PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن کد html در وردپرس

alirad
December 28th, 2016, 16:06
سلام
دوستان من میخوام لوگوی یه سایتی رو توی سایت وردپرسیم قرار بدم برای این کار اون سایت یه سری کد html داده ومیگه کد رو بین تگ های <body> یا <header> صفحه اصلی قرار بدم.آیا میشه کد html رو توی وردپرس قرار داد؟اگه نمیشه راه حلش چیه؟تشکر

blueserver
December 28th, 2016, 16:24
سلام دوست عزیز ، اولا پیشنهاد میکنم یک مروری بر html و طراحی سایت داشته باشید ، ساختار هر سایتی با html است ، تگ body در واقع بدنه قالب سایت هستش. اسکلت بندی وردپرس هم با html ساخته شده.
اگه در صفحه اصلی فقط میخواین کدتون دیده بشه باید کد رو در فایل index.php قالبنون قرار بدید. فایل index.php رو باز کنید و در جای مناسب این کدتون رو قرار بدید.
موفق باشید

dow
December 29th, 2016, 16:58
برای قرار دادن کد های html میتونید این کار رو داخل فایل header.php قالبتون انجام بدید. چون 99٪ قالب ها هردو تگ اعلامی شما داخل این فایل قرار میگیرن

planday
December 29th, 2016, 23:39
شما برای قرار دادن کدها خودتان میتوانید از طریق این کد ها در فایل header یا footer قالب خودتان اقدام نمایید.

<div style="position: fixed; right: 0px; bottom: 0px; z-index: 300;">محل قرار دادن کد</div>

با این کد شما می توانید تبلیغات یا بنر و ... رو در گوشه سمت راست داشته باشید.
بخاطر تنوع قالب ها و نوع کد نویسی محل دقیق قرار دادن کد را درون این فایل ها به نظر خود شما واگذار کردم.