PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای تبدیل قالبpsd به html

arshan
December 26th, 2016, 18:54
سلام ،اوقاتتون خوش.

من یک قالبی با موضوع بلاگ طراحی کردم در فتوشاپ و می خوام این قالب رو تبدیل به HTML کنم ،چون آشنایی چندانی ندارم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. (با قواعد و برخی از تگ های HTML آشنایی دارم)

از دوستان کسی میتونه من رو در تبدیل این قالب به HTML کمک کنه؟
اسکرین از صفحه اصلی قالب:
http://s8.picofile.com/file/8279927768/finaly.jpg

keyhan7
December 26th, 2016, 19:01
سلام میخاین کاملا یکی براتون کدش کنه یا کسی کمک کنه خودتون کد کنید

arshan
December 27th, 2016, 09:05
سلام میخاین کاملا یکی براتون کدش کنه یا کسی کمک کنه خودتون کد کنید

یکی بهم خط بده تا من خودم کدش کنم.

dow
December 27th, 2016, 09:14
قالب جالبی هستش.
شما بگید کجا گیر کردید تا راهنمایی کنیم.الان شما درچه مرحله از کدینگ هستید؟

keyhan7
December 27th, 2016, 09:17
یکی بهم خط بده تا من خودم کدش کنم.

هر سوالی داشتین میتونید بپرسید همینجا من و دوستان راهنمایی میکنیم تا قالبو کد کنید

arshan
December 27th, 2016, 13:52
قالب جالبی هستش.
شما بگید کجا گیر کردید تا راهنمایی کنیم.الان شما درچه مرحله از کدینگ هستید؟

لطف داردید.

- - - Updated - - -

من اصلا تجربه یا اطلاعات کافی ندارم برای شروع کد کردن ،کمی تگ ها رو میشناسم و شاید بزرگ ترین کاری که با HTML کردم یه صفحه ساده ایجاد کردم که عکس و متن و رنگ داره و سایز و مکان این عکس ها و متن ها رو عوض کردم ،نمیدونم باید چطوری شروع کنم کد کردن این قالب رو و چطوری هم ادامش بدم،تصور ذهنی یا اطلاعات ندارم برای نحوه کد کردن. دوستان یه تئوری کلی بهم بدید از طریقه کد کردن که باید ازکجا و چطوری شروع کرد؟

mojtaba05
December 27th, 2016, 14:18
سلام و وقت بخیر
چون سوال و درخواستتون کلی هست، راهنمایی هم مشکل هست و طبیعتا کلی گویی هست.
می تونید برای شروع طرح تون رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. مثلا هدر، بخش اصلی، فوتر
اول فرض کنید قالب فقط یک هدر هست، ابتدا تگای مورد نیاز اچ تی ام ال این قسمت رو بنویسید، بعد هم سی اس اس های لازم رو بهش اضافه کنید. به همین ترتیب جلو برید.

keyhan7
December 27th, 2016, 14:25
لطف داردید.

- - - Updated - - -

من اصلا تجربه یا اطلاعات کافی ندارم برای شروع کد کردن ،کمی تگ ها رو میشناسم و شاید بزرگ ترین کاری که با HTML کردم یه صفحه ساده ایجاد کردم که عکس و متن و رنگ داره و سایز و مکان این عکس ها و متن ها رو عوض کردم ،نمیدونم باید چطوری شروع کنم کد کردن این قالب رو و چطوری هم ادامش بدم،تصور ذهنی یا اطلاعات ندارم برای نحوه کد کردن. دوستان یه تئوری کلی بهم بدید از طریقه کد کردن که باید ازکجا و چطوری شروع کرد؟
به نظر من اگر همین یه قالبه خب به کسی بدین کد کنه و اگر میخاین کد نویسی یاد بگیرید اموزش های رایگان زیادی هست میتونید ازونا استفاده کنید

alicpk
December 27th, 2016, 17:01
داخل اینترنت یک سرچی بکنید بنده قبلا مطالب جالبی دیده بودم . فکر کنم داخل انجمن هم باشه

arshan
December 27th, 2016, 20:08
سلام و وقت بخیر
چون سوال و درخواستتون کلی هست، راهنمایی هم مشکل هست و طبیعتا کلی گویی هست.
می تونید برای شروع طرح تون رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. مثلا هدر، بخش اصلی، فوتر
اول فرض کنید قالب فقط یک هدر هست، ابتدا تگای مورد نیاز اچ تی ام ال این قسمت رو بنویسید، بعد هم سی اس اس های لازم رو بهش اضافه کنید. به همین ترتیب جلو برید.
صحیح. من دقیقا یه همچین راهنمایی میخوام تا با حل شدن سوالات کوچک به سوالات اصلی تر برسم . من قالب رو تکه تکه کرده و از قسمت هدر شروع می کنم برای کد کردن ،طبق گفته ی keyhan7 و alicpk از آموزش های موجود در سطح وب هم استفاده می کنم.
اگر سوالی برام پیش اومد اینجا مطرح می کنم از دوستان کمک کنند.
تشکر.

arshan
January 7th, 2017, 10:14
از دوستان کسی میتونه از طریق تلگرام من رو راهنمایی کنه؟
به مشکلاتی بر می خورم که نه میشه براش تاپیک فرستاد نه میشه تو سطح اینترنت حل اش رو پیدا کرد.
اگر کسی از دوستان میتونه منو کمک کنه بهم بگه.
تشکر.