توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تغییرات
1993
December 25th, 2016, 04:03
سلام
وقت بخیر
دوستان مشکل اینه که من یه قالب نصب کردم و حالا دارم شخصی سازی میکنم و فایل css رو تغییراتی میدم.اما تغییراتی که ایجاد میکنم اعمال نمیشه.کش مرورگر رو هم پاک کردم اما باز همونطوره.افزونه کش هم فعلا نصب نکردم رو سایت.افزونه های دیگه ای هم که نصب بود غیرفعال کردم اما باز تغییرات ایجاد نمیشه.
ممنون میشم اگه بگید مشکل از چیه؟؟؟
kiava
December 25th, 2016, 04:42
ابتدا برسی کنید فایلتون ذخیره میشه .
دوم ممکنه هاستتون کش بندازه . بعضی هاست ها cache یا حالا برای افزایش سرعت دارن و
اینکه برسی کنید درست فایل رو ادیت میکنید؟
برای اطیمنان میتونید اون css رو برای چند دقیقه کلا پاک کنید اگر تغییر کرد که کرد اگر نکرد کش مرورگر یا سروری هست :x
موفق و پیروز باشید
1993
December 25th, 2016, 11:05
ابتدا برسی کنید فایلتون ذخیره میشه .
دوم ممکنه هاستتون کش بندازه . بعضی هاست ها cache یا حالا برای افزایش سرعت دارن و
اینکه برسی کنید درست فایل رو ادیت میکنید؟
برای اطیمنان میتونید اون css رو برای چند دقیقه کلا پاک کنید اگر تغییر کرد که کرد اگر نکرد کش مرورگر یا سروری هست :x
موفق و پیروز باشید
خیلی ممنونم
کلا فایل رو پاک کردم اما باز تغییری نکرد.اگه سروری باشه باید به هاستینگ اطلاع بدم؟
peym@n
December 25th, 2016, 11:06
درود
احتمال زیاد روی سرورتون کش نصب هست و باعث اختلال در کار شما شده.
با میزبانتون در تماس باشید
ashadata
December 25th, 2016, 11:34
با میزبانتون در تماس باشید راهنماییتون میکنند کامل
dizaji_saeed
December 25th, 2016, 12:46
سلام
وقت بخیر
دوستان مشکل اینه که من یه قالب نصب کردم و حالا دارم شخصی سازی میکنم و فایل css رو تغییراتی میدم.اما تغییراتی که ایجاد میکنم اعمال نمیشه.کش مرورگر رو هم پاک کردم اما باز همونطوره.افزونه کش هم فعلا نصب نکردم رو سایت.افزونه های دیگه ای هم که نصب بود غیرفعال کردم اما باز تغییرات ایجاد نمیشه.
درود
مورد مشابه شما دقیقن برای خوده منم پیش اومده بود. حتی با خالی کردن کش مرورگر و... هم از طرف من درست نمیشد.
با پشتیبانی هاستینگم تماس گرفتم و مشکل برطرف شد. دقیق بهم نگفتن که چیکار کردن درست شد ، ولی گفتن که سرویسهای سرور رو یکبار ریستارت کردن
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
سلام
وقت بخیر
سلام و عرض ادب
سایت شما وردپرسی هست؟
1993
December 25th, 2016, 16:41
سلام و عرض ادب
سایت شما وردپرسی هست؟
سلام
بله
topwebhost
December 25th, 2016, 16:45
سلام
بله
از افزونه Autoptimize استفاده کنید و کش هارو پاک کنید ببینید درست میشه
shatech
December 25th, 2016, 16:49
سلام
وقت بخیر
مشکل از کش سرور هست سرورتون کش میکنه
1993
December 25th, 2016, 17:00
از افزونه Autoptimize استفاده کنید و کش هارو پاک کنید ببینید درست میشه
کلا فعال کردم قالب بهم ریخت.الان با غیرفعال کردنش تغییر هم نمیکنه.