed
January 4th, 2017, 23:45
مشکل ذخیره نشدن رو متوجه شدم
الان یه مشکل دیگه هست
اینکه سرعت لود یکم پایین هست !
ورد پرس هم نصب کردم تو قسمت مدیریت سرعت پایین بود
یعنی مشکل از هاست ؟
مشکلتو از کجا بود؟؟ بگین شاید به درد دوستای دیگه هم بخوره

پایین بودن سرعت لود به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه
مثلا لوکیشین سرور که ایران باشه یا خارج
یا پورت ارتباطی سرور و اینکه چقد منابع سرور در اختیار شماست
و خیلی دلایل دیگه

linas_kal2007
January 5th, 2017, 23:11
مشکلتو از کجا بود؟؟ بگین شاید به درد دوستای دیگه هم بخوره

پایین بودن سرعت لود به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه
مثلا لوکیشین سرور که ایران باشه یا خارج
یا پورت ارتباطی سرور و اینکه چقد منابع سرور در اختیار شماست
و خیلی دلایل دیگه

34813

در هنگام ذخیره کردن باید در نقطه های به جز عکس فلاپی کلیک کنیم تا مطلب ذخیره بشه

dizaji_saeed
January 5th, 2017, 23:49
34813

در هنگام ذخیره کردن باید در نقطه های به جز عکس فلاپی کلیک کنیم تا مطلب ذخیره بشه

عجیب تر از مشکلتون ، راه حلش بود. تا حالا این مورد برام پیش نیومده بود

ممنونم از شما. جالب بود.

لود سایتتون رو هم با رعایت چنتا نکته میتونین بهبود ببخشین. نمیدونم تونستین کاری کنین یا نه؟

linas_kal2007
January 5th, 2017, 23:53
عجیب تر از مشکلتون ، راه حلش بود. تا حالا این مورد برام پیش نیومده بود

ممنونم از شما. جالب بود.

لود سایتتون رو هم با رعایت چنتا نکته میتونین بهبود ببخشین. نمیدونم تونستین کاری کنین یا نه؟

تا الان كه از اين روش ذخيره كردن رفتم چيزي پاك نشده
تو يكي از سايت ها خودنم فكر كردم سر كاريه اما واقعا كار كرد 😅

از ساعت ١١ شب به بعد تقريبا سرعت لود مياد بالا
فكر كنم بخاطر سرويس دهنده هاست هست
از xzn گرفتم
هاست لينوكس ايران !

dizaji_saeed
January 6th, 2017, 00:01
تا الان كه از اين روش ذخيره كردن رفتم چيزي پاك نشده
تو يكي از سايت ها خودنم فكر كردم سر كاريه اما واقعا كار كرد 😅

از ساعت ١١ شب به بعد تقريبا سرعت لود مياد بالا
فكر كنم بخاطر سرويس دهنده هاست هست
از xzn گرفتم
هاست لينوكس ايران !
تا حالا با این سرویس دهنده تجربه کاری نداشتیم. برای همین نمیتونم در مورد کیفیت سرویسهاشون نظری بدم

اگه لوکیشین ایران باشه ، باید لود سرعتتون نسبتا خوب باشه
از سایتتون پینگ بگیرین و چک کنین که پینگ تایم سایتتون چقدر هست؟

ولی با گفته خودتون که از ساعت 11 شب به بعد لود بهتر میشه (ساعت 11 به بعد یعنی حدودا تایم پیک آف ) ، احتمالا سرور اصلی که سایت شما هم روش هست ، خیلی زیر فشار هست و در این تایمی که فرمودین ، از تعداد مراجعات کاسته میشه و سرور یه نفسی میکشه

linas_kal2007
January 6th, 2017, 00:08
تا حالا با این سرویس دهنده تجربه کاری نداشتیم. برای همین نمیتونم در مورد کیفیت سرویسهاشون نظری بدم

اگه لوکیشین ایران باشه ، باید لود سرعتتون نسبتا خوب باشه
از سایتتون پینگ بگیرین و چک کنین که پینگ تایم سایتتون چقدر هست؟

ولی با گفته خودتون که از ساعت 11 شب به بعد لود بهتر میشه (ساعت 11 به بعد یعنی حدودا تایم پیک آف ) ، احتمالا سرور اصلی که سایت شما هم روش هست ، خیلی زیر فشار هست و در این تایمی که فرمودین ، از تعداد مراجعات کاسته میشه و سرور یه نفسی میکشه

پينگش در طول روز زير ٢٠ بود فكر كنم!

چه هاستي پينهاد ميكنيد واسه اين اسكريپت ؟
بخوام اطلاعات رو به هاست ديگه ببرم از چيا بايد بك اپ بگيرم تا نصب دوباره كاري اطلاعات نداشته باشم ؟

dizaji_saeed
January 6th, 2017, 00:11
پينگش در طول روز زير ٢٠ بود فكر كنم!

چه هاستي پينهاد ميكنيد واسه اين اسكريپت ؟
بخوام اطلاعات رو به هاست ديگه ببرم از چيا بايد بك اپ بگيرم تا نصب دوباره كاري اطلاعات نداشته باشم ؟
زیر 20؟؟
اگه اینجوری باشه که سایتتون خیلیییییی لودش خوبه.
مطمئنین 200 نیود و 20 بود؟؟

دوست عزیز فک کنم موضوع بحث از موضوع تاپیک یکم جدا شد.خداروشکر هم که مشکل شما حل شده
برای صحبت بیشتر ، لدفن تشریف بیارین تلگرام یا آی دی محبت کنین:
http://t.me/dizaji_saeed