ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی !

Sohan Roh
December 29th, 2016, 01:58
با سلام و احترام.

دوستان گرامی و عزیز دنبال یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی هستم !

اینقدر پیشنهاد گرفتم که موندم کدام را انتخاب کنم.

نظر اکثر دوستان روی موارد زیر هست :

1. سرور پارس

2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com )

3. طلا هاست

4. نت افراز ( www.netafraz.com )

ضمنا ترجیحا من هاست سی پانل میخوام.

نظر شما دوستان عزیز چیست ؟

ممنونم.

hegza
December 29th, 2016, 02:01
برای چه سایتی میخواید
هاست داخل یا خارج؟
سیستم سایتتون چیه؟

ourweb
December 29th, 2016, 02:19
1. سرور پارس بدرد نمیخوره

2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com ) عاایه

3. طلا هاست خوبه

4. نت افراز ( www.netafraz.com (http://www.netafraz.com) ) خوبه

alirad
December 29th, 2016, 02:37
نت افراز عالیه.دایرکت ادمینه

farshid17
December 29th, 2016, 03:58
با اجازه از ايجا كنند تاپيك من با نت افزار كار مي كنم واينكه مصرف من در نت افزار يكي از هاست هام بالاست و بهم اخطار جابجايي دادن شما كجا رو پيشنهاد مي كنيد مثل نت افزار به غير از هاست دي ال قيمت هاش به صرفه نيست براي يك هاست با اين مبلغ يك سرور مجازي عالي ميشه گرفت ( فقط هزينه اوليه اش واسه كانفيگ زياده) در كل اگه معرفي كنيد ممنون ميشم

AtrafNet
December 29th, 2016, 08:52
بین اینا اگه سی پنل می خوای اول میهن وب هاست بعدش طلاهاست.

اما اگه با دایرکت ادمین هم مشکل نداری نت افراز چون واقعاً پشتیبانی عالی داره.

سرورپارس رو منم پیشنهاد نمیکنم.

dow
December 29th, 2016, 09:35
میهن وب هاست
نت افراز

Sohan Roh
December 29th, 2016, 12:21
برای چه سایتی میخواید
هاست داخل یا خارج؟
سیستم سایتتون چیه؟

با سلام و احترام.

سایت همکاری در فروش و یا تفریحی.

هاست خارج.

وردپرس.

ممنونم.

- - - Updated - - -

1. سرور پارس بدرد نمیخوره

2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com ) عاایه

3. طلا هاست خوبه

4. نت افراز ( www.netafraz.com (http://www.netafraz.com) ) خوبه

با سلام و احترام.

مشکلی که یکی از دوستان با میهن وب هاست داشت این بود که از قسمت تماس با ما در داخل سایت وردپرس خودش ایمیل ارسال نمی شد و چند بار هم با میهن وب هاست تماس گرفت براش حل نکردند !

ممنونم.

- - - Updated - - -

نت افراز عالیه.دایرکت ادمینه

با سلام و احترام.

فکر کنم سی پنل بهتر باشه.

ممنونم.

- - - Updated - - -

بین اینا اگه سی پنل می خوای اول میهن وب هاست بعدش طلاهاست.

اما اگه با دایرکت ادمین هم مشکل نداری نت افراز چون واقعاً پشتیبانی عالی داره.

سرورپارس رو منم پیشنهاد نمیکنم.

با سلام و احترام.

منم تعریف طلا هاست رو خیلی شنیدم ، پشتیبانیش چطوریه ؟

در بالا گفتم میهن وب هاست چه مشکلی داشت.

سرور پارس چه مشکلی داره ؟

ممنونم.

- - - Updated - - -

میهن وب هاست
نت افراز

با سلام و احترام.

توضیح در مورد کیفیت پشتیبانیشون میدید ؟

ممنونم.

Gh-Moradi
December 29th, 2016, 14:26
سرورپارس و طلاهاست اصلا پیشنهاد نمیشن
اول میهن وب هاست و بعد نت افراز
البته نت افراز سرویس الماسش فوق العاده ست و پشیمون نمیشید!
این تجربه شخصی بود

shatech
December 29th, 2016, 14:41
با سلام و احترام.

1. سرور پارس

3. طلا هاست

4. نت افراز ( www.netafraz.com (http://www.netafraz.com) )

ممنونم.

بنده به کل با این هاستینگ ها بنا به دلایلی مخالف هستم نمونش پارس پک که داره فقط از اسم کلود سوء استفاده میکنه در حالی که سرور هاشون کلود نیست اما بیشترین مشتری رو بنا به دروغ صادقانه دارند

AtrafNet
December 29th, 2016, 15:18
با سلام و احترام.

منم تعریف طلا هاست رو خیلی شنیدم ، پشتیبانیش چطوریه ؟

در بالا گفتم میهن وب هاست چه مشکلی داشت.

سرور پارس چه مشکلی داره ؟

ممنونم.

ببینید یه زمانی شما از سرویسی استفاده میکنید و واقعاً راضی هستید و به دوستان و آشنایان هم پیشنهاد میکنید اما یه زمانی سرویس ارائه شده خراب نیست ولی فقط در همون حد قانع کننده است اون موقع شاید برای خودتون کافی باشه ولی مسلماً به دوستاتون دیگه پیشنهاد نمیکنید.

سرورپارس هم همین تشابه رو برای من داره یعنی خرابی و مشکلات علنی ازش ندیدم ولی خب علاقه ای به پیشنهاد و استفاده مجدد ازش رو ندارم.

dow
December 29th, 2016, 16:51
بنده به کل با این هاستینگ ها بنا به دلایلی مخالف هستم نمونش پارس پک که داره فقط از اسم کلود سوء استفاده میکنه در حالی که سرور هاشون کلود نیست اما بیشترین مشتری رو بنا به دروغ صادقانه دارند
ایشون قصد خرید از پارس پک ندارنااا صرفا جهت اطلاع عرض کردم. نوشتن سرور پارس

- - - Updated - - -

با سلام و احترام.

توضیح در مورد کیفیت پشتیبانیشون میدید ؟

ممنونم.

پشتیبانی میهن وب هاست خوبه ولی طلاهاست براساس تجربه میگم خیلی طول میدن پاسخگویی رو و تاجایی که من میدونم پشتیبانی فنیشون تایم داره خارج از اون باشه میافته پاسخشون برای فردا یا خیلی دیر جواب میدن

Sohan Roh
December 30th, 2016, 00:19
با سلام و احترام.

دوستان دیگر نظر و یا پیشنهادی ندارند؟

ممنونم.

mtostar
December 31st, 2016, 10:25
سلام خسته نباشید ، دوستان ببخشید قسمت اسپم ندارم ، ولی بنظرم آنلاین لبز ( onlinelabs.ir ) عالیه چون خودمم روی آنلاین لبز هستش هاست سی پنل ارائه میده من خودم با اینکه از میهن وب هاست تا خونمون 1 ساعت بیشتر راه نیست ، ولی میهن یکم خراب شده و هاست سالانه میفروشه مشتری باید حق انتخاب داشته باشه اگر در یک ماه هاست خوب بود ، هاستینگ سه ماه سفارش بده یا یک ماهه ، اگر در یک ماه هاست خوب نبود راضی نبود بتونه منتقل کنه و پولش نسوزه ، خدا وکیلی جناب خیرخواه خیلی کمکم کردن و با حوصله جواب میدن ، برای یه دامین اس اس ال رایگان هم میدن
می تونید اینجا رو ببینید
https://client.onlinelabs.ir/cart.php?gid=1

اینم جی تی متریکس سایتم
https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/0hzFgMnw

Sohan Roh
December 31st, 2016, 22:31
با سلام و احترام.

ممنونم.

farssub
December 31st, 2016, 23:32
درود خدمت شما ، طلاهاست پیشنهاد میشن

Sohan Roh
December 31st, 2016, 23:46
با سلام و احترام.

مشکلی که یکی از دوستان با میهن وب هاست داشت این بود که از قسمت تماس با ما در داخل سایت وردپرس خودش ایمیل ارسال نمی شد و چند بار هم با میهن وب هاست تماس گرفت براش حل نکردند !

کسی از دوستان از این مشکل اطلاع داره؟

ضمنا دوست دیگری داریم با پشتیبانی سرور پارس ساعت 2.5 شب تلفنی تماس گرفت براش رفع مشکل کردند!

ممنونم.

mtostar
January 1st, 2017, 12:34
من خودم شخصا با نت افراز و میهن وب هاست کارکردم هرکدوم یه معایبی دارن طلا هاست که قیمت های بالایی داره ، سرور پارس هم که دیدم ماهانه هاست ارائه نمیده

navid2zp
January 1st, 2017, 12:37
hostdl
netafraz

keyhan7
January 1st, 2017, 12:46
هاست دی ال

mtostar
January 1st, 2017, 13:12
هاست دی ال

هاست دی ال فعلا سرویس ارائه نمیکنه پرداخت ماهیانش هم خیلی بالاس

keyhan7
January 1st, 2017, 13:16
هاست دی ال فعلا سرویس ارائه نمیکنه پرداخت ماهیانش هم خیلی بالاس

نسبت به کیفیت قیمتاش خوبه
netafraz اینم خوبه

mtostar
January 1st, 2017, 13:39
نسبت به کیفیت قیمتاش خوبه
netafraz اینم خوبه

اره ولی همینطور که میدونید نت افراز به پیوند یکتا حساس هستش این هم یه معایب حساب میشه ، کسی که سایت پر بازدید داره حداقل باید بره روی پلن طلایش که حداکثر بازدید یکتا روزانه 15000 هزار تا هستش اونم در میاد ماهی 31.610 تومن ماهیانه

aliasbahi
January 1st, 2017, 14:34
بهترینشون همون میهن وب هاست هستش

yashil7437
January 1st, 2017, 15:00
از یاس ای تی تهیه کنید

goldenhost.org
January 1st, 2017, 15:39
یکی از مشتری هام از طلا هاست سرویس داشت یه چیز مفیدی که داشت این بود که مشتری تو پنل خودش میتونست هم هم هاستش رو ریست کنه و هم 4 بکاپ آخر سایتش رو ریستور کنه فقط با یک کلیک - اما نقطه ضعفش قیمت بالاش بود که واسه امکانات ضافه قیمتهاش خیلی بالابود
ولی در کل سایتهایی که گفتین از لحاظ مشتری خیلی قوی هستن ولی قیمتها به نسبت کیفیت نه

mtostar
January 1st, 2017, 17:38
یکی از مشتری هام از طلا هاست سرویس داشت یه چیز مفیدی که داشت این بود که مشتری تو پنل خودش میتونست هم هم هاستش رو ریست کنه و هم 4 بکاپ آخر سایتش رو ریستور کنه فقط با یک کلیک - اما نقطه ضعفش قیمت بالاش بود که واسه امکانات ضافه قیمتهاش خیلی بالابود
ولی در کل سایتهایی که گفتین از لحاظ مشتری خیلی قوی هستن ولی قیمتها به نسبت کیفیت نه

طلاهاست خوب هست ولی قیمت ها نجومی داره که هرکسی از پسش برنمیاد

allbert
January 1st, 2017, 18:07
سلام;

در واقع به میزان هزینه ای که پرداخت میکنید، به شما سرویس ارائه میشود. بطور مثال در سرویس های ارزان ارائه سرویس هایی که دارای High Availability، Load Blanacing و سیاست های بکاپ مناسب باشد مقرون بصرفه نخواهد بود و ممکن است پس از چند ماه شاهد Data Lost و یا Down Time باشید. پشتیبانی نیز وابسته به سیاست های شرکت میباشد. معمولا زمانی که سایت شما دچار مشکل شود رفع مشکل بر عهده شما خواهد بود و رفع مشکلات نرم افزاری و برنامه نویسی مربوط به کاربر میباشد.

در ابتدا ارزش سایت خود را مشخص کنید سپس برابر با ارزش ان هزینه کنید.

موفق باشید.

mtostar
January 1st, 2017, 18:16
سلام;

در واقع به میزان هزینه ای که پرداخت میکنید، به شما سرویس ارائه میشود. بطور مثال در سرویس های ارزان ارائه سرویس هایی که دارای High Availability، Load Blanacing و سیاست های بکاپ مناسب باشد مقرون بصرفه نخواهد بود و ممکن است پس از چند ماه شاهد Data Lost و یا Down Time باشید. پشتیبانی نیز وابسته به سیاست های شرکت میباشد. معمولا زمانی که سایت شما دچار مشکل شود رفع مشکل بر عهده شما خواهد بود و رفع مشکلات نرم افزاری و برنامه نویسی مربوط به کاربر میباشد.

در ابتدا ارزش سایت خود را مشخص کنید سپس برابر با ارزش ان هزینه کنید.

موفق باشید.

حق با شما هستش ، ولی خداییش بجز این چندتایی که دوستمون نام بردن ( اسامی هاستینگ ها ) ، هاستینگ های زیادی هستن که با سود کم بهترین خدمات هم ارائه میدن

3hdvd
January 1st, 2017, 19:58
حق با شما هستش ، ولی خداییش بجز این چندتایی که دوستمون نام بردن ( اسامی هاستینگ ها ) ، هاستینگ های زیادی هستن که با سود کم بهترین خدمات هم ارائه میدن

دوست گلم میشه چند نمونه از هاستینگهایی که میفرمایید اسم ببرید؟

منم دقیقا مشکلم همینه! واقعا بعضی از هاستینگها به اندازه ای که هزینه میگیرن , خدمات ارائه نمیکنن و فقط بخاطر تبلیغات اسم در کردن.
الان من گرفتار یکی از همین هاستینگها هستم که واقعا پشیمونم بخاطر اون همه هزینه

mtostar
January 1st, 2017, 20:10
دوست گلم میشه چند نمونه از هاستینگهایی که میفرمایید اسم ببرید؟

منم دقیقا مشکلم همینه! واقعا بعضی از هاستینگها به اندازه ای که هزینه میگیرن , خدمات ارائه نمیکنن و فقط بخاطر تبلیغات اسم در کردن.
الان من گرفتار یکی از همین هاستینگها هستم که واقعا پشیمونم بخاطر اون همه هزینه

سایت ( فیلم و سریال ) خودم روی سرور onlinelabs.ir هستش خداوکیلی همیشه توی تلگرام پاسخگو بودن بدون کوچک ترین بی احترامی ، تاحالا مشکلی برام پیش نیومده اینم اینم جی تی ماتریکس خودم https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/KZOLkj0d

ایشون هم قبول دارم mizbanonline.com
ایشون هم خوب هستن mizbanservers.com
فردا هاستینگ خوب هستن

همه ی این افرادی که نام بردن واقعا خوش برخورد هستن ولی onlinelabs.ir به رفیقامم پیشنهاد دادم چون پشتیبانی خوبی دارن ، واگه کاری از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن ، برخلاف میهن وب هاست

3hdvd
January 1st, 2017, 20:33
سایت ( فیلم و سریال ) خودم روی سرور onlinelabs.ir هستش خداوکیلی همیشه توی تلگرام پاسخگو بودن بدون کوچک ترین بی احترامی ، تاحالا مشکلی برام پیش نیومده اینم اینم جی تی ماتریکس خودم https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/KZOLkj0d

ایشون هم قبول دارم mizbanonline.com
ایشون هم خوب هستن mizbanservers.com
فردا هاستینگ خوب هستن

همه ی این افرادی که نام بردن واقعا خوش برخورد هستن ولی onlinelabs.ir به رفیقامم پیشنهاد دادم چون پشتیبانی خوبی دارن ، واگه کاری از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن ، برخلاف میهن وب هاست

ممنون دوست عزیز

بنده دریکی از این هاستینگها هستم که ابتدا خوب بود, اما الان بیچاره کرده !
بیشتر از یک هفته س به گفته خودشون , سرور جدید تهیه کردن و تقریبا هر 6 ساعت بین 10 تا 30 دقیقه قطعی دارن!
از دیشب قرار بوده برای من آی پی اختصاصی ست کنن, هنوز تموم نشده و سایت قطع هست.

و بدتراز همه, برای پشتیبانی:
تلفن جواب نمیدن
تیکت فقط برای خرید باشه بلافاصله جواب میدن!
جدیدا هم یادگرفتن مثلا تیکت میزنی چرا سرور down شده؟ یکی دوساعت بعد جواب میدن خیر! الان هیچ مشکلی نیست. احتمالا آی پی isp شما در فایروال بلاک شده!

خلاصه کاری کردن با من که حاضر شدم قید الباقی مدت سرویسهامو بزنم و دنبال یه هاست خوب باشم

Ashkankamangar.ir
January 1st, 2017, 20:49
با سلام و احترام.

1. سرور پارس

3. طلا هاست

4. نت افراز ( www.netafraz.com (http://www.netafraz.com) )

ممنونم.

سلام باید ببینید چه نیازی دارید و کدوم هاستینگ میتواند نیازهاتون رو برآورده کند
مثلا اگر سرور قوی میخواید خب باید دقت کنید از کدام دیتاسنتر هست حتی برید سایت دیتاسنتر ها و قیمت سرور هارو ببینید
قصد توهین ندارم و خیلی از همکاران تلاش کردند و پیشرفت کردند اما توی کار ما هم روابط ئجود داره مثلا به راحتی یه دوستی سایت بزرگی داره و بنر شمارو سالها توی سایتش میذاره خب یقینا شما پیشرفت میکنند
این نشون دهنده ی تلش و خوبی اون شرکت نیست
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
ولی توی ایران شرکتهای هاستینگی میشناسم که شاید توی لیست شماها نباشه ولی واقعا دارند مردونه کار میکنند سرور های گرون قیمت و نیمه خالی ولی حاظر نیستند از دیتاسنتر های دوزاری سرور بگیرند

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز

بیشتر از یک هفته س به گفته خودشون , سرور جدید تهیه کردن و تقریبا هر 6 ساعت بین 10 تا 30 دقیقه قطعی دارن!

تلفن جواب نمیدن
جدیدا هم یادگرفتن مثلا تیکت میزنی چرا سرور down شده؟ یکی دوساعت بعد جواب میدن خیر! الان هیچ مشکلی نیست. احتمالا آی پی isp شما در فایروال بلاک شده!

خلاصه کاری کردن با من که حاضر شدم قید الباقی مدت سرویسهامو بزنم و دنبال یه هاست خوب باشم

بهتر که نامی نبردید ولی در کل مشکل اصلی اجاره ی سرور های ارزان قیمت از دیتاسنتر های سطح پایین و پر کردن سرور تا خرخره هست

mtostar
January 1st, 2017, 21:01
ممنون دوست عزیز

تلفن جواب نمیدن

داداش گلم منم اوایل کارم مثل شما بودم ولی با کمک همین بچه های انجمن و یه انجمن پی سی وب تونستم بیشترین مشکلات سایتم رو حل کنم ، قبلا توی نت میگشتم میدیدم هرکی اوله گوگله میگفتم پس کارش حرف نداره بر از اون هاست بگیرم ، ولی کم کم متوجه شدم بهترین جا انجمن هستش که دوستان نقطه ضعف و یا نقطه قوت هاستینگ ها رو به بررسی میذارن ، من از خیلی جاها هاستینگ گرفتم شاید بالای 20 هاستینگ عوض کردم ولی آخر سر توی همین انجمن هاستینگ مورد نظرم رو پیدا کردم

- - - Updated - - -

سلام باید ببینید چه نیازی دارید و کدوم هاستینگ میتواند نیازهاتون رو برآورده کند
مثلا اگر سرور قوی میخواید خب باید دقت کنید از کدام دیتاسنتر هست حتی برید سایت دیتاسنتر ها و قیمت سرور هارو ببینید
قصد توهین ندارم و خیلی از همکاران تلاش کردند و پیشرفت کردند اما توی کار ما هم روابط ئجود داره مثلا به راحتی یه دوستی سایت بزرگی داره و بنر شمارو سالها توی سایتش میذاره خب یقینا شما پیشرفت میکنند
این نشون دهنده ی تلش و خوبی اون شرکت نیست
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
ولی توی ایران شرکتهای هاستینگی میشناسم که شاید توی لیست شماها نباشه ولی واقعا دارند مردونه کار میکنند سرور های گرون قیمت و نیمه خالی ولی حاظر نیستند از دیتاسنتر های دوزاری سرور بگیرند

- - - Updated - - -

بهتر که نامی نبردید ولی در کل مشکل اصلی اجاره ی سرور های ارزان قیمت از دیتاسنتر های سطح پایین و پر کردن سرور تا خرخره هست

دوست عزیز Ashkankamangar.ir کاملا با حرفتون موافقم ، بعضی از دوستان هستن که حتی از دیتا سنتر ها ضعیف سرور نمیخرن و منصافه سرویس ارائه میدن ، به شخصه خودم دیدم حتی یکی از سرویس دهنده ها برای مشتری فقط پول آی پی رو گرفته و منابع رو خودش به مشتریش داده که بنده ی خدا بتونه کارهاش رو انجام بده

Sohan Roh
January 2nd, 2017, 12:55
با سلام و احترام.

ممنونم.

amin karimi
January 2nd, 2017, 14:12
پارس پک تایید میشه اما متاسفانه دایرکت ادمینه

N4vid12
January 2nd, 2017, 19:41
طلا هاست خوب هست ولی به نظر بنده هاستینگ گزگا (http://gozga.com/) یکی از بهترین هاست که بنده 4 5 سال هست باهاشون کار می کنم 2 تا سایت رتبه 200 و 800 ایران بنده رو پشتیبانی کامل می کنند و بسیار آدم محترم و کار درستی هستند

mtostar
January 2nd, 2017, 19:50
طلا هاست خوب هست ولی به نظر بنده هاستینگ گزگا (http://gozga.com/) یکی از بهترین هاست که بنده 4 5 سال هست باهاشون کار می کنم 2 تا سایت رتبه 200 و 800 ایران بنده رو پشتیبانی کامل می کنند و بسیار آدم محترم و کار درستی هستند

اسم هاستینگشون که مشخصه گیلانی هستن و هم استانی بنده ;) و ماهم از هم استانی هامون جز تایید کردنشون کاری انجام نمیدیم نوید جان تلفظ اسمشون هم یه جور دیگه هستش ;)

toltek
January 2nd, 2017, 22:55
با سلام
یه نگاهی هم به www.micloud.ir بندازید

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

tarf
January 2nd, 2017, 23:49
من خودم از مشتری های شرکت های زیر هستم و راضیم هستم
وب داده http://webdade.com
سپاهان سرور http://sepahanserver.com

Sohan Roh
January 3rd, 2017, 00:21
با سلام و احترام.

من خیلی تحقیق کردم.

تو سایت webhosting.info هاستینگ های زیر رو به ترتیب گذاشته :

1. Mihan Web Host

2. Hostiran Network

3. Serverpars Webhosting

4. Pars Data

دوستان نظر و یا پیشنهادی ندارند؟

هاستینگ عالی با پشتیبانی عالی ؟

قبلا هم گفتم یکی از دوستان میگفت ساعت 2.5 شب به سرور پارس زنگ زدیم مشکلمون رو حل کردند !

ممنونم.

kohansal
January 3rd, 2017, 09:14
واقعا حق دارید که نتونید تصمیم بگیرید چون هر شرکتی یک خوبیهایی داره و یک کم و کاستی هایی!!
تو موارد خودتون نت افزار رو چندین ساله میشناسم و مدتی هم همکاری داشتیم و خوب هستند
اخیرا با 98میزبان همکاریمونو شروع کردیم،بسیار منعطف هستند و پشتیبانی خیلی خوبی دارن(تلگرام،تیکت،تلفن)
خیلی هم خوش برخورد هستند هم با حوصله و مسئولیت پذیر
کیفیت سرویس هاشونم خیلی خوبه در عین حال قیمت مناسب میدن
بنده ابتدا ازشون دامنه خریدم ولی به مشکلی برخوردیم که مقصر هم خودمون بودیم ولی ایشون تا آخرین لحظه پیگیری کردند تا مشکل رفع شد،بعد که پیگیری ایشون رو دیدیم یک هاست ایران ازشون خریداری کردی و الان هم از ایشون 1 سرور مجازی داریم که شکر خدا تا الان مشکلی نداشتیم.احتمالا یک سرور دیگه هم ازشون خرید خواهیم داشت.درکل انسانهایی متعهد و اخلاق مداری هستند.
تایید میشن
98mizban.com (http://98mizban.com)
موفق باشی

AtrafNet
January 3rd, 2017, 10:33
با سلام و احترام.

من خیلی تحقیق کردم.

تو سایت webhosting.info هاستینگ های زیر رو به ترتیب گذاشته :

1. Mihan Web Host

2. Hostiran Network

3. Serverpars Webhosting

4. Pars Data

دوستان نظر و یا پیشنهادی ندارند؟

هاستینگ عالی با پشتیبانی عالی ؟

قبلا هم گفتم یکی از دوستان میگفت ساعت 2.5 شب به سرور پارس زنگ زدیم مشکلمون رو حل کردند !

ممنونم.

ببینید ما تو ایران درسته هزاران هاستینگ داریم! ولی هیچ کدوم حتی تو معیار های اولیه یه هاستینگ مطمئن کامل نیستن.
من خودم شرایط شما رو درک میکنم یه زمانی در به در دنبال یه هاستینگ مطمئن برای سرویس مورد نظرم بودم و تا قبلش فکر میکردم خیلی تو صنعت هاستینگ جلوییم ولی وقتی فهمیدم واقعاً فضای مطمئنی که کاربر بتونه با خیال راحت مثلاً حتی 2 ساله پرداخت کنه و 2 سال بعد بیاد ببینه سایتش هست یا نه وجود نداره!

کلاً تو نت ایران فرقی نمیکنه از کجا هاست و سرور و... میگیرید چون کیفیت ها تقریباً شبیه همه فقط کمی بالا و پایین میشه ماشالا برنامه نویس هم تو زمینه هاستینگ نداریم که مثلاً بگیم شاید فلان شرکت کنترل پنل اختصاصی داره نه همه سی پنل و دایرکت ادمین و پلسک و... هستن پس مزیت آنچنانی نمی تونه یه هاستینگ به نسبت به بقیه داشته باشه و برای همین بازارش برای رقبا جدید پر سود نیست.

تنها کاری که من و شما به عنوان یه وب مستر ساده باید انجام بدیم اینه که از هر جا هاست می خریم حتی اگه غول ترین جای ممکن هم بود بکاپ گیری منظم یادمون نره و هرگز به خیال خام معتبر بودن فلان شرکت مثلاً 2 سال سایتو ول نکنیم به کار و زندگی برسیم.الان حتماً بعضی ها میگن مگه میشه سایتی وجود داشته باشه که بشه 2 سال ولش کرد؟ بله میشه سایت ها که همه مطلب جدید یا خدمات ملزم پشتیبانی ارائه نمیدن که بعضی سایت ها خدماتی ارائه میدن که هم رایگان هستن و هم نیازی به پشتیبانی ندارن و 10 سال بعد هم ولشون کنید اگه فقط UpTime باشه فعالن مثلاً فرض کنید مثل یه سایتی که فقط تاریخ و زمان حال حاضر رو بر طبق تاریخ سرور نشون میده یا حتی سایتی که فقط مخصوص دانلود ROM های کنسول منقرض شده SEGA هستش یا در کل سایت هایی که یه بار ساخته میشن و دیگه حداقل تا دوره ای طولانی مدت آپدیت نمیشن ولی باز مخاطب خودشون رو دارن.

N4vid12
January 3rd, 2017, 12:36
اسم هاستینگشون که مشخصه گیلانی هستن و هم استانی بنده ;) و ماهم از هم استانی هامون جز تایید کردنشون کاری انجام نمیدیم نوید جان تلفظ اسمشون هم یه جور دیگه هستش ;)
بله بسیار هاستینگ خوبی هستند و پشتبیانی بسیار خوبی هم دارند
والا بنده اینطوری همیشه توی ذهنم بوده اطلاع از تلفظ دقیقش رو نداشتم

mtostar
January 3rd, 2017, 13:53
بله بسیار هاستینگ خوبی هستند و پشتبیانی بسیار خوبی هم دارند
والا بنده اینطوری همیشه توی ذهنم بوده اطلاع از تلفظ دقیقش رو نداشتم

میدونم دوست عزیز تلفظ یعضی از کلمات گیلکی سخته :)

3hdvd
January 3rd, 2017, 13:57
ببینید ما تو ایران درسته هزاران هاستینگ داریم! ولی هیچ کدوم حتی تو معیار های اولیه یه هاستینگ مطمئن کامل نیستن.
من خودم شرایط شما رو درک میکنم یه زمانی در به در دنبال یه هاستینگ مطمئن برای سرویس مورد نظرم بودم و تا قبلش فکر میکردم خیلی تو صنعت هاستینگ جلوییم ولی وقتی فهمیدم واقعاً فضای مطمئنی که کاربر بتونه با خیال راحت مثلاً حتی 2 ساله پرداخت کنه و 2 سال بعد بیاد ببینه سایتش هست یا نه وجود نداره!

کلاً تو نت ایران فرقی نمیکنه از کجا هاست و سرور و... میگیرید چون کیفیت ها تقریباً شبیه همه فقط کمی بالا و پایین میشه ماشالا برنامه نویس هم تو زمینه هاستینگ نداریم که مثلاً بگیم شاید فلان شرکت کنترل پنل اختصاصی داره نه همه سی پنل و دایرکت ادمین و پلسک و... هستن پس مزیت آنچنانی نمی تونه یه هاستینگ به نسبت به بقیه داشته باشه و برای همین بازارش برای رقبا جدید پر سود نیست.

تنها کاری که من و شما به عنوان یه وب مستر ساده باید انجام بدیم اینه که از هر جا هاست می خریم حتی اگه غول ترین جای ممکن هم بود بکاپ گیری منظم یادمون نره و هرگز به خیال خام معتبر بودن فلان شرکت مثلاً 2 سال سایتو ول نکنیم به کار و زندگی برسیم.الان حتماً بعضی ها میگن مگه میشه سایتی وجود داشته باشه که بشه 2 سال ولش کرد؟ بله میشه سایت ها که همه مطلب جدید یا خدمات ملزم پشتیبانی ارائه نمیدن که بعضی سایت ها خدماتی ارائه میدن که هم رایگان هستن و هم نیازی به پشتیبانی ندارن و 10 سال بعد هم ولشون کنید اگه فقط UpTime باشه فعالن مثلاً فرض کنید مثل یه سایتی که فقط تاریخ و زمان حال حاضر رو بر طبق تاریخ سرور نشون میده یا حتی سایتی که فقط مخصوص دانلود ROM های کنسول منقرض شده SEGA هستش یا در کل سایت هایی که یه بار ساخته میشن و دیگه حداقل تا دوره ای طولانی مدت آپدیت نمیشن ولی باز مخاطب خودشون رو دارن.

کاملا حق با شماست.
متاسفانه هرروز یه شرکت سبز میشه و خودشو بهترین معرفی میکنه.

من خودم شخصا دیگه توقع هاست برای چندسال متوالی از یه شرکت را ندارم.

اما متاسفانه الان مشکل پیدا کردن هاستینک مناسب, حتی برای یک سال هم مشکل شده!

شرکتهایی هم که بیشتر از 3, 4 سال سابقه فعالیت دارن, چنان قیمتها را بالابردن که آدم میترسه بره طرفشون.

3hdvd
January 3rd, 2017, 16:38
پیشنهاد یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی !

استارتر عزیز, بالاخره موفق شدی مورد مناسب پیدا کنی؟
اگر پیدا کردید, ممنون میشم بمن هم معرفی بفرمایید.

خداییش دیگه خسته شدم! بیشتر از 3 روز اینترنتو شخم زدم اما هنوز نتونستم مورد مناسب پیدا کنم!

البته سوتفاهم نشه!
مطمئنا هستن هاستینگ های بسیار مناسب. ولی فکر کنم من شانس پیدا کردنشونو ندارم.

در 3 روز گذشته 4 تا هاست 1ماهه (با منابعی که لازم داشتم) خریداری کردم و یه سرویس تست رایگان چندروزه هم یکی از اعضا لطف کردن دادن.

اما خب .... هرکدوم یجورایی نیاز منو رفع نکردن!

واقعا لطف میکنید یه هاستینگ مناسب از هرلحاظ که بشه حداقل یکسال با خیال راحت ازش استفاده کرد , بمن هم معرفی کنید.

ممنون

mtostar
January 3rd, 2017, 16:46
استارتر عزیز, بالاخره موفق شدی مورد مناسب پیدا کنی؟
اگر پیدا کردید, ممنون میشم بمن هم معرفی بفرمایید.

خداییش دیگه خسته شدم! بیشتر از 3 روز اینترنتو شخم زدم اما هنوز نتونستم مورد مناسب پیدا کنم!

البته سوتفاهم نشه!
مطمئنا هستن هاستینگ های بسیار مناسب. ولی فکر کنم من شانس پیدا کردنشونو ندارم.

در 3 روز گذشته 4 تا هاست 1ماهه (با منابعی که لازم داشتم) خریداری کردم و یه سرویس تست رایگان چندروزه هم یکی از اعضا لطف کردن دادن.

اما خب .... هرکدوم یجورایی نیاز منو رفع نکردن!

واقعا لطف میکنید یه هاستینگ مناسب از هرلحاظ که بشه حداقل یکسال با خیال راحت ازش استفاده کرد , بمن هم معرفی کنید.

ممنون

دوست عزیز سایتتون چیه و چه مقدار منابع نیاز دارید و ترافیکتون چقدر ؟؟؟

بگین تا راهنماییتون کنم

AtrafNet
January 3rd, 2017, 17:43
دوست عزیز سایتتون چیه و چه مقدار منابع نیاز دارید و ترافیکتون چقدر ؟؟؟

بگین تا راهنماییتون کنم

صرفاً بحث نوع سایت نیست من می فهمم ایشون منظورشون چیه.
من خودم سایت با کمتر از 100 تا بازدید در روز هم داشتم اما بازم برای هاستش وسواس به خرج میدادم.
چون بحث فقط بحث میزبانی نیست بحث اطمینانه بحث آرامشه بحث راحتیه.
غذا هم آدم هر چی بخوره شکمش سیر میشه اما همه دوست دارن حتی با پول کم بهترین چیزی که میشه با اون قیمت خرید رو بخورن :)

mtostar
January 3rd, 2017, 18:41
صرفاً بحث نوع سایت نیست من می فهمم ایشون منظورشون چیه.
من خودم سایت با کمتر از 100 تا بازدید در روز هم داشتم اما بازم برای هاستش وسواس به خرج میدادم.
چون بحث فقط بحث میزبانی نیست بحث اطمینانه بحث آرامشه بحث راحتیه.
غذا هم آدم هر چی بخوره شکمش سیر میشه اما همه دوست دارن حتی با پول کم بهترین چیزی که میشه با اون قیمت خرید رو بخورن :)

این حرف ها درسته درکل باید هرکسی که میزبانی میگیره اول از همه با پشتیبانی هماهنگ کنه بگه من اینقدر بازدید دارم و اینقدر فضا نیاز دارم و اینقدر پهنای باند مصرف میکنم تا پشتیبانی نسبت به میزبان منصرفش بهش سرویس ارائه کنه ، بیشتر ما وبمستر ها فقط میریم می بینم که مثلا فلان سایت که فلان پیچ گوگله میرم داخل سریع می بینیم که به فرض 1 گیگ فضا ، 2 گیگ رم ، پهنای باند نامحدود ، ساب دامین نامحدود و همه امکانات نامحدود ماهی 2500 تومن ( دوهزاروپانصدتومن) سریع ثبت نام و پرداخت سرویس میکنیم ، خب اینطوری نباید باشه ، نت افراز یه خوبی داره ، گفته سرویس اولش فقط تا 4000 هزار پیوند یکتا قبول میکنه

بنظر من اول

1- هر هاستینگی که انتخاب میکنید قبل سفارش با پشتیبانیش هماهنگ کنید
2- هاستینگ هایی که چندساله دارن سرویس ارائه میدن رو انتخاب کنیم
3- هاستینگ هایی که نماد اعتماد و در صورت نارضایتی کاربر تا 7 الی 15 برگشت تضمینی دارن بدون چون و چرا رو انتخاب کنیم
4- هاستینگ هاایی که شناخته شدن تو انجمن رو انتخاب کنید ، چون عزیزانی که تو انجمن آفر میدن ، از دوستانشون آگاهی لازمه رو دارن
5- بهترین گزینه انتخاب هاستینگ هایی که توی این انجمن فعالیت میکنن چون شناخته شده هستن ، و توی یه تاپیک جلوی چشم باقی دوستان تمام شرایط خودتونو اعلام کنید که در صورت ناراضایتی حتی بدون دلیل برگشت وجه داده بشه ، حتی عزیزانی هستن که حاظرن اسپانسر سایتمون بشن حتی اگه پربازدید نباشه

3hdvd
January 3rd, 2017, 20:36
بنده هم نیازی بیشتر از چیزهایی که ذکر ندارم.

این لینک هاست مورد نیاز منه (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=179904)

که فکر کنم خیلی واضح نوشتم که به چه مواردی نیاز دارم.

ضمن اینکه باز قبل از انتخاب , مجددا با پشتیبانی صحبت میکنم.

اما نمیدونم واقعا ماجرا چیه؟؟

بعداز خرید یا دریافت هاست, متاسفانه با مشکلی برخورد میشه که کاملا خلاف صحبتها و نیازهای اولیه بوده!

و پشتیبانی هم از این نظر برام خیلی اهمیت پیدا کرد که اخیرا برای تغییر آی پی اختصاصی, بیشتر از 48 ساعت سایت من غیرفعال شد و نه تیکت پاسخ میدادن و نه شماره درست و حسابی داشتن.

alicpk
January 3rd, 2017, 20:43
من نه ساستهایی که پیشنهاد کردید را تایید میکنم و نه تکذیب از همشون سرویس داشتم و هرکدوم معایب و مزایای خودشون را دارند
پیشنهاد من اینه که از کسی خرید کنید که بتونید بهش دسترسی و کانکتینگ خوبی داشته باشید
اگه در تلگرام بتونید با مدیر هاستتون کانکت بشید دیگه عالی میشه

- - - Updated - - -

من نه ساستهایی که پیشنهاد کردید را تایید میکنم و نه تکذیب از همشون سرویس داشتم و هرکدوم معایب و مزایای خودشون را دارند
پیشنهاد من اینه که از کسی خرید کنید که بتونید بهش دسترسی و کانکتینگ خوبی داشته باشید
اگه در تلگرام بتونید با مدیر هاستتون کانکت بشید دیگه عالی میشه

mtostar
January 3rd, 2017, 21:11
بنده هم نیازی بیشتر از چیزهایی که ذکر ندارم.

این لینک هاست مورد نیاز منه (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=179904)

که فکر کنم خیلی واضح نوشتم که به چه مواردی نیاز دارم.

ضمن اینکه باز قبل از انتخاب , مجددا با پشتیبانی صحبت میکنم.

اما نمیدونم واقعا ماجرا چیه؟؟

بعداز خرید یا دریافت هاست, متاسفانه با مشکلی برخورد میشه که کاملا خلاف صحبتها و نیازهای اولیه بوده!

و پشتیبانی هم از این نظر برام خیلی اهمیت پیدا کرد که اخیرا برای تغییر آی پی اختصاصی, بیشتر از 48 ساعت سایت من غیرفعال شد و نه تیکت پاسخ میدادن و نه شماره درست و حسابی داشتن.

دوست عزیز این شرایط رو در نظر بگیرین زمانی که به روی یه هاستینگ میرین فقط شما درخواست پشتیبانی نمیکنید بلکه افرادی هستن که همزمان با شما و هم با دیگران درحال تبادل اطلاعات هستن و یا بررسی تیکت دیگران من خودم به هاست دی ال تیکت دادم 10 الی 15 دقیقه طول کشید که جوابمو بدن ، بیشتر هاستینگ ها ای پی اختصاصی هم میدن بیشتر بستگی به قیمت دلار و ارزش افزدوش داره من هاستینگ های زیادی رو می تونم بهتون معرفی کنم ولی این تاپیک محل مناسبی نیست برای معرفی ، اگر بازدید سایت شما 1000 الی 5000 هزار هستش اگر سی ام اس شما بهینه شده باشه هاست معمولی جواب میده یا حتی اگه 10000 هزار ای پی هم داشته باشین اگر سی ام اس بهینه باشه بازم یه هاست معمولی با رم 1 هم جوابگو هستش ، من خودم بیشتر با پشتیبانیم توی تلگرام حرف میزنم تا تیک :)

3hdvd
January 3rd, 2017, 21:30
کاملا حق با شماست.

منم یه سایت فروشگاهی با بازدید بسیار معمولی(حتی کم) دارم.
استارت کار خوب باشه و بدون مشکل اولیه سایت بیاد بالا, یجورایی خیلی کم به پشتیبانی کارم میافته.
مثلا اگر سرور داون بشه یا تو این مایه ها.

نزدیک به 10 ماه در یه هاستیگ بودم که متاسفانه اجبار به استفاده از آی پی اختصاصی دادن.
واقعا نمیدونم ست کردن آی پی اختصاصی مشکله یا من بد شانسم که دو بار و هر بار بیشتر از 48 ساعت سایتم از دسترس خارج شد!!

دلیل تمایل به تغییر هاستینگ هم به همین علته که دوستان در اون شرکت حتی وظیفه خودشون ندونستن که وقتی به هر علت نتونستن تنظیمات را انجام بدن, حداقل بعداز یکی دو ساعت اطلاع بدن که مثلا سایت موقتا انتقال بده جای دیگه تا رفع مشکل بشه.
جالب اینجاست که بعداز دو روز جواب ندادن تیکت و اعتراض من, تازه طلبکار هم شدن که این مشکل عمومی بوده و شما داری شلوغش میکنی!

متاسفانه بعضی دوستان که هاستینگ دارن, فکر میکنن دارن چون نسبتا دارن قیمت پایین تر از فلان شرکت میدن, همین کافیه و دیگه کاربر هیچ توقعی در هیچ زمینه ای نباید داشته باشه!

دقیقا به همین دلیل هرکس بیکارشده اومده هاسینگ راه اندازی کرده و خودش به تنهایی میخواد نقش یه شرکت بزرگ را بازی کنه .(سوتفاهم نشه, منظور تعداد خاصی از دوستانه)

mtostar
January 3rd, 2017, 22:12
کاملا حق با شماست.

منم یه سایت فروشگاهی با بازدید بسیار معمولی(حتی کم) دارم.
استارت کار خوب باشه و بدون مشکل اولیه سایت بیاد بالا, یجورایی خیلی کم به پشتیبانی کارم میافته.
مثلا اگر سرور داون بشه یا تو این مایه ها.

نزدیک به 10 ماه در یه هاستیگ بودم که متاسفانه اجبار به استفاده از آی پی اختصاصی دادن.
واقعا نمیدونم ست کردن آی پی اختصاصی مشکله یا من بد شانسم که دو بار و هر بار بیشتر از 48 ساعت سایتم از دسترس خارج شد!!

دلیل تمایل به تغییر هاستینگ هم به همین علته که دوستان در اون شرکت حتی وظیفه خودشون ندونستن که وقتی به هر علت نتونستن تنظیمات را انجام بدن, حداقل بعداز یکی دو ساعت اطلاع بدن که مثلا سایت موقتا انتقال بده جای دیگه تا رفع مشکل بشه.
جالب اینجاست که بعداز دو روز جواب ندادن تیکت و اعتراض من, تازه طلبکار هم شدن که این مشکل عمومی بوده و شما داری شلوغش میکنی!

متاسفانه بعضی دوستان که هاستینگ دارن, فکر میکنن دارن چون نسبتا دارن قیمت پایین تر از فلان شرکت میدن, همین کافیه و دیگه کاربر هیچ توقعی در هیچ زمینه ای نباید داشته باشه!

دقیقا به همین دلیل هرکس بیکارشده اومده هاسینگ راه اندازی کرده و خودش به تنهایی میخواد نقش یه شرکت بزرگ را بازی کنه .(سوتفاهم نشه, منظور تعداد خاصی از دوستانه)

دوست عزیز حق با شما هستش ، ولی من از پشتیبانیم توی تلگرام درمورد اینکه ای پی اختصاصی برای سایت ضروری هستش یا نه گفتن نه ضروری نیست ولی برای سئو مثل Ssl مفید هستش