توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش افزونه tablepress
tejarathost
January 3rd, 2017, 12:33
سلام
دوستان عزیز به یک ممشکل خوردم قبلا برروی سایت یک افزونه تیبل نصب بود زیاد به کارم نیومد حذفش کردم (اسمش یادم نیست) الان افزونه tablepress نصب و فعال کردم ولی در قسمت پیشخوان وردپرس نشون نمیده چند باز افزونه کامل حذف و مجدد نصب کردم بازم همین مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
sahar_tym
January 3rd, 2017, 12:59
سلام
دوستان عزیز به یک ممشکل خوردم قبلا برروی سایت یک افزونه تیبل نصب بود زیاد به کارم نیومد حذفش کردم (اسمش یادم نیست) الان افزونه tablepress نصب و فعال کردم ولی در قسمت پیشخوان وردپرس نشون نمیده چند باز افزونه کامل حذف و مجدد نصب کردم بازم همین مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
سلام. احتمالا باید توی صفحه ادمین سایتتون اون بالای صفحه روی تنظیمات صفحه کلیک کنید و بعد تیک on plugin رو بزنید که نشون بده.
tejarathost
January 3rd, 2017, 17:52
سلام. احتمالا باید توی صفحه ادمین سایتتون اون بالای صفحه روی تنظیمات صفحه کلیک کنید و بعد تیک on plugin رو بزنید که نشون بده.
سلام
چنین گزینه ای نیست
34788
alicpk
January 3rd, 2017, 21:08
یک بار دیتا بیس سایت را چک کنید تا اثری از پلاگین قبلی نباشه بعد پلاگین جدید را نصب کنید احتمالا مشکتون حل میشه