ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از دست رفتن رنک دامنه

keyhan7
December 26th, 2016, 19:13
سلام دامنه ای داشتم که مدتی فعال نیست و دارای page authority و رنک موز بود ولی یهو صفر شده اگر راه اندازیش کنم برمیگرده یا از صفر شروع میکنه دوباره

dizaji_saeed
December 26th, 2016, 20:13
سلام دامنه ای داشتم که مدتی فعال نیست و دارای page authority و رنک موز بود ولی یهو صفر شده اگر راه اندازیش کنم برمیگرده یا از صفر شروع میکنه دوباره
درود

مدت غیرفعال بودنش چقدر بوده؟

اگه از سایتتون آرشیو نگه داشته شده باشه ، مجدد برمیگرده. ولی اگه مدتش زیاد باشه ، از صفر میاد

keyhan7
December 26th, 2016, 20:16
درود

مدت غیرفعال بودنش چقدر بوده؟

اگه از سایتتون آرشیو نگه داشته شده باشه ، مجدد برمیگرده. ولی اگه مدتش زیاد باشه ، از صفر میاد
چهار ماه تقریبا

dizaji_saeed
December 26th, 2016, 20:19
چهار ماه تقریبا
دقیق خاطرم نیس. ولی فک کنم تا 6ماه مشکلی براتون پیش نیاد. شما فعالیتتونو شرو کنین ، ایشالا رنکتون برمیگرده
جهت اطمینان خاطر ، سیاستهای کاری موز رو د سایتش یه چک کنین

Netfollower
December 26th, 2016, 20:20
عرض ادب
اگر نیاز به مشاوره در زمینه بالا بردن پیج اتوریتی داشتید
به تلگرام داخل امضا پیام بدید

keyhan7
December 26th, 2016, 20:27
دقیق خاطرم نیس. ولی فک کنم تا 6ماه مشکلی براتون پیش نیاد. شما فعالیتتونو شرو کنین ، ایشالا رنکتون برمیگرده
جهت اطمینان خاطر ، سیاستهای کاری موز رو د سایتش یه چک کنین
اون دامنه مال من نبوده دیگه فکر نمیکنم فایده داشته باشه فعالیت دوباره چون کلا سایت عوض میشه و ارشیوی وجود نداره ممنون از راهنماییتون

dizaji_saeed
December 26th, 2016, 20:29
اون دامنه مال من نبوده دیگه فکر نمیکنم فایده داشته باشه فعالیت دوباره چون کلا سایت عوض میشه و ارشیوی وجود نداره ممنون از راهنماییتون
اگه که کلا سایت عوض شه ، بحثش جداس
من فک کردم همون سایت رو دوباره پس از تعطیلی موقت ،میخاین دوباه بالا بیارین
بله اینجوری باید از صفر شروع کنین

خاهش میکنم
موفق باشین

armin.rf
December 26th, 2016, 21:00
درود
کیهان جان دوباره تست کنید و در صورت امکان ادرس دامنه رو برام پ.خ کنید ما هم بررسی کنیم
اما تا جایی که در جریانم رنک به مرور افت میکنه !

keyhan7
December 26th, 2016, 21:10
درود
کیهان جان دوباره تست کنید و در صورت امکان ادرس دامنه رو برام پ.خ کنید ما هم بررسی کنیم
اما تا جایی که در جریانم رنک به مرور افت میکنه !

ممنون پیام خصوصی ارسال شد

http://www.checkmoz.com/ ازین سایت استفاده کردم ممکنه اشتباه کنه؟

- - - Updated - - -

عرض ادب
اگر نیاز به مشاوره در زمینه بالا بردن پیج اتوریتی داشتید
به تلگرام داخل امضا پیام بدید
حتما، ممنون میشم از تجربیاتتون بهره مند بشم

alicpk
December 26th, 2016, 21:32
اگر از سایتتون بک اپ داشته باشید و سایت را بالا بیارید و بک لینکهای قبلیتون هنوز پابرجا باشند معمولا بین یک تا 6 ماه طول خواهد کشید تا به رنک قبلی دست پیدا کنید