توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت ورود به دنیای مجازی سازی
parhamno
December 23rd, 2016, 21:01
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم :)
معرفی
من دانشجو رشته کامپیوتر هستم و به شبکه و دنیای مجازی سازی علاقه مند شدم
طی 5 سال اخیر در حد کاربر با این موارد کار کردم:
cPanel | DirectAdmin | WindowsServer2003-2008-2012 | CentOS 5-6 | IBSng
و چندتا سایت موزیک / فیلم / دانلود / ... داشتم که بیشتر باعث ایجاد علاقه شد
یک سالی هست که شبکه رو شروع کردم و دوره های network+ و MCSA 2012 (که در حال اتمام) رو رفتم ولی بیشتر به خدمات میزبانی مخصوصا سرور علاقه دارم
از اونجایی که بدون کار عملی و تجربه به جایی نمیرسم تصمیم گرفتم وارد دنیای مجازی سازی و فروش وی پی اس بشم ;;)
از اونجا که تا حالا سرور اختصاصی نداشتم و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم کلی سوال دارم و ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینه :63:
اطلاعات خودم راجع به سوالات بالا
1. OVH به دلیل نداشتن هزینه ماهانه آی پی و پهنای باند نامحدود / واسه شروع سرور E5-SAT-1-32 از SoYouStart با مشخصات E5-1620/32GB DDR3/2x2TB SATA
2. virtualizor+kvm به دلیل امکانات زیاد واسه کاربر و عدم نیاز به زمان زیاد واسه مدیر سرور
3. فقط VCP6 که مال ESXi هست و فکر نکنم بدردم بخوره فعلا
با تشکر از همه دوستانی که وقت میزارن :x
sadecohost
December 23rd, 2016, 21:42
سلام
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟هتزنر یا OVH. اگر او وی اچ هستید, بلاک /30 تایی هی ایپی خریداری کنید تا جایی که سرور تکمیل شه. اگر هتزنر هستید, دوتا /28 یا یک /27
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)با توجه به اینکه کمی تازه کار هستید (جسارت نباشه), وی ام ویر رو پیشنهاد میکنم.
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟ قطعا جایی نیست که کل موارد رو کامل توضیح بده. باید از منابع مختلف جمع آوری کنید. تسلط به زبان انگلیسی خیلی مهم هست در این امر
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟ OVH نسبتا گرون هست برای شروع کار. یا SyS یا هتزنر. به نظر بنده مستقیم از هتزنر خریداری بکنید سرور اولتون رو.
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینها فقط همین رو خدمتتون بگم که اگر "وقتش" و "اعصابش" رو دارید, وارد این کار بشید :D وگرنه برعکس اسمش, آنچنان هم جالب نیست
با احترام
parhamno
December 23rd, 2016, 22:29
سلام
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟هتزنر یا OVH. اگر او وی اچ هستید, بلاک /30 تایی هی ایپی خریداری کنید تا جایی که سرور تکمیل شه. اگر هتزنر هستید, دوتا /28 یا یک /27
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)با توجه به اینکه کمی تازه کار هستید (جسارت نباشه), وی ام ویر رو پیشنهاد میکنم.
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟ قطعا جایی نیست که کل موارد رو کامل توضیح بده. باید از منابع مختلف جمع آوری کنید. تسلط به زبان انگلیسی خیلی مهم هست در این امر
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟ OVH نسبتا گرون هست برای شروع کار. یا SyS یا هتزنر. به نظر بنده مستقیم از هتزنر خریداری بکنید سرور اولتون رو.
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینها فقط همین رو خدمتتون بگم که اگر "وقتش" و "اعصابش" رو دارید, وارد این کار بشید :D وگرنه برعکس اسمش, آنچنان هم جالب نیست
با احترام
اقا دمت گرم :دی
1. اگه میشه بیشتر راجع به تعداد ای پی توضیح بدین فکر میکردم هتزنر فقط ۳۲ تا ای پی میده ولی این که میگین چندتا بلاک ای پی میشه گرفت رفتم تو فکر :دی
2. تو فکر همین بودم ولی دیدم همه دیگه دارن ار kvm استفاده میکنن و بعد از کمی تحقیق امکاناتش واسه کاربر نظر منو جلب کرد (نگرانم مشتری خوشش نیاد)
4. زبانم در حد انگلیسی نوشتن خوب نیست نگرانم مشکلی پیش بیاد و من نتونم حلش کنم واسه همین تصمیم داشتم از دیاکو وب بگیرم که اهواز هستن و کلی تعریف شنیدم ازشون منم که اهوازم :دی و البته پشتیبانیشون ولی به پیشنهاد شما هم فکر میکنم / یکم میترسم واسه مستقیم گرفتن و موارد پرداخت و پشتیبانیش
5. شبکه کلا وقت و اعصاب خیلی میخواد ولی اینجا مسولیت سرویس کاربر هم هست که نباید مشکلی پیش بیاد و مشکل زود حل بشه
مرسی واسه وقتی که کذاشتین
با تشکر
parhamno
December 24th, 2016, 21:56
دوستان منتظر حضور سبزتان هستم :d
shatech
December 24th, 2016, 21:58
سلام دوست گلم دوست داشتی بیا تلگرام یک گپی بزنیم در این مورد
hdland
December 25th, 2016, 00:20
به راحتی می تونید یک هاست نمایندگی رو از سایت هیا خارجی با قیمت مناسب بخرید .. فقط باید پرداخت ارز داشته باشید که اون رو هم سایت های واسط حل کرده اند
ashadata
December 25th, 2016, 11:55
دوست داشتی بیا تلگرام راحت و کامل صحبت کنیم
@Ashadata
09021012922
nikit
December 25th, 2016, 14:16
با سلام
دوست عزیز بهتره در شروع بصورت لوکال یک مجازی ساز esxi نصب بفرمایید تا از نحوه راه اندازی ماشین مجازی، کانفیگ ایپی و بسیاری از موارد دیگر اطلاع کسب نمایید، در سایت آیتی پرو دوره های مجازی سازی رو بگذرونید و در رابطه با سخت افزار و همینطور کار با whmcs اطلاع کسب نمایید
سپس در یک شرکت بصورت کار اموز فعالیت کنید سپس اقدام به سرویس دهی نمایید
در صورت داشتن سرمایه جهت شروع در این حوزه میتوانید با ایدی تلگرام @payacloud در ارتباط باشید
موفق باشید
shatech
December 25th, 2016, 19:10
به نظر بنده بهترین راه برای شما و اولین قدم این هست شما اول آشنایی پیدا کنید سپس شروع کنید بنده با نظر دوستان که می گویند هزینه استارت آپ رو دارید براتون بخرم شروع کنید اصلا موافق نیستم قبل از هرچیزی علمش نیاز هست بهترین راه کار کردن با تیم های هاستینگ هست کم کم که راه افتادید به فکر هاستینگ باشید نه الان
parhamno
December 25th, 2016, 22:57
مرسی مزاحم میشم حتما :)
به راحتی می تونید یک هاست نمایندگی رو از سایت هیا خارجی با قیمت مناسب بخرید .. فقط باید پرداخت ارز داشته باشید که اون رو هم سایت های واسط حل کرده اند
هاست نمایندگی چرا؟ :39:
دوستان فعلا قصدم هاستینگ نیست و فقط مجازی سازی مدنظر هست جهت شروع
دوست داشتی بیا تلگرام راحت و کامل صحبت کنیم
@Ashadata
09021012922
چشم خدمت میرسم ;;)
با سلام
دوست عزیز بهتره در شروع بصورت لوکال یک مجازی ساز esxi نصب بفرمایید تا از نحوه راه اندازی ماشین مجازی، کانفیگ ایپی و بسیاری از موارد دیگر اطلاع کسب نمایید، در سایت آیتی پرو دوره های مجازی سازی رو بگذرونید و در رابطه با سخت افزار و همینطور کار با whmcs اطلاع کسب نمایید
سپس در یک شرکت بصورت کار اموز فعالیت کنید سپس اقدام به سرویس دهی نمایید
در صورت داشتن سرمایه جهت شروع در این حوزه میتوانید با ایدی تلگرام @payacloud در ارتباط باشید
موفق باشید
چشم نصب میکنم فقط اون سیستم چه مقدار رم نیاز داره؟
با تشکر بابت معرفی منبع
به نظر بنده بهترین راه برای شما و اولین قدم این هست شما اول آشنایی پیدا کنید سپس شروع کنید بنده با نظر دوستان که می گویند هزینه استارت آپ رو دارید براتون بخرم شروع کنید اصلا موافق نیستم قبل از هرچیزی علمش نیاز هست بهترین راه کار کردن با تیم های هاستینگ هست کم کم که راه افتادید به فکر هاستینگ باشید نه الان
چطور میتونم با تیم های هاستینگ کار کنم؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید :)
shatech
December 25th, 2016, 23:02
به دنبال شرکت هایی باشید که کارآموز می پذیرند
parhamno
December 25th, 2016, 23:36
آقا تلگرام همین آی دی هستید؟
cpshatech
anisagostar
December 27th, 2016, 20:27
اگر مایل بودید دوره کانفیگ و مدیریت سرو از مبتدی تا پیشرفته رو شرکت دانشجویار گذاشته در بخش مدرسه مجازی میتونید یه بازدید بکنید و سرور فصل هاشو ببنید
daneshjooyar.com
parhamno
December 27th, 2016, 23:10
اگر مایل بودید دوره کانفیگ و مدیریت سرو از مبتدی تا پیشرفته رو شرکت دانشجویار گذاشته در بخش مدرسه مجازی میتونید یه بازدید بکنید و سرور فصل هاشو ببنید
daneshjooyar.com
سرفصل ها رو دیدم خوب بودن ولی از این سایت و سطح آموزش ها خاطره خوبی ندارم
امیدوارم دمو بزارن
با تشکر بابت معرفی
anisagostar
December 28th, 2016, 10:12
سرفصل ها رو دیدم خوب بودن ولی از این سایت و سطح آموزش ها خاطره خوبی ندارم
امیدوارم دمو بزارن
با تشکر بابت معرفی همه دوره ها مثل هم نیستن بنده در جریان ثبت نامی های دوره کانفیگ و مدیریت سرور هستم دانشجویانشون راضی هستن از این دوره.و دوره ارتقا پیدا میکنه بزودی روش دریافت ssl رایگان هم گفته میشه و موارد زیادی هم به سر فصل ها اضاف میشه و همچنین فضل ها هم ارتقا پیدا میکنه
بزودی فیلم های فصل اول داخل سایت منتشر میشه
sadecohost
December 28th, 2016, 10:26
اقا دمت گرم :دی
1. اگه میشه بیشتر راجع به تعداد ای پی توضیح بدین فکر میکردم هتزنر فقط ۳۲ تا ای پی میده ولی این که میگین چندتا بلاک ای پی میشه گرفت رفتم تو فکر :دی
2. تو فکر همین بودم ولی دیدم همه دیگه دارن ار kvm استفاده میکنن و بعد از کمی تحقیق امکاناتش واسه کاربر نظر منو جلب کرد (نگرانم مشتری خوشش نیاد)
4. زبانم در حد انگلیسی نوشتن خوب نیست نگرانم مشکلی پیش بیاد و من نتونم حلش کنم واسه همین تصمیم داشتم از دیاکو وب بگیرم که اهواز هستن و کلی تعریف شنیدم ازشون منم که اهوازم :دی و البته پشتیبانیشون ولی به پیشنهاد شما هم فکر میکنم / یکم میترسم واسه مستقیم گرفتن و موارد پرداخت و پشتیبانیش
5. شبکه کلا وقت و اعصاب خیلی میخواد ولی اینجا مسولیت سرویس کاربر هم هست که نباید مشکلی پیش بیاد و مشکل زود حل بشه
مرسی واسه وقتی که کذاشتین
با تشکر
:dمعذرت بابت تاخیر حواسم اصلا به این تاپیک نبود
1- هتزنر میتونید مجموعا 36 ایپی بگیرید. (البته میشه گفت 37 تا.) یه بلاک /27 که میشه 32 ایپی 30 تا یوزیبل (میتونید با تغییرات کوچیک تو نت ماسک, این رو به 31 افزایش بدید) + 6 ایپی سینگل.
2- :d شما به گذشته اکثرشون دقت کنید با وی ام ویر شروع کردند.
4- هتزنر خوبیش اینه باهاتون کنار میاد یعنی شما فقط منظورو برسونید کافیه (مورد داشتیم یه بنده خدایی ادعای پروئیت میکرد و خیلی خودشو بالا نشون میداد... بعد که یه عکس از ایمیلش داد (به مشکل خورده بود), قشنگ اثرات گوگل ترنسلیت معلوم بود! ولی خب ظاهرا به مشکل نخورده بودن با هتزنر از نظر رسوندن مفهوم و ..)
5- :d همون دیگه اگر اعصابش رو ندارید دور این کار خط بکشید.
----
برای شروع اگر اعتماد کافی به خودتون دارید, همون که گفتم یه سرور مستقیم بخرید از هتزنر و با اون شروع کنید.
اگر میخواید بیشتر تجربه کسب کنید و وسط کار خسته بشید, در بخش جستجوی کار یه تاپیک بزنید و بعنوان کارآموز شروع کنید تا ...
موفق باشید
bahra
December 28th, 2016, 10:34
درود
دوستان این شخص به احتمال 99 درصد الان نورانی هست.
مرافب باشید دامنه این شخص www.jwebhost.ir هست.
و معمولا دنبال سرویس رایگان و یا پرداخت دیر تر(که هرگز پرداخت نخواهند کرد)
ViraHost.com
December 28th, 2016, 14:15
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم :)
معرفی
من دانشجو رشته کامپیوتر هستم و به شبکه و دنیای مجازی سازی علاقه مند شدم
طی 5 سال اخیر در حد کاربر با این موارد کار کردم:
cPanel | DirectAdmin | WindowsServer2003-2008-2012 | CentOS 5-6 | IBSng
و چندتا سایت موزیک / فیلم / دانلود / ... داشتم که بیشتر باعث ایجاد علاقه شد
یک سالی هست که شبکه رو شروع کردم و دوره های network+ و MCSA 2012 (که در حال اتمام) رو رفتم ولی بیشتر به خدمات میزبانی مخصوصا سرور علاقه دارم
از اونجایی که بدون کار عملی و تجربه به جایی نمیرسم تصمیم گرفتم وارد دنیای مجازی سازی و فروش وی پی اس بشم ;;)
از اونجا که تا حالا سرور اختصاصی نداشتم و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم کلی سوال دارم و ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینه :63:
اطلاعات خودم راجع به سوالات بالا
1. OVH به دلیل نداشتن هزینه ماهانه آی پی و پهنای باند نامحدود / واسه شروع سرور E5-SAT-1-32 از SoYouStart با مشخصات E5-1620/32GB DDR3/2x2TB SATA
2. virtualizor+kvm به دلیل امکانات زیاد واسه کاربر و عدم نیاز به زمان زیاد واسه مدیر سرور
3. فقط VCP6 که مال ESXi هست و فکر نکنم بدردم بخوره فعلا
با تشکر از همه دوستانی که وقت میزارن :x
سلام ،
پیش از هر چیز ان شا الله هر کاری رو که شروع می کنید در آن موفق باشید :53: ،
یک مورد بسیار بسیار مهمی که هست ، شما پیش از هر اقدامی برای ارائه سرویس تحت وب باید دانش فنی نسبتا بالایی داشته باشید
که خدایی نکرده اگر مشکلی برای شما یا کاربران شما پیش آمد بتونید حل کنید .
1 ) دیتاسنتر پیشنهادی من هتزنر هست ، به دلیل اینکه فعلا با ایرانی های ساکن ایران مشکلی ندارند به همچنین خدمات با کیفیتی ارائه می دهند .
2 ) مجازی ساز VMware و KVM+Virtualizor پیشنهاد میشه
با احترام
parhamno
December 28th, 2016, 22:00
همه دوره ها مثل هم نیستن بنده در جریان ثبت نامی های دوره کانفیگ و مدیریت سرور هستم دانشجویانشون راضی هستن از این دوره.و دوره ارتقا پیدا میکنه بزودی روش دریافت ssl رایگان هم گفته میشه و موارد زیادی هم به سر فصل ها اضاف میشه و همچنین فضل ها هم ارتقا پیدا میکنه
بزودی فیلم های فصل اول داخل سایت منتشر میشه
اها پس منتظر فیلم ها میمونم و از همینجا شروع میکنم :d
با تشکر
:dمعذرت بابت تاخیر حواسم اصلا به این تاپیک نبود
1- هتزنر میتونید مجموعا 36 ایپی بگیرید. (البته میشه گفت 37 تا.) یه بلاک /27 که میشه 32 ایپی 30 تا یوزیبل (میتونید با تغییرات کوچیک تو نت ماسک, این رو به 31 افزایش بدید) + 6 ایپی سینگل.
2- :d شما به گذشته اکثرشون دقت کنید با وی ام ویر شروع کردند.
4- هتزنر خوبیش اینه باهاتون کنار میاد یعنی شما فقط منظورو برسونید کافیه (مورد داشتیم یه بنده خدایی ادعای پروئیت میکرد و خیلی خودشو بالا نشون میداد... بعد که یه عکس از ایمیلش داد (به مشکل خورده بود), قشنگ اثرات گوگل ترنسلیت معلوم بود! ولی خب ظاهرا به مشکل نخورده بودن با هتزنر از نظر رسوندن مفهوم و ..)
5- :d همون دیگه اگر اعصابش رو ندارید دور این کار خط بکشید.
----
برای شروع اگر اعتماد کافی به خودتون دارید, همون که گفتم یه سرور مستقیم بخرید از هتزنر و با اون شروع کنید.
اگر میخواید بیشتر تجربه کسب کنید و وسط کار خسته بشید, در بخش جستجوی کار یه تاپیک بزنید و بعنوان کارآموز شروع کنید تا ...
موفق باشید
راحت باش داداش :دی
مورد 4 خیلی امیدوار میکنه آدمو :d
سعی میکنم از وی ام ویر شروع کنم و یکم دوره دانشجویار رو تست بزنم رو سرور های سو یو استارت بعد اگه مشکلی نبود با هتزنر جدی شروع کنم :d
آقا دمت گرم اگه بشه تلگرام در ارتباط باشیم خیلی خوب میشه (انجمن به من اجازه ارسال پیام خصوصی نمیده چون فعالیتم کمه)
با تشکر
سلام ،
پیش از هر چیز ان شا الله هر کاری رو که شروع می کنید در آن موفق باشید :53: ،
یک مورد بسیار بسیار مهمی که هست ، شما پیش از هر اقدامی برای ارائه سرویس تحت وب باید دانش فنی نسبتا بالایی داشته باشید
که خدایی نکرده اگر مشکلی برای شما یا کاربران شما پیش آمد بتونید حل کنید .
1 ) دیتاسنتر پیشنهادی من هتزنر هست ، به دلیل اینکه فعلا با ایرانی های ساکن ایران مشکلی ندارند به همچنین خدمات با کیفیتی ارائه می دهند .
2 ) مجازی ساز VMware و KVM+Virtualizor پیشنهاد میشه
با احترام
مرسی مهندس
دوستان گفتن با vmware شروع کنم و بعد برم سراغ kvm و virtualizor
نظر شما چیه؟
با تشکر بابت توضیحات
ViraHost.com
December 28th, 2016, 22:06
مرسی مهندس
دوستان گفتن با vmware شروع کنم و بعد برم سراغ kvm و virtualizor
نظر شما چیه؟
با تشکر بابت توضیحات
خواهش می کنم ،
VMware گزینه مناسبی هست ؛ به اندازه کافی آموزش در سطح اینترنت از هر دو مجازی ساز موجود هست
که به راحتی می تونید کار کردن با این دو رو یاد بگیرید ، و انتخابتان بسته به شماست که دوست دارید از کدام استفاده کنید .
بهتر است مزایا و معایب این مجازی ساز ها رو در نظر بگیرید و طبق ویژگی هایی که دارند بازار سنجی کنید و ببینید که کاربران به کدام یک از ویژگی ها نیاز بیشتری دارند .
با احترام :53:
parhamno
December 28th, 2016, 22:16
خواهش می کنم ،
VMware گزینه مناسبی هست ؛ به اندازه کافی آموزش در سطح اینترنت از هر دو مجازی ساز موجود هست
که به راحتی می تونید کار کردن با این دو رو یاد بگیرید ، و انتخابتان بسته به شماست که دوست دارید از کدام استفاده کنید .
بهتر است مزایا و معایب این مجازی ساز ها رو در نظر بگیرید و طبق ویژگی هایی که دارند بازار سنجی کنید و ببینید که کاربران به کدام یک از ویژگی ها نیاز بیشتری دارند .
با احترام :53:
فکر میکنم بستگی به مورد استفاده داشته باشه
چند روز پیش با یکی از همکاران که صحبت میکردم میگفتن وی ام ویر به این دلیل که کارشون فقط فروش سرور مجازی (با کانفیگ) جهت هاستینگ بود. واسه این مورد نظر منم وی ام ویر هست.
ولی واسه کسی که میخواد وی پی اس بفروشه و اکثرا ویندوزی و بدون کانفیگ خاصی فکر میکنم kvm و virtualizor گزینه مناسبتری باشه به دلیل امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده
اگر امکانش هست بیشتر از معایب هر دو مجازی ساز بگید
از kvm فقط تعریف شنیدم :106:
anisagostar
December 29th, 2016, 14:47
بنده هم وی ام ویر کار کردم هم کی وی ام هر دو بهترین هستن و محبوب هستن منم از وی ام ویر شروع کردم الان با هر دوشون کار میکنم و خیلی هم خوبن. به گفته دوستمون از وی ام ویر شروع کنید.
ویدئو ها هم در سایت بزودی منتشر میشه فصل به فصل
parhamno
December 29th, 2016, 16:55
بنده هم وی ام ویر کار کردم هم کی وی ام هر دو بهترین هستن و محبوب هستن منم از وی ام ویر شروع کردم الان با هر دوشون کار میکنم و خیلی هم خوبن. به گفته دوستمون از وی ام ویر شروع کنید.
ویدئو ها هم در سایت بزودی منتظر میشه فصل به فصل
بله منم همین تصمیم رو گرفتم
هر روز دارم سایت رو چک میکنم :d
با تشکر