PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا این افزونه ویروس داره؟

alirad
December 31st, 2016, 23:39
سلام
من یه افزونه که پولیه و توی مخزن وردپرس نیست از سایت سازنده افزونه دانلود کردم و توی سایت virustotal.com فایل افزونه رو آپلود کردم.توی نتایج بررسی یه موردی اومد میخواستم بدونم ویروسه یا چیه؟و اینکه اگه ویروس باشه و من توی ویندوزم فایل افزونه رو از فشرده دربیارم الان ویندوزم ویروسی شده؟تشکر
34747

T.Toosi
January 1st, 2017, 00:25
سلام، شل هست بروی سیستم ـتون تاثیری نداره روی وب اجرا میشه و یک بک دور یا دسترسی و.. میسازه برای هکر.

alirad
January 1st, 2017, 00:30
سلام، شل هست بروی سیستم ـتون تاثیری نداره روی وب اجرا میشه و یک بک دور یا دسترسی و.. میسازه برای هکر.ممنون از شما.پس قطعا نباید این افزونه رو نصب کنم درسته؟میتونم به این سایت virustotal استناد کنم و از سازنده افزونه بخوام پولمو پس بده؟تشکر

T.Toosi
January 1st, 2017, 00:33
ممنون از شما.پس قطعا نباید این افزونه رو نصب کنم درسته؟میتونم به این سایت virustotal استناد کنم و از سازنده افزونه بخوام پولمو پس بده؟تشکر

خواهش، بله نصب نکنید لینک virustotal رو بهش بدید و توضیحات بخواید.

alirad
January 1st, 2017, 00:42
خواهش، بله نصب نکنید لینک virustotal رو بهش بدید و توضیحات بخواید.تشکر.یه سوال دیگه اینکه توی همون سایت virustotal حدودا 30 تا آنتی ویروس ok دادن به این فایل و فقط یه آنتی ویروس شل تشخیص داده.ممکنه ایراد از آنتی ویروس باشه؟

T.Toosi
January 1st, 2017, 00:47
تشکر.یه سوال دیگه اینکه توی همون سایت virustotal حدودا 30 تا آنتی ویروس ok دادن به این فایل و فقط یه آنتی ویروس شل تشخیص داده.ممکنه ایراد از آنتی ویروس باشه؟

نوع شلی هم که مشخص کرده من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، ممکنه یک تیکه کد باشه داخل افزونه که اون آنتی روش حساسه، تا کد ها بررسی نشه نمیشه گفت افزونه سالم هست یا خیر.

dow
January 1st, 2017, 09:20
معمولا دراینگونه موارد که بقیه اوکی دادن و یکی گیر داده اون رو نادیده میگیرن ولی رعایت جانب احتیاط بد نیست