توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چکار کنم تا این کد عمل کنه؟
alirad
December 25th, 2016, 18:03
سلام
دوستان من میخوام یکی از موارد منوی بالای سایتم رو (مثلا "ارتباط با ما") رو تغییر فونت و رنگ و اندازه بدم برای این کار از کد زیر استفاده میکنم و عمل هم میکنه اما زمانی که از قسمت Menus وردپرس منوی بالای سایتمو منظم و سفارشی و به سایت اعمال میکنم کد زیر از کار میفته و عمل نمیکنه.میشه راهنمایی کنید چکار کنم؟تشکر
.page_item.page-item-70 a {color: #ff9933 !important; font-size:30px; font-family:tahoma}
فایل css (http://pastecode.ir/?p=1146)
mojtaba05
December 25th, 2016, 19:05
سلام
می تونید موقع ساخت منو، از تنظیمات صفحه که در بالا هست تیک "کلاس سی اس اس" رو بزنید تا این فیلد ظاهر بشه، حالا برای آیتم مورد نظرتون یک کلاس دلخواه بدید، و در فایل سی اس اس تون، این کلاس رو به عنوان سلکتور مورد استفاده قرار بدید.
ضمنا سعی کنید تا جایی که ممکنه از chain کردن کلاس ها با هم، دوری کنید، چسبوندن تعداد زیاد سلکتور با هم، هم حجم سی اس اس رو بالا می بره و هم در بعضی مرورگرهای قدیمی موجب اختلال میشه.
alirad
December 25th, 2016, 20:13
سلام
می تونید موقع ساخت منو، از تنظیمات صفحه که در بالا هست تیک "کلاس سی اس اس" رو بزنید تا این فیلد ظاهر بشه، حالا برای آیتم مورد نظرتون یک کلاس دلخواه بدید، و در فایل سی اس اس تون، این کلاس رو به عنوان سلکتور مورد استفاده قرار بدید.
ضمنا سعی کنید تا جایی که ممکنه از chain کردن کلاس ها با هم، دوری کنید، چسبوندن تعداد زیاد سلکتور با هم، هم حجم سی اس اس رو بالا می بره و هم در بعضی مرورگرهای قدیمی موجب اختلال میشه.تشکر از توضیحات کامل و مفیدتون.من کدنویسی بلد نیستم.اما این کدهارو گذاشتم و عمل کرد لطفا ببینید این کدها بهینه هستند؟یا میشه کدهای بهتری گذاشت,در ضمن میفرمایید chain کردن یعنی چی؟من اصلا کدنویسی بلد نیستم.تشکر
توی فیلد css توی بخش منوها اینو گذاشتم
myclass و توی css قالب اینو گذاشتم
.myclass a {color: #ff9933 !important; font-size:30px !important; font-family:tahoma!important }