PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل نشدن dns بعد از سه روز

monica
January 2nd, 2017, 12:19
سلام
من ی سرور مجازی دارم که هنوز وصل نشده .
در کنترل پنل child ایجاد کردم , name server هم اوکی کردم
در whm یک dns zone ایجاد کردم ولی هنوز وقتی نام دامنه رو میزنم چیزی نمیاد؟ چرا؟

* توجه : سرور مجازی برای استفاده شخصی هست ، باید برای خودمم پکیج و هاست ایجاد کنم؟ توو بخش افزودن پکیج چند گزینه بود که متوجه نشدم ، مثل دو سه گزینه آخر ( shell و ...)

ارورهای DNS در لینک زیر
https://intodns.com/varzesht.com

n4ser
January 2nd, 2017, 12:53
شاید dns به درستی تنظیم نشدن شما به بخش dns کاری نداشته باشید اونجا خودکار خودش ست میشه با hostname و بر اساس hostname که در موغع نصب میدین تنظیم میشه البته در اولین بار که وارد whm میشید یک ویزارد هست شایدم اون رو به درستی کانفیگ نکردین حالا کاری که باید انجام بدین اینکه باید در whm هاست نیم رو عوض اون موارد dns خودشون ست میشن و بعد همون ns های که در whm هست را وارد پنل دامنه سپس child شوید دوتا ns که در whm ساخته شده در child درج کنید با رکورد A به ای پی سرور بعد ذخیره کنید و بعد همونارو در بخش custom name server برید بنویسید و ذخیره کنید اگر این مراحل انجام دادید مجدد بررسی کنید اگر درست بود باید تنظیمات سرور بررسی بشه

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

bahra
January 2nd, 2017, 12:54
intodns که اروری نمایش نمی دهد.
سایت باز متن زیر باز می شود:Executing in an invalid environment for the supplied user
کش مروگر پاک کردید؟