توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی Cloud سرور
teamnet
December 9th, 2010, 18:34
سلام لطفا میشه راهنمایی کنین که چطوری می تونیم cloud server راه بندازیم ... ؟
بعنوان مثال در حال حاضر parspack اینکارو انجام داده و در اصل کلیه عملیات بصورت اتوماتیک انجام میشه
میخوام بدونم پیش زمینه اینکار چی هست و چه مجازی سازی اینکار رو انجام میده ؟
ممنون میشه راهنمایی کنید
MagicVps.Com
December 9th, 2010, 19:03
والله چند وقت پپیش که تازه امده بود زیاد این قضیه گرم بود و چندتا شرکت هم این ادعا میکردن که اولین شرکتهای ارایه دهنده سیستم ابری یا کلود هستند در ایران طبق معمول که همه ادعای اولین میکنند ولی یکدفعه غیب شدن و دیگه حتی هیچ گونه خبری نشد
احتمالا توی این تاپیک اعلام خواهند کرد که این سوریس ارایه میدهند و شاید بتوند اطلاعاتی در اختیار شما قرار بدهند
Vahid
December 9th, 2010, 19:23
راه اندازی CLoud مثل نصب کردن Cpanel نیست که با 3 تا دستور درست بشه
کلود یا محاسبات ابری توی تمامی رشته ها داره جای خودشو باز میکنه
در ضمن شما Clustering Fail over یا Network Load Balancing یا Server Load Balancing رو از هم باید جدا کنید ولی در محاسبات ابری تمامی این تکتیک ها رو پیش هم دارید .
عموما هم محاسبات ابری روی مجازی سازی ها پیاده میشه مثل Vmware یا Hyper-V ولی با توجه به اینکه این محاسبات هزینه بسیار بالایی میبره و در حال حاضر کاملا تخصصی هست کسی سراغشون نمیره ...
Cloud - Hosting یکی از زیر شاخه محاسبات ابری هست که میتونید باهاش تمامی اطلاعات رو به طور همزمان روی چند سرور قرار بده و لود و ... بر روی تمامی سرور ها پخش کنه
شاید بشه گفت محاسبات ابری انقلابی توی کامپیوتر بود چون محدودیت رو برداشت .....
من شخصا تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه که شما رو در طراحی توپولوژی که دارید راهنمایی کنم
سوالی داشتید مطرح کنید
با تشکر
teamnet
December 9th, 2010, 19:32
خیلی عالی ، ممنون از راهنمایی خوبتون
خوب ما می خوایم ارائه سرورهای مجازیمون رو به اینصورت پیاده کنیم که کاربر با ورود به بخش کاربری با مشخص کردن مقدار رم و هارد سرور خودش رو همونجا بسازه و کلا کل عملکرد ارائه سرور مجازی بصورت اتوماتیک انجام بشه اعم از تحویل سرور و امور مالی مربوطه ...
حالا ما از پایه چکار باید بکنیم دنبال چه سروری یا چه مجازی سازی باشیم
DeltaGostar
December 9th, 2010, 19:43
یه تحقیق ناقابلی است برای شما و دوستان که اطلاعات کلود :D (http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing#Server)
teamnet
December 9th, 2010, 19:51
دوست عزیزم قربون مرامت یکم ساده تر میخوام ...
MagicVps.Com
December 9th, 2010, 21:03
دوست عزیزم قربون مرامت یکم ساده تر میخوام ...
رفیق اگر ساده و راحت بود الان قسمت فروش همش شده بود افر فروش سرورهای کلود که میبیند نیست شکر خدا و هنوز یه کلاسی داره این قضیه که بلانسبت جمع
بعضیها هنوز بهش گند نزدن مثل بقیه چیزها
Vahid
December 9th, 2010, 22:42
خیلی عالی ، ممنون از راهنمایی خوبتون
خواهش میکنم :)
خوب ما می خوایم ارائه سرورهای مجازیمون رو به اینصورت پیاده کنیم که کاربر با ورود به بخش کاربری با مشخص کردن مقدار رم و هارد سرور خودش رو همونجا بسازه و کلا کل عملکرد ارائه سرور مجازی بصورت اتوماتیک انجام بشه اعم از تحویل سرور و امور مالی مربوطه ...
ببینید شما مساله رو خیلی ساده گرفتید ... اولا این کار رو به صورت اتوماتیک نمیتونید انجام بدید ..... وباید یک شخص درگیر موضوع بشه .
شما باید بر اساس سرویسی که میخواید ارایه کنید توپولوژی جدایی ببندید و اون رو طراحی کنید .
مثلا شما می خواید چه سرویسی رو ارایه کنید ؟
Share Hosting - Virtual Private Server - Dedicated
که هر کدوم دو مرتبه جدا میشه به لینوکسی و ویندوزی که ممکنه Application ی که میخواید باهاش Cloud رو راه اندازی کنید تغییر کنه .
حالا ما از پایه چکار باید بکنیم دنبال چه سروری یا چه مجازی سازی باشیم
سوالتون رو دقیق تر بپرسید یا بهتره بگم تخصصی تر بپرسید تا کمکتون کنم
رفیق اگر ساده و راحت بود الان قسمت فروش همش شده بود افر فروش سرورهای کلود که میبیند نیست شکر خدا و هنوز یه کلاسی داره این قضیه که بلانسبت جمع
شاید کانفیگ یه کلود زیاد کاری نداشته باشه و ممکنه با 40 یا 50 ساعت کاری حل بشه ولی دست کم شما نیاز به یک هفته برای طراحی اون کلود دارید .
اگه پست بالای منو خونده باشید گفته بودم :
ولی با توجه به اینکه این محاسبات هزینه بسیار بالایی میبره و در حال حاضر کاملا تخصصی هست کسی سراغشون نمیره ...
که با توجه از شناختی که من از ایرانی ها دارم کمترین هزینه رو مد نظر میگیرند تا بهترین سرویس رو ......
DeltaGostar
December 9th, 2010, 22:57
که با توجه از شناختی که من از ایرانی ها دارم کمترین هزینه رو مد نظر میگیرند تا بهترین سرویس رو ......
از دل رودم یاد تو بیرون نه و هرگز (جمله شما رو هیچ وقت از یادم نمیرود همیشه میخواستم همچین چیزی بگم نمیتونستم ) شما گفتید چقدر زیبا
ممنون
amirHoseein
December 10th, 2010, 01:11
واقعا نظر زیبایی بود !
sharax
December 10th, 2010, 01:32
سلام
آقا وحيد اين سوال ناشيانه من رو هم جواب بدين:ي
اين سرور cloud آپتايم هم تاثير داره؟ يعني روي 3تا سرور شير ميشه اگر 2تاش از كار بيوفته هنوز سرور پا بر جاست ديگه!(آپتايم و اطلاعات منظورمه)
amirHoseein
December 10th, 2010, 01:35
سلام
آقا وحيد اين سوال ناشيانه من رو هم جواب بدين:ي
اين سرور cloud آپتايم هم تاثير داره؟ يعني روي 3تا سرور شير ميشه اگر 2تاش از كار بيوفته هنوز سرور پا بر جاست ديگه!(آپتايم و اطلاعات منظورمه)
در واقع بار روی یه سیستم هست و وقتی طبق رول های تعریف شده بار بیش از اندازه شده سیستم های بعدی راه می افته
Vahid
December 10th, 2010, 02:17
اين سرور cloud آپتايم هم تاثير داره؟ يعني روي 3تا سرور شير ميشه اگر 2تاش از كار بيوفته هنوز سرور پا بر جاست ديگه!(آپتايم و اطلاعات منظورمه) شاید بیشترین دلیل استفاده از Cloud همین آپتایم و در دسترس بودن سرویس باشه . البته گزینه های دیگه ای هم هست .
بله , میشه این کار رو در Cloud انجام داد .
البته در این رابطه توی پرانتز یه چیزی بگم :
( همونطور که خودتون میدونید این مدل محاسبات در بیشتر رشته ها جای خودشو داره کسب میکنه برای مثال در رشته های مکانیک میتونیم از محاسبانی به اسم "محاسبات موازی" یا "Parallel computing" که جدیدا خیلی رواج پیدا کرده کمک بگیریم .
این مدل محاسبات میاد یه محاسبه سنگین که مثلا 6 ماه طول میکشه تا یه سرور به نتیجه برسونه رو پخش میکنه بین چندین سرور با این روش این محاسبه سنگین رو مثلا به 1 ماه کاهش میدند که بیشتر با سخت افزار کار میکنه )
sharax
December 10th, 2010, 03:15
آقا وحيد به نظر من و اگر وقت دارين يك تاپيك باز كنيد يك جور توپ توضيح بدين كه تو اين ضمينه يك كمكي آپديت باشيم:ي
اگر راه اندازي و اينا هم مقاله توش معرفي كنيد يا به عنوان مثال يه دونه به صورت خيالي بگيرين راه اندازي كنين خيلي خوب مي شه، چون سايت هاي ايراني همش شده تبليغ!خودتون ميبينين ديگه ميگيرم از يك مقاله 100تا كپي مي كنند، انگليسي خوبي هم نداريم زبان اصلي بخونيم
MagicVps.Com
December 10th, 2010, 12:19
اینشاالله توی هفته اینده اگر خدا بخواد یکسری dvd اموزشی در این زمینه حدود 8 تا 10 که هنوزتوی هیچ سایتی هم برای فورش وجود نداره اماده میشه که سر فصلهای زایادی هم در مورد کلود داره
برایفروش قرار میگیرد مطمنا برای کسانی که توی این زمینه میخوان کار کنند چیز توپی خواهد بود
teamnet
December 10th, 2010, 15:18
خوب با تشکراز دوستان عزیزی که زمان گذاشتن برای پاسخ .
ما برای ارائه سرور مجازی بر اساس ویندوز می خوایم استفاده کنیم یعنی کلود کنیم که بتونیم سرور مجازی ویندوزی بدیم . البته این سرویس ها برای ارائه سرویس هاستینگ نیست .
ممونم از شما
P-CO
December 12th, 2010, 00:21
در حقیقت میشه گفت یک ریسک پر هزینه ای هستش...
چون تا علم و تجربه کافی پشتش نباشه نمیتونه با موفقیت پیش بره.
امیدوارم که موفق باشید.
sharax
December 12th, 2010, 00:40
عزيز ما كه نديدم روش كليك ميشه اين آدرس مياد
مرکز فناوری اطلاعات میزبان پایتخت :: ای هاست | هاست | دامین |میزبانی وب | نمایندگی | سرور مجازی اختصاصی (http://ehost.ir/#url)
اطلاعاتي گذاشتن فقط! در ضمن همانطور كه من فهميدم راه اندازي cloud گاو نر مي خواهد و ... :ي
MagicVps.Com
December 12th, 2010, 01:40
در حقیقت میشه گفت یک ریسک پر هزینه ای هستش...
امیدوارم که موفق باشید.
عزيز ما كه نديدم روش كليك ميشه اين آدرس مياد
اطلاعاتي گذاشتن فقط! در ضمن همانطور كه من فهميدم راه اندازي cloud گاو نر مي خواهد و ... :ي
بله بقول اون مثل معرف 100% گاور نر میخواهد و مرد کهن
تاریخ پست هم نگاه کنید
10-06-04 12:39 AM #3
بعداز حدود 6 ماه هنوز خبر ی نیست و طبق این ریپلای که کردن ظاهرا ایشون هم که اولین داخل ایران بودن پشیمون شدن
شب خوش، شرکت پرناک به یاری پروردگار اولین بنیانگزار این تکنولوژی در ایران خواهد بود.
امیدوارم که موفق باشید.
و یکی دیگه هم بود که اولین بود و این دوتا جنگ و بحث سر اولین بودن داشتن اون هم خبر ی ازش نیست ظاهرا در این زمینه پشمون شده
و البته برای هر دو دوست و همکار عزیز ارزوی موفقیت میکنم
10-06-04 09:16 AM #5
pardishosting
البته بد نیست بدونید قبل از شرکت پرناک از حدود 8 ماه قبل ماه این سرویس رو ارائه می دیم و الانم خیلی از سرویس های هاست ما بر پایه Cloud Node و ... هستند. اما نکته مهم تر اینه که :
- اگر کسی بخواد کلود با کیفیت بده ، قیمتش بالا می ره و من فکر نمی کنم تو ایران مشتری پسند باشه ! یعنی این رو بررسی کردیم.
- مهمترین مزیت کلود علاوه بر پردازش ابری اینه که می شه سرور های چند دیتاسنتر رو به هم متصل کرد تا علاوه بر پایداری 100 درصدی ، سرعت بالای اتصال به کاربر هم با خودش داشته باشه.
بنابراین تکنولوژی کلود خیلی بالاتر از مجازی سازی چند سرور و اتصال اون ها در مواقع بالاتر هست. الان هم شکلی که ما به کاربرانمون ارائه می دیم با Xen Enterprise مجازی شده و این بستر هم داریم تا روی دو دیتاسنتر کانادا و امریکا پیاده سازی کنیم.
نتیجه کلام اینکه : پردازش ابری یک تکنولوژی ساده نیست ، و امکانات زیادی داره ، و همین الانش هم تو شرکت های خارجی هر شرکتی به این سمت حرکت نکرده
اطلاعات بیشتر در مورد این این قضیه
http://www.webhostingtalk.ir/f10/10534/
Vahid
December 12th, 2010, 09:05
آقا وحيد به نظر من و اگر وقت دارين يك تاپيك باز كنيد يك جور توپ توضيح بدين كه تو اين ضمينه يك كمكي آپديت باشيم:ي
در آینده فیلم های آموزشیش رو قرار میدم اگه وقتی بشه با کمک بچه ها
ما برای ارائه سرور مجازی بر اساس ویندوز می خوایم استفاده کنیم یعنی کلود کنیم که بتونیم سرور مجازی ویندوزی بدیم . البته این سرویس ها برای ارائه سرویس هاستینگ نیست .
شما برای شروع بهتره به سمت Hyper -V و خود ویژگی FailOver Cluster برید و خود HyperV رو کلاستر کنید
بچه ها بحث سر این مسایل اولیه نکنید
قطعا نمیشه گفت اولین چون قبل شماها خیلی های دیگه توی ایران این کار ها رو میکردند
teamnet
December 12th, 2010, 09:52
خلاصه اینکه ما خیلی کنجکاو شدیم ببینیم عملکرد و نحوه راه اندازی این سیستم به چه صورت هر کسی هم که اطلاعاتی رو داره شیر می کنه باعث افزایش بار علمی انجمن میشه
از دوستان تشکر می کنم
bluecloud
August 27th, 2013, 02:15
سلام من تقریبا این مسئله رو داخل این تاپیک توضیح دادم امیدوارم که به دردتون بخوره و مفید باشه :
http://www.webhostingtalk.ir/f181/25616/index4.html#post853069