ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش سرور مجازی

hadizr
December 28th, 2016, 20:40
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی هست بتونه برای بار اول یک سرور رو از هتزنر برام بخره و پنل اصلیش ( نه پنلی که خیلی از دوستان به مشتریانشون میدن ) ، منظورم پنلی هست که میتونم توش Request بدم و خودم هزینه ماهیانه رو بدم ،

رو بده به خودم ؟

برای بار اول هتزنر عکس پاسپورت یا CARD ID رو که نمیدونم چی هست رو میخواد که من ندارم - خرید دوم به بعد رو خودم میتونم انجام بدم .

اگه کسی میتونه همین جت بگه خودم باهاش صحبت میکنم تو تلگرام یا هر جایی

ViraHost.com
December 28th, 2016, 21:36
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی هست بتونه برای بار اول یک سرور رو از هتزنر برام بخره و پنل اصلیش ( نه پنلی که خیلی از دوستان به مشتریانشون میدن ) ، منظورم پنلی هست که میتونم توش Request بدم و خودم هزینه ماهیانه رو بدم ،

رو بده به خودم ؟

برای بار اول هتزنر عکس پاسپورت یا CARD ID رو که نمیدونم چی هست رو میخواد که من ندارم - خرید دوم به بعد رو خودم میتونم انجام بدم .

سلام ،

برای ثبت سرویس در دیتاسنتر هتزنر نیازمند پاسبورت + قبض تلفن هست که باید به نام خریدار باشد .

فکر نمی کنم سرویس دهنده ای چنین کاری رو انجام بدند ؛ مگر اینکه با هویتی غیر رسمی در هترنز عضو بشید و سرویس بگیرید

البته کار ریسکی هست و ممکن است هر لحظه اکانت شما رو مسدود و سرویس رو حذف کنند .

با احترام :53:

shatech
December 28th, 2016, 22:16

رو بده به خودم ؟

با سلام بنده میتونم بهتون مشاوره بدم و این کار رو براتون انجام بدم دوست داشتید تشریف بیارید تلگرام

speednet
December 28th, 2016, 22:21
سلام
می تونیم براتون اینکارو انجام بدیم
با تلگرام
@Hidend
در تماس باشید

hadizr
December 28th, 2016, 22:29
سلام نتونستم ایدی تون رو در تلگرام پیدا کنم شماره بدین یا به شماره 09367192403 تو تلگرام پیام بدین

berbidvps
December 29th, 2016, 16:01
با ما در ارتباط باشید
ای دی تلگرام
@berbid