دوستان عزیز من چند ماه پیش یک vps با 10 گیگ رم و سی پی یو 8 کور و 50 گیگ هارد از یکی از سایت های معتبر خریده بودم به صورت 2 ساله و کل هزینه شو هم پرداخت کردم .
الان دیگر نیازی بهش ندارم .
از دوستان هر کسی لازم داشت در اختیارش میذارم و استفاده بکنه و آخر هر ماه بسته به خودتون هر چقدر که خواستید پرداخت کنید .
برای اطمینان شما اول استفاده کنید هر ماه اگر خوب بود پرداخت کنید .
خودمم مصرف کننده هستم و فروشنده نیستم .
لطفا فقط دوستانی که واقعا نیاز دارند تماس بگیرند و آخر ماه ها با وجدان عمل کنند چون چند ماه هستش که من استفاده میکردم سرویس خیلی با کیفیت است .
هر سیستم عاملی هم که خواستید می تونیم بگیم عوض کنند .
متقاضیان پ . خ بدهند .
ممنون
alirezakaj
January 2nd, 2017, 16:48
10 تومان بده میخرمش :)
مدارک اینکه سرور خریده شده رو ارسال کنید شاید به یه قیمت خوب بخرمش
imnot
January 2nd, 2017, 18:59
15تومان خریدار...
almandata
January 3rd, 2017, 09:45
از سایت ایرانی خریداری شده یا خارجی؟
کدام لوکیشن هستش؟
akbar_syberia
January 3rd, 2017, 10:03
از سایت ایرانی خریداری شده یا خارجی؟
کدام لوکیشن هستش؟
ایرانی
هتزنر
AtrafNet
January 3rd, 2017, 10:15
سلام
دوستان عزیز من چند ماه پیش یک vps با 10 گیگ رم و سی پی یو 8 کور و 50 گیگ هارد از یکی از سایت های معتبر خریده بودم به صورت 2 ساله و کل هزینه شو هم پرداخت کردم .
الان دیگر نیازی بهش ندارم .
از دوستان هر کسی لازم داشت در اختیارش میذارم و استفاده بکنه و آخر هر ماه بسته به خودتون هر چقدر که خواستید پرداخت کنید .
برای اطمینان شما اول استفاده کنید هر ماه اگر خوب بود پرداخت کنید .
خودمم مصرف کننده هستم و فروشنده نیستم .
لطفا فقط دوستانی که واقعا نیاز دارند تماس بگیرند و آخر ماه ها با وجدان عمل کنند چون چند ماه هستش که من استفاده میکردم سرویس خیلی با کیفیت است .
هر سیستم عاملی هم که خواستید می تونیم بگیم عوض کنند .
متقاضیان پ . خ بدهند .
ممنون
سلام
خریدار نیستم اما برام سوال شده مگه نمیگید 2 ساله کل مبلغ هم پرداخت کردید پس هزینه ماهیانه دیگه برای چیه؟
javad312
January 3rd, 2017, 10:18
سلام
قیمت مد نظر خودتون چقدر هست؟
peym@n
January 3rd, 2017, 10:19
سلام
خریدار نیستم اما برام سوال شده مگه نمیگید 2 ساله کل مبلغ هم پرداخت کردید پس هزینه ماهیانه دیگه برای چیه؟
درود
برای خودشون گه مقداری از هزینه خرج شده جبران شه براشون.
موفق باشید
akbar_syberia
January 3rd, 2017, 10:25
سلام
قیمت مد نظر خودتون چقدر هست؟
والا من از قیمت ها نا آگاه هستم . برای همین گذاشتم به عهده خریدار
به قول دوست عزیزم peym@n (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=112081) که یکم از این هزینه ای که برای خریدش دادم جبران بشه .
برای اینکه خیال دوستان هم راحت باشه به این دلیل پیشنهاد دادم اول استفاده و سپس پرداخت
AtrafNet
January 3rd, 2017, 11:12
درود
برای خودشون گه مقداری از هزینه خرج شده جبران شه براشون.
موفق باشید
آهان گرفتم ولی جسارتاً من فکر میکردم واگذاری یعنی ایشون مبلغی که برای 2 سال دادن رو بخش قابل توجه ایش رو از خریدار میگیرن و کلاً همه چیز رو تحویل میدن و از اون به بعد (یعنی 2 سال بعد یا بالاخره تاریخ تمدید اصلی) سر و کار خریدار با هاستینگ اصلی است.
ولی اینطوری از نظر من واگذاری حساب نمیشه جسارتاً Resell حساب میشه که خب اگه هاستینگ مورد نظر در جریان باشن هیچ مشکل قانونی و شرعی و... هم نداره.
البته ببخشیدا درحدی نیستم که نظر بدم فقط من بودم وقتی هزینه 2 سال رو یه جا دادم موقع واگذاری هم هزینه رو یه جا میگرفتم :->
akbar_syberia
January 3rd, 2017, 11:20
آهان گرفتم ولی جسارتاً من فکر میکردم واگذاری یعنی ایشون مبلغی که برای 2 سال دادن رو بخش قابل توجه ایش رو از خریدار میگیرن و کلاً همه چیز رو تحویل میدن و از اون به بعد (یعنی 2 سال بعد یا بالاخره تاریخ تمدید اصلی) سر و کار خریدار با هاستینگ اصلی است.
ولی اینطوری از نظر من واگذاری حساب نمیشه جسارتاً Resell حساب میشه که خب اگه هاستینگ مورد نظر در جریان باشن هیچ مشکل قانونی و شرعی و... هم نداره.
البته ببخشیدا درحدی نیستم که نظر بدم فقط من بودم وقتی هزینه 2 سال رو یه جا دادم موقع واگذاری هم هزینه رو یه جا میگرفتم :->
اتفاقا خیلی نظرت خوب بود و من هم از خدامه که به این روش واگذار بشه ولی معمولا اعتماد نمی کنند و من هم حق می دهم برای همین روش پیشنهادی داشتم .
هاستینگ نیست وی پی اس دانلود هیت ویندوز سرور 2012
M.mrkf
January 4th, 2017, 21:14
سلام
من خریدارم
لطفا ای دی تلگرام یا شماره تون رو به من پیام خصوصی کنید تا توی تلگرام صحبت کنیم
متشکرم