ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازدید سایت

keyhan7
December 24th, 2016, 14:33
سلام اگر سایتی بازدیدش زیاد باشه توی گوگل بالا میاد
ولی سوال من اینه اگر تمام بازدید یک سایت مستقیما از لینک باشه و از گوگل نباشه بازم توی گوگل بالا میاد؟

sahar_tym
December 24th, 2016, 14:48
ولی سوال من اینه اگر تمام بازدید یک سایت مستقیما از لینک باشه و از گوگل نباشه بازم توی گوگل بالا میاد؟
سلام . تنها ملاک سئو بازدید نیست ...
بالینک هم بازدید محصوب میشه و سایت میاد بالا... نگران نباشید....در کنار این بازدید از نتایج جستجو گوگل هم داشته باشید بسیار مفیدتر میباشد و روند بهبود سئو سایت رو بالا میبره...

tarf
December 24th, 2016, 15:33
بازدید سایت هیچ تاثیر بر روی سئو سایت نداره
اما بک لینک گرفتن تاثیر داره ولی اینم خدمتون عرض کنم مثلا شما یک لینک گرفتین که در روز 500 تا بازدید روی لینک تبلیغاتی تون کلیک میشه و وارد سایت میشن
این کلیک ها تاثیری در سئو نداره و تنها خود بک لینک گرفتن از صفحاتی با DA و PA بالا باعث افزایش رتبه شما نیز در گوگل میشه ولی اگر از جای که لینک گرفتین
DA و Pa بالای نداشته باشه اگر در روز 1000 تا بازدید هم بفرسته باز هم تاثیری توی رتبه سایت شما نخواهد داشت و تنها باعث ارتقاء رتبه السکا شما میشه

keyhan7
December 24th, 2016, 16:23
روشی یا سایتی وجود نداره بشه تقریبا تعداد بازدید یک سایتو مشخص کرد

shatech
December 24th, 2016, 16:32

تاثیر گذار هست اما بسیار کم البته این نکته فراموش نشه گوگل بیش از بازدید به نکات قوت سایت شما امتیاز میده بهتره نقاط قوت سایتتون رو افزایش بدید