PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن فضای هاست

ali.z
December 28th, 2016, 11:10
خدومت همه دوستان سلام
هاست من 5 گیگ فضا داره که 3 گیگ آن پر شده ولی چیزی روی سایت نداریم که 3 گیگ بشه، بک آپ هم که میگیرم 2 گیگ میشه و نمیتونم بک آپ بگیرم، چه فایل هایی اضافه ای هست که حذف کنم که مشکلی پیش نیاد؟ چون میخوام بک آپ بگیرم

blueserver
December 28th, 2016, 11:12
سلام دوست عزیز ، اگر هاست شما Cpanel است ، پوشه .trash رو بررسی کنید ، فایل هایی که حذف میکنید به این پوشه منتقل میشن ، ممکن هست در این پوشه فایل هاتون هنوز موجود باشن.
موفق باشین

shatech
December 28th, 2016, 11:17
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=179196&p=1617594#post1617594
به این تاپیک مراجعه نمایید

Hamzeh.Azari
December 28th, 2016, 11:58
ظاهرا تنها دسترسی به یک اکانت در سی پنل دارید، وارد home هاستتون در file manager شوید، پوشه های .trash و tmp رو بررسی کنین

اگر نتونستین پیدا کنین با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید

ولی اگر دسترسی به ssh دارید، وارد /home سرورتون بشید
du -lah --max-depth=1
حجم فولدرهاتون رو نشون میده

ViraHost.com
December 28th, 2016, 12:16
خدومت همه دوستان سلام
هاست من 5 گیگ فضا داره که 3 گیگ آن پر شده ولی چیزی روی سایت نداریم که 3 گیگ بشه، بک آپ هم که میگیرم 2 گیگ میشه و نمیتونم بک آپ بگیرم، چه فایل هایی اضافه ای هست که حذف کنم که مشکلی پیش نیاد؟ چون میخوام بک آپ بگیرم

با سلام ،

پیرو راهنمایی های دوستان ، برای نمایش فایل ها و فولدر های دات دار و مخفی شده ،
باید از Setting در File Manager ، تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) رو بزنید.

موفق باشید

sahar_tym
December 28th, 2016, 13:19
خدومت همه دوستان سلام
سلام دوست عزیز شما میتونین از قسمت diskusage دقیقا ببینید که چه فایلایی فضا اشغال کردن و جزئیات رو هم ببینید.

Ashkankamangar.ir
December 28th, 2016, 18:20
سلام فایلی به نام error.log هست اونو حذف نمایید

mehrjonoob
December 31st, 2016, 00:47
سلام یکی کمکم کنه . من به میکرتیک متصلم ولی نت ندارم

mtostar
December 31st, 2016, 10:16
سلام یکی کمکم کنه . من به میکرتیک متصلم ولی نت ندارم

دوست عزیز ارور لاگ خطاهای هاست و اسکریپتتون رو نشون میده که کدوم قسمت باعث ارور میشه مشکلی نداره ، اگر هم حذف کنید دوباره خوده به خود ایجاد میشه و ارور ها رو بهتون نشون میده ، بهتره تمامی خطاها رو برطرف کنید که دیگر در هاست شما فایلی به اسم ارور لاگ ایجاد نشه

goldenhost.org
December 31st, 2016, 20:27
بکاپ هایی که قبلا دستی گرفتین رو از روی هاستتون پاک کردین؟ شاید اون ها هنوز موندن

farssub
December 31st, 2016, 23:35
بک اپ های قبلی رو چک کنید ، پوشه trash هاستتون هم بررسی کنید

ali.z
January 4th, 2017, 10:15
خیلی ممنونم
ی سوال دیگه داشتم، من یک هاست پشتیبان خریدم برای بک آپ گیری، چطوری می تونم از هاست اصلیم روی این هاست بک آپ بگیرم؟ تنظیمات هاست را هم شرکتش انجام نمیدن خودم باید انجام بدم، که بلد نیستم.

mtostar
January 4th, 2017, 10:28
خیلی ممنونم
ی سوال دیگه داشتم، من یک هاست پشتیبان خریدم برای بک آپ گیری، چطوری می تونم از هاست اصلیم روی این هاست بک آپ بگیرم؟ تنظیمات هاست را هم شرکتش انجام نمیدن خودم باید انجام بدم، که بلد نیستم.

از طیق ftp می تونید

blueserver
January 4th, 2017, 11:27
خیلی ممنونم

سلام دوست عزیز از آموزش زیر میتونین استفاده کنین
آموزش بکاپ گیری در سی پنل (http://blueserver.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a8%da%a9%d8%a7%d9%be-%d8%b3%db%8c-%d9%be%d9%86%d9%84-cpanel-backup/)

N4vid12
January 4th, 2017, 15:09
بعضی اوقات یک فایل index.php ایجاد میشه که حجم زیادی داره حتما این مورد رو چک کنید

behrooz
January 4th, 2017, 16:39
شما احتمالا افزونه کش نصب دارید و باید حتما از تنظیمات افزونه کش را خالی کنید

ali.z
January 5th, 2017, 10:38
خیلی خیلی ممنونم از شما