PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ویندوز سرور 2016 نسخه ی نهایی و کرک شده روی سرور های اختصاصی

nimait70
January 1st, 2017, 15:34
سلام و احترام...
دوستان عزیز یه سوال داشتم خدمتتون. من میخواستم یه سرور اختصاصی از یکی از دیتاسنتر ها اجاره کنم. میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست بر روی این دیتاسنتر ها (مثلا رداستیشن، لیزوب و...) ویندوز سرور 2016 کرک شده نصب کنم؟
و اینکه اگر میشه چطور میتونم این نصب رو انجام بدم؟ چون خود دیتاسنتر که مطمئنا این نصب رو برام انجام نمیده . آیا تنها راهش اینه بهشون بگم سیستم عامل رو نصب کنن من خودم License رو وارد می کنم و بعدش از Activator برای کرک ویندوز سرور استفاده کنم؟
مشکلی به وجود نمیاد؟

fireserver
January 1st, 2017, 15:40
سلام و احترام...
دوستان عزیز یه سوال داشتم خدمتتون. من میخواستم یه سرور اختصاصی از یکی از دیتاسنتر ها اجاره کنم. میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست بر روی این دیتاسنتر ها (مثلا رداستیشن، لیزوب و...) ویندوز سرور 2016 کرک شده نصب کنم؟
و اینکه اگر میشه چطور میتونم این نصب رو انجام بدم؟ چون خود دیتاسنتر که مطمئنا این نصب رو برام انجام نمیده . آیا تنها راهش اینه بهشون بگم سیستم عامل رو نصب کنن من خودم License رو وارد می کنم و بعدش از Activator برای کرک ویندوز سرور استفاده کنم؟
مشکلی به وجود نمیاد؟

با سلام و عرض احترام

شما از دیتاسنتر برای این کار باید KVM درخواست دهید در دیتاسنتر های مختلف به رایگان نیز دیده شده ولی اکثراً هزینه می گیرند برای KVM

از طریق KVM شما می توانید iso مورد نظر را روی سرور قرار داده و به عنوان دیسک مجازی ویندوز را از آن لود کنید و به صورت کنسول مانیتور نیز ویندوز را نصب و کانفیگ کنید.

hadizr
January 4th, 2017, 22:50
از هتزنر بخرید ، کنسول لارا ( Lara ) سفارش بدید ، 3 ساعت در روز بهتون رایگان میدن در طول این 3 ساعت هر چیزی خواستین نصب کنین ، البته باید سرور مجازی داشته باشین که سریع اپلود کنین فایل ایزو رو - اگر مشکلی پیش اومد از اول نصب کنین توصیه میکنم بهشون نگین که میخواین فایل ایزو کرک شده نصب کنید ;) - اگر نیاز داشتید میتونم براتون انجام بدم شماره تلگرام : 9367192403 : محمدی

من تازه شروع کردم از هتزنر خرید مستقیم داشته باشم هنوز تجربه ندارم اما روش بالا رو چندین بار انجام دادم -

اگر پست مفید بوده تشکر کنین ممنون

OmidX
January 5th, 2017, 17:15
سلام و احترام...
مشکلی به وجود نمیاد؟

اگر سرور اختصاصی هست بهتر هست قانونی استفاده کنید ب اینصورت ک شما ابتدا از مدت ۱۸۰ روز رایگان ویندوز سرور استفاده میکنید و بعد از اتمام این زمان بعضی کرک ها این مدت ۱۸۰ روز رو برای شما ریست میکنند و میتونید ۱۸۰ روز دیگه قانونی استفاده داشته باشید :دی

alicpk
January 5th, 2017, 20:00
بستگی به دیتا سنتر داره
بعضی ها با نال و کرک و... مشکل دارن بعضیا ندارن
قبل از خرید قسمت قوانین دیتا سنتر را مطالعه کنید