توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژوال رایگان پارسیان برای whmcs دارین؟
mamali5
December 9th, 2010, 21:44
سلام
دوستان کسی ماژوال پرداخت آنلاین بانک پارسیان برای whmcs داره؟
IranianServer
December 10th, 2010, 15:30
در خدمیتم اما نه رایگان.
mamali5
December 10th, 2010, 17:49
قیمت؟
IranianServer
December 10th, 2010, 19:05
17.000 تومان
1id
February 2nd, 2011, 19:39
کسایی که توانای شو دارن ماژول رو بزارند .
من دوست دارم تو کار خیر کمک کنم و برای همه رایگان تو این سایت بزارم تا دست افراد فرصت طلب مانند سایت پرشین whmcs دات کام و دیگر سایتها
فرصت طلب رو کوتاه کنم
بخدا جای دوری نمیره . یکی 70 تومن میفروشه یکی 50 تومن و یکی هم 10 تومن
چرا قیمت ها تعادل نداره. ماژول ساده ثبت فیش 70 تومن و ماژول پیشرفته پزداخت آنلاین زرین پال رایگان و پرداخت پارسیان 10 تومن
خلاصه دوستایی که ماژول ارزون پیدا کردن و میخوان به طور شریکی بخریم و در سایت بزاریم پیام بدن
Milad-H
February 2nd, 2011, 19:57
کسایی که توانای شو دارن ماژول رو بزارند .
من دوست دارم تو کار خیر کمک کنم و برای همه رایگان تو این سایت بزارم تا دست افراد فرصت طلب مانند سایت پرشین whmcs دات کام و دیگر سایتها
فرصت طلب رو کوتاه کنم
بخدا جای دوری نمیره . یکی 70 تومن میفروشه یکی 50 تومن و یکی هم 10 تومن
چرا قیمت ها تعادل نداره. ماژول ساده ثبت فیش 70 تومن و ماژول پیشرفته پزداخت آنلاین زرین پال رایگان و پرداخت پارسیان 10 تومن
خلاصه دوستایی که ماژول ارزون پیدا کردن و میخوان به طور شریکی بخریم و در سایت بزاریم پیام بدن
دوستمون IranianServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/611/)
ماژول رو خودشون نوشتن به هر قیمتی دوست دارن میدن
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
درضمن ماژول های whmcs.ir به صورت لایسنس دار هستش و بدون لایسنس کار نمیکنه
AftabHosting
February 2nd, 2011, 20:31
دوست عزیز خود بانک پارسیان در صورت درخواست ماژول رو به شما میده رایگان ! من خودم از بانک پارسیان سوال کردم آقای ابوطالب گفت رایگان میدیم در صورت درخواست
amirHoseein
February 2nd, 2011, 21:12
iranianserver نال شده داره ! کسی نخره
Milad-H
February 2nd, 2011, 22:53
دوست عزیز خود بانک پارسیان در صورت درخواست ماژول رو به شما میده رایگان ! من خودم از بانک پارسیان سوال کردم آقای ابوطالب گفت رایگان میدیم در صورت درخواست
فکر میکنم بانک یه سری سیمپل کد در اختیار میزاره نه دقیقا ماژول whmcs
IranianServer
February 2nd, 2011, 23:14
iranianserver نال شده داره ! کسی نخره
ممکنه با سند حرف بزنید.
aghdaee
February 4th, 2011, 04:41
نه ماژول هم میده دانلود کنی . ولی دوندگی داره اینقدر سرشون شلوغه که یک ماه طول میکشه
ماژول رو همراه مرچنت کدی که با آی پی سایتت جور در بیاد بده
تازه اگه ازت مدارک شرکت رو همراه با مجوز های مربوطه نخواد
بالاخره چه ماژول بخری یا نه . باید مرچنت کد رو از اونا بگیری . دوست خوبم درست میگه ماژول رو رایگان میدن
مرچنت کد باید با آی پی سایتت بخونه نمیتونی مرچنت کد یه سایتی رو واسه سایت دیگه استفاده کنی
---------- Post added at 05:04 AM ---------- Previous post was at 04:56 AM ----------
نکنه میخوای بگی ماژول بانک ها رو خودت نوشتی یا هر ماژول فروشگاهی رو خود مشتری باید تهیه کنه
نه عزیز اینطوری نیست برای مثال همین زرین پال با اینکه یه شرکت خصوصی هست ماژول سبد خرید و دیگر ماژول های خودش را رایگان در سایتش قرار داده
مطمئن باش همه ماژول ها رو تهیه میکنم و به رایگان میزارم شده مبلغ هنگفتی خرج کنم اینکار رو میکنم
عزیز من چرا به آقای سوری تهمت میزنی؟؟؟؟؟
ایشون به درخواست یکی از دوستان بنده ماژول پارسیان رو نوشتن پس تهمت نزن و سریع هر چی به ذهنت میرسه به زبون نیار!!!
در ضمن عمرا ماژولی به خوبی ماژول فراسو سامانه پاسارگاد پیدا کنی
اون ها دارن نون تجربه و وقتی رو که گذاشتن میخورن و پشتیبانی لایف تایم برای همه ماژول هاشون میدن
شما که نمی دونی whmcs چه مشکلاتی با soap داره و این چه کانفیلت هایی رو به وجود میاره لطفا نظر نده!
شما رو مجبور نکردن که از اقای سوری یا فراسو سامانه پاسارگاد خرید کنی ولی شما چطور به خودت اجازه میدی که اعتبار این دو شرکت رو زیر سوال ببری؟؟!!اون هم بدون هیچ مدرکی
از مدیران خواهش کنم با این اقا که بدون مدرک حرف میزنن برخورد لازم رو انجام بدن و نگذازید هر کی تا بیاد تو انجمن برای خودش دور برداره و هر چی به ذهنش می گذره به دهن جاری کنه
من حاضرم تمام مدارکم رو برای این که نشون بدم آقای سوری این ماژول رو خودشون طراحی کردن ارائه بدم ولی این آقا عمرا یک نیم خط هم مدرک داشته بشه!!!
bootable
February 4th, 2011, 05:32
دوستان خیلی عذر میخوام ولی اگه بحث کل کله، یه پنجره چت وا کنید و تا دلتون میخواد به هم فحش و بد و بیرا بگید
من مشاور تجارت الکترونیک نسیم پارسیان، نماینده تجارت الکترونیک تو استان مازندرانم، اینکه ماژول whmcs رو در اختیار کسی قرار بدن رو نشنیدم ولی اگه اینطوری که میگید باشه، میتونم کمکتون کنم
باز هم به خاطر جسارتم عذر میخوام
1id
February 4th, 2011, 05:57
عزیز من چرا به آقای سوری تهمت میزنی؟؟؟؟؟
ایشون به درخواست یکی از دوستان بنده ماژول پارسیان رو نوشتن پس تهمت نزن و سریع هر چی به ذهنت میرسه به زبون نیار!!!
در ضمن عمرا ماژولی به خوبی ماژول فراسو سامانه پاسارگاد پیدا کنی
اون ها دارن نون تجربه و وقتی رو که گذاشتن میخورن و پشتیبانی لایف تایم برای همه ماژول هاشون میدن
شما که نمی دونی whmcs چه مشکلاتی با soap داره و این چه کانفیلت هایی رو به وجود میاره لطفا نظر نده!
شما رو مجبور نکردن که از اقای سوری یا فراسو سامانه پاسارگاد خرید کنی ولی شما چطور به خودت اجازه میدی که اعتبار این دو شرکت رو زیر سوال ببری؟؟!!اون هم بدون هیچ مدرکی
از مدیران خواهش کنم با این اقا که بدون مدرک حرف میزنن برخورد لازم رو انجام بدن و نگذازید هر کی تا بیاد تو انجمن برای خودش دور برداره و هر چی به ذهنش می گذره به دهن جاری کنه
من حاضرم تمام مدارکم رو برای این که نشون بدم آقای سوری این ماژول رو خودشون طراحی کردن ارائه بدم ولی این آقا عمرا یک نیم خط هم مدرک داشته بشه!!!
از حرفات معلومه که چیزی بارت نیست باهات بحث نمی کنم
در ضمن کی حرف ماژول پاسارگاد رو زد
همه فروشگاه هایی که سبد خرید دارن یک ماژول دارن
whcms هم سبد خرید هست
این شرکت هایی که شما میگید رو برید روزنامه رسمیشون رو بخونید
شرکتی که با 100 تومن ثبت بشه که شرکت نیست
skrsoft
February 4th, 2011, 10:14
بعيد ميدونم هيچ بانكي ماژول whmcs رو به مشتريها بده
يعني هيچ كدوم ننوشتن كه بخوان بدن :106:
پ.ن : الان سرم خيلي شلوغه ، شايد در آينده اي نزديك ماژول رو براي همه بانك ها نوشتم و منتشر كردم :)
IFACO.Net
February 4th, 2011, 11:18
بانک ها هیچ ماژولی رو مستقیم به هیچ کسی نمیدهند و فقط یک سری Sample Code مخصوص سیستم خودشون رو میدهند که باید اونا رو با سایت خودتون هماهنگ کنید و این هماهنگی معمولا توسط ماژول هایی که ساخته شده اند انجام میشود
aghdaee
February 4th, 2011, 12:05
از حرفات معلومه که چیزی بارت نیست باهات بحث نمی کنم
در ضمن کی حرف ماژول پاسارگاد رو زد
همه فروشگاه هایی که سبد خرید دارن یک ماژول دارن
whcms هم سبد خرید هست
این شرکت هایی که شما میگید رو برید روزنامه رسمیشون رو بخونید
شرکتی که با 100 تومن ثبت بشه که شرکت نیست
عزیز من معلومه که نگاه کردنت هم مثل حرق زدنت هستش
1.فراسو سامانه پاسارگاد اسم شرکت هستش نه بانک پاسارگاد:))
2.این شرکت ها رسمی و ثبت شده هستن شما حق زیر سوال بردن اون ها رو بدون هیچ مدرکی نداری پس مراقب باش
3.پس نشون میده اصلا نمی دونی whmcs چی هست که میگی سبد خرید هستش!
شما به جای این که این قدر زحمت به انگشتات بدی تایپ کنی برو دوتا مدرک بزار توی سایت همه ببین مثلا همین که با 100 تومن ثبت شدن رو بیا ببینیم
متاسفانه فقط توی این فروم بلد هستید تخریب کنید و مدیران هم به هیچ وجه رسیدگی درستی انجام نمیدن:-|
هیچ بانکی ماژول نمیده فقط نمونه کد میده برای نوشتن ماژول
amiri113
February 4th, 2011, 12:36
ما هم تا الان با 4 5 تا از شرکت های تجارت الکترونيک که همکاری داشتيم، هيچ کدوم ماژولی به مشتری نميدن و فقط sample code هستش که ميدن + راهنما