توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه نوع قالبی بسازم
mehrdad0603
December 30th, 2016, 05:04
با سلام خدمت دوستان
من دارم در فتوشاپ قالب میسازم الان چه نوع قالب های بیشتر در بورس هستن قالب دانلودی یا قالب اموزشی یا ... به نظر شما چه قالبی بسازم که الان بیشتر روش مانور داده میشه؟
offgij
December 30th, 2016, 06:43
عزیز طرح آماده زیاد هست فقط باید برای زیباسازی تغییرات کوچکی اعمال کنید
نحوه کدنویسی و استفاده از فریم ورک های زیبا مثل بوت استرپ و لاراول هم خیلی تاثیر داره
با بنده در تلگرام ارتباط باشید چند تا طرح بدم بهتون-اطلاعات در امضا
armin.rf
December 30th, 2016, 08:25
بیشتر شرکتی - دانلود سنتر به نظر بنده خواهان دارن در حال حاضر
st3205
December 30th, 2016, 08:57
قالب های گیم هم طرفداران خودشونو دارن.
keyhan7
December 30th, 2016, 09:48
قالب فروشگاهی به نظرم بیشترین خاهان رو داره
dow
December 30th, 2016, 12:05
فروشگاهی الان دیگه سوپرمارکت ها هم دارن فروشگاه میزنن
offgij
December 31st, 2016, 04:46
بهترین قالب ها قالب های چند منظوره هستند که با توجه به نیاز کاربر قابلیت تغییر داشته باشند
مارکت های معروف دنیا نظیر تم فارست هم روی قالب های چند منظوره بیشتر سرمایه گزاری کرده اند
webafra
December 31st, 2016, 09:06
به نظر بنده صنف خیلی مهم نیست و چون شما بدون سفارش قبلی داری طرح میزنی ( دلیلش هم مهمه ) ، بهتره خودتون رو به چالش بکشید ، مثلا یک طرح برای سایت طراحی قالب بزنید که هم به درد خودتون بخوره و هم تو صنفی طرح زده باشید که بتونید جذب کار بشید .
SamaN DL
December 31st, 2016, 09:19
قالب گیم و فروشگاهی در حال حاضر اگر حرفه ای کار بشه پربازدست
AmirWWP
December 31st, 2016, 09:33
بنظر بنده هم فروشگاهی بیشتر استفاده میشه.
قالب گیم هم که دوستان گفتن قالبی که حرفه ای باشه توی سطح نت کم هست.
seokaran.org
December 31st, 2016, 10:02
نظر من فروشگاهی هستش چون الان خیلی بازار پر رونقی داره
peym@n
December 31st, 2016, 10:48
درود
فروشگاهی,ورزشی,تفریحی
موفق باشید
tarf
December 31st, 2016, 11:04
خبری مثل سایت های yjc و فارس برای وردپرس بزن
goldenhost.org
December 31st, 2016, 19:47
قالب های فروشگاهی فعلا رو بورس هست علاوه بر اینکه قالب های آموزشی داره بورس میشه
iranian-portal
December 31st, 2016, 19:58
درود؛
با نهایت احترام، تاپیک و تمام پاسخ های ارسالی، منطق خاصی نداره!!!
چیزی که یک طراح یا فروشنده قالب رو به موفقیت و فروش بالا میرسونه، خلاقیت در تولید و طراحی هست! اگر خلاقیت ندارید، لطفا وارد این عرصه نشید!!!
اینکه سوال کنیم، چی طراحی کنم! خلاقیت نیست!
اینکه برخی بزرگواران پیشنهاد الگوبرداری از سایت های خبری یا... رو میدن، بازهم خلاقیت نیست!!!
سعی کنید، اثری خلق کنید، که صرف نظر از مخاطبان هدف، بتونه عده زیادی رو تحت تاثیر قرار بده!
در غیر این صورت، اینترنت پرشده از قالب های رایگان و پولی، که خیلی ها، الگو برداری هست!! نه خلق اثری جدید!!!
پیروز باشید.
keyhan7
December 31st, 2016, 20:05
درود؛
با نهایت احترام، تاپیک و تمام پاسخ های ارسالی، منطق خاصی نداره!!!
چیزی که یک طراح یا فروشنده قالب رو به موفقیت و فروش بالا میرسونه، خلاقیت در تولید و طراحی هست! اگر خلاقیت ندارید، لطفا وارد این عرصه نشید!!!
اینکه سوال کنیم، چی طراحی کنم! خلاقیت نیست!
اینکه برخی بزرگواران پیشنهاد الگوبرداری از سایت های خبری یا... رو میدن، بازهم خلاقیت نیست!!!
سعی کنید، اثری خلق کنید، که صرف نظر از مخاطبان هدف، بتونه عده زیادی رو تحت تاثیر قرار بده!
در غیر این صورت، اینترنت پرشده از قالب های رایگان و پولی، که خیلی ها، الگو برداری هست!! نه خلق اثری جدید!!!
پیروز باشید.
خلاقیت مهمهو من خیلی بهش اهمیت میدم
ولی یه قالب خیلی عالی وقتی بیشتر و زودتر فروش میره که خاهان بیشتری داشته باشه وقتی تعداد فروشگاه سازان زیاده حتما فروش بهتری از یه قالب اپلود سنتر خواهد داشت
و ممکنه کسی میخاد زودتر به پول برسه پس اول با یه قالب که فروش بیشتری داره شروع میکنه
حرف شما کاملا درسته ولی شرایط خاصی وجود داره
نظر منم هست یا کاریو واقعا از ته دل انجام داد یا اصلا انجام نداد