PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به آیپی شخصی ثابت

فال
December 29th, 2016, 16:19
با سلام

برای کار با حساب پی پلم نیاز به یک wpn یا sacks سرور دارم که آیپی آن ثابت و برای کشور سوییس باشه
آیا چنین چیزی ممکنه ؟
هزینه خرید یک سا اک س5 ثابت سوییس چقدر می شه ؟
آیا خرید بهتره یا راه اندازی سرور شخصی؟ توجه به اینکه من وقتم کمه و می خوام یک اسکرایپتی چیزی باشه که وقتمو نگیره و بی دردسر باشه
روی هاست اشتراکی هم میشه ؟
در کل می خوام کمترین هزینه و وقت رو بکنم و آیپی عوض نشه
من هیچ چیزی درباره این قضایا نمی دانم، لطفا هرکسی می تونه در اینجا یا پی ام منو راهنمایی کنه

ممنونم از توجهتون

فال
January 2nd, 2017, 17:51
خواهش میکنم دوستان به من کمک بفرمایید

BAMPA
January 2nd, 2017, 18:09
بنده متوجه منظورتون نشدم

اما برای این موضوعتون بنده پیشنهاد میکنم یک سرور مجازی ویندوز با آی پی سوئیس تهیه کنید و کاراتونو با ریموت انجام بدید ...

فال
January 2nd, 2017, 18:15
بنده متوجه منظورتون نشدم

اما برای این موضوعتون بنده پیشنهاد میکنم یک سرور مجازی ویندوز با آی پی سوئیس تهیه کنید و کاراتونو با ریموت انجام بدید ...

خیلی ممنونم
پست ویرایش شد
یعنی یک راه سرور مجازیه با آیپی سوییس هست، خب بعدش باید چکار کنم ؟ روش چی نصب کنم چطوری استفادش کنم ؟
ظاهرا قیمت سرور مجازی سوییس خیلی گرونم هست تا اونجایی که با یاد دارم قبلا دیده بودم، شما مطلید از قیمت ها ؟
راه دیگه ای هم هست ؟

BAMPA
January 2nd, 2017, 18:18
خیلی ممنونم
پست ویرایش شد
یعنی یک راه سرور مجازیه با آیپی سوییس هست، خب بعدش باید چکار کنم ؟ روش چی نصب کنم چطوری استفادش کنم ؟
ظاهرا قیمت سرور مجازی سوییس خیلی گرونم هست تا اونجایی که با یاد دارم قبلا دیده بودم، شما مطلید از قیمت ها ؟
راه دیگه ای هم هست ؟

کار خاصی نداره ، شما سرور ویندوزیتونو تحویل میگیرید ، با ریموت دسکتاپ بهش متصل میشید ، روش یه مرورگر نصب میکنید و پرداختاتونو با اون انجام میدید.

راه دیگش استفاده کردن از پراکسی هستش که ریسکش بالاست ، چون همیشه باید anonymously استفاده کنید تا paypal متوجه نشه و ...

Meistero
January 2nd, 2017, 18:26
خیلی ممنونم
پست ویرایش شد
راه دیگه ای هم هست ؟

درود!

با توجه به اینکه شما برای Paypal میخوایید استفاده کنید و Paypal میتونه تشخیص بده که شما دارید از چیز پی ان یا پر وکسی دارید استفاده میکنید.بهتون توصیه میکنم که فقط از ریموت دسکتاپ برای وصل شدن به سرورتون استفاده کنید و از همونجا به Paypal تون وارد بشید!
آدرس سوئیس شما مال کدوم شهر سوئیسه؟سرور مجازی با IP نزدیک لوزان بدردتون میخوره؟

فال
January 2nd, 2017, 18:58
ممنونم از راهنمایی شما دوستان

از دوستی پرسیدم گفتن ادسنس با پی پال کار نمی کنه و باید کارت اعتباری بگیری

Meistero (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=82839) عزیز آدرس سوییس نزدیکی زوریخ هست

N4vid12
January 2nd, 2017, 19:36
خرید یک اکانت بسیار به صرفه تر از خرید سرور برای اینکار هست!

فال
January 2nd, 2017, 19:48
خرید یک اکانت بسیار به صرفه تر از خرید سرور برای اینکار هست!

چه اکانتی ؟

alicpk
January 3rd, 2017, 23:19
فقط و فقط سرور مجازی تهیه کنید . استفاده از قندشکن هاو... امنیت نداره و به ریسکش نمی ارزه
قیمت سرور سوئیس حدودا 10 تا 15 تومن به صورت ماهیانه هست که همکاران ارائه میکنند و اگه افری ندیدید در تلگرام پیام بدید تا بهتون معرفی کنم
@mrsaeidi

tak--host
January 4th, 2017, 15:30
میتونید سرور مجازی تهیه کنید بهترین گزینه هم هست ، ویندوز سرور نصب کنید ف مرورگر نصب کنید کاراتون رو انجام بدید

فال
January 6th, 2017, 14:55
ممنونم از کمک همه دوستان
حتما باید سرور مجازی باشه؟

با هاست اشتراکی راهی نداره؟
وقت و توان مدیریت سرور رو ندارم

erfanmetaller
January 7th, 2017, 00:15
با سلام

برای کار با حساب پی پلم نیاز به یک wpn یا sacks سرور دارم که آیپی آن ثابت و برای کشور سوییس باشه
آیا چنین چیزی ممکنه ؟
هزینه خرید یک سا اک س5 ثابت سوییس چقدر می شه ؟
آیا خرید بهتره یا راه اندازی سرور شخصی؟ توجه به اینکه من وقتم کمه و می خوام یک اسکرایپتی چیزی باشه که وقتمو نگیره و بی دردسر باشه
روی هاست اشتراکی هم میشه ؟
در کل می خوام کمترین هزینه و وقت رو بکنم و آیپی عوض نشه
من هیچ چیزی درباره این قضایا نمی دانم، لطفا هرکسی می تونه در اینجا یا پی ام منو راهنمایی کنه

ممنونم از توجهتون

سلام
بهترین راه تهیه سرور مجازی هستش .بدون دردسر کارتون راه میوفته .

فال
January 8th, 2017, 22:06
دوستان متاسفانه قیمتا خیلی بالاست با ویندوز که بالاتر
دایی من که اونجاس نمی تونه کاری بکنه ؟
یعنی من نمی تونم یجوری از وجودش در اونجا استفاده کنم که پول سرور ندم ؟
البته به غیر از استفاده از ریموت دسکتاپ

n4ser
January 8th, 2017, 22:23
دوستان متاسفانه قیمتا خیلی بالاست با ویندوز که بالاتر
دایی من که اونجاس نمی تونه کاری بکنه ؟
یعنی من نمی تونم یجوری از وجودش در اونجا استفاده کنم که پول سرور ندم ؟
البته به غیر از استفاده از ریموت دسکتاپ
جناب شما میتونید ار فروشنده سرور یک ساله یا بیشتر اجاره کنید اینجوری حد اقل تا مدت زمان که سرور خریدین ای پی ثابت خاهد بود فروشنده های هستن که برای مدت زمان طولانی بهتون تخفیف بدهند مثلا فروشنده ای رو سراغ دارم که یک ساله خرید کنید میشه حدودا ۷۰ تومان و اگر میکروتیک بخرید شاید خیلی ارزون تر در بیاد چون میکروتیک با رم ۲۵۶ پرزاشگر ضعیف هم کار میکنه البته باید قبلش باهاشون حرف بزنید حالا بعد یک سال مثلا اگر ای پی عوض بشه مثلا پی پال شاید ازتون مدارک بخاد ولی چون مدت زمانش بالاس زیاد بهتون شک نمیکنه

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk