PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری درگاه واسط با سیستم اختصاصی و امکانات اختصاصی

lizard.tiny
January 2nd, 2017, 16:59
سلام و احترام

همونطور که شاید برخی از دوستان اطلاع داشته باشند مدتی هست که درگاه پرداخت واسطی رو به صورت اختصاصی کدنویسی و راه اندازی کردم که خدا رو شکر درگاهی با امکانات و امنیت مناسب هست

اما بنا به دلایل شخصی و ورود به یک استارت آپ جدید که تمام وقت بنده رو میگیره قصد واگذاری سیستم پرداخت واسط رو دارم

هزینه واگذاری بین 2.500.000 تومان الی 5.000.000 تومان میباشد

دوستانی که قصد خرید یا کسب اطلاعات بیشتر دارند با شماره 09104443004 در تماس باشند, در این خصوص امکان ارائه توضیحات فقط به صورتی تلفنی فراهم میباشد

maadsoft
January 2nd, 2017, 17:03
سلام و احترام

همونطور که شاید برخی از دوستان اطلاع داشته باشند مدتی هست که درگاه پرداخت واسطی رو به صورت اختصاصی کدنویسی و راه اندازی کردم که خدا رو شکر درگاهی با امکانات و امنیت مناسب هست

اما بنا به دلایل شخصی و ورود به یک استارت آپ جدید که تمام وقت بنده رو میگیره قصد واگذاری سیستم پرداخت واسط رو دارم

هزینه واگذاری بین 2.500.000 تومان الی 5.000.000 تومان میباشد

دوستانی که قصد خرید یا کسب اطلاعات بیشتر دارند با شماره 09104443004 در تماس باشند, در این خصوص امکان ارائه توضیحات فقط به صورتی تلفنی فراهم میباشد
لطفا متوسط درامد ماهیانه رو پخ کنید

lizard.tiny
January 2nd, 2017, 17:09
لطفا متوسط درامد ماهیانه رو پخ کنید
درود

در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتر هستید فقط از طریق شماره تماس عنوان شده در تماس باشید

alicpk
January 3rd, 2017, 22:49
دوست عزیز شما نه نام دامینتون را فرمودید نه میزلن درامد ماهیانه و نه تعداد یوزرهاتون
حداقل یک پیش زمینه بدید بدونیم ارزش زنگ زدن داره یا نه؟

lizard.tiny
January 3rd, 2017, 22:52
دوست عزیز شما نه نام دامینتون را فرمودید نه میزلن درامد ماهیانه و نه تعداد یوزرهاتون
حداقل یک پیش زمینه بدید بدونیم ارزش زنگ زدن داره یا نه؟
مشتریان واگذار نمیشوند

صرفاً سامانه و اسکریپت به صورت اختصاصی و متن باز واگذار میشه, جهت دریافت اطلاعات و نمایش سیستم در تماس باشید