PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lمشکل با iss

behrooz_iri
December 9th, 2010, 13:00
با سلام من روی vps ویندوز iss نصب کردم ولی نمیدونم چرا فایل ها ازش قابل دانلود نیستند

مثال :

http://46.4.195.162/t_falloutnv_thestrip_doc.zip

rasivell
March 7th, 2011, 22:17
با سلام

دوستان من هم راه iss نصب كرده ام و نميخوام ادرس دامنه براي دانلود ، اي پي سرور باشه..!! ميخوام مثلا به اين شكل باشه: http://dl.mysite.com
چيكار كنم؟

rasivell
March 9th, 2011, 00:03
اي بابا ..

دوستان بنده دو روزه سوال پرسيدم كسي نميخواد جواب بده؟؟؟؟

Masoud.B
March 9th, 2011, 00:10
Add Domain in IIS

1. Open IIS console
2. Right Click on "Local" (Your server name) > New > Web Site > Next
3. Enter Description = domain.com > Next
4. Enter the IP address to use for this web site
5. TCP Port = 80
6. Host Header for this site = leave blank if this is dedicated IP, otherwise enter "www.domain.com" > Next
7. Path = Your web folder path
Exp: C:domainsdomain.comwww (The folder which we assign domain.com_web user to)
8. Check "Allow Anonymous Access to this web site" > Next
9. "Allow the following" = "Read" & "Run Scripts" > Next
10. Finish
11. Find the domain you have just added in IIS console and right click on the domain > Properties
12. Click "Directory Security"
13. Under "Anonymous Access & Security Control" click "Edit"
14. Check "Anonymous Access" and click "Edit"
15. Anonymous User > User Name = domain.com_web (the user you have created in section A above"
16. Check "Allow IIS to control password
17. Click "Ok"
18. Under "Authenticated Access", check "Integrated Windows Authentication

1eng.ir
March 9th, 2011, 00:13
سوال استارتر که قدیمی شده ولی http://www.webhostingtalk.ir/f122/19918/
جواب پست 2: یه A Record از دامینت به آی پی سرور بده ...

rasivell
March 9th, 2011, 21:52
اقا اين ريدايركت از توع a ديگه چيه.. چرا يكي نيست قشنگ 4 پنج خط كامل توضيح بده كه من بلخره بايد برم تو هاست يا سرور

بابا اين جوري بگيد: براي مثال: برو تو هاست .. قسمت فلان. و فلان كار رو كن.. و بعد برو..

mamali5
March 10th, 2011, 00:24
سلام
دوست عزیز اگه بجه ها بدونن مشکل از کجاست کمک میکنن
الان لینک دانلودت رو تست کردم یکم عجیب بود
اگه دوست داشتی میتونی یوزر + پسورد ریموت رو واسم بفرستی تا ببینم کجای کارت میلنگه

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

اقا اين ريدايركت از توع a ديگه چيه.. چرا يكي نيست قشنگ 4 پنج خط كامل توضيح بده كه من بلخره بايد برم تو هاست يا سرور

بابا اين جوري بگيد: براي مثال: برو تو هاست .. قسمت فلان. و فلان كار رو كن.. و بعد برو..

شما سی پنل داری؟

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

منظورم این که دامنه اصلی شما رو سی پنل هست و میخواین ساب رو به جای دیگه متصل کنین؟

rasivell
March 10th, 2011, 22:35
سلام..

1- اون لينكي كه دادم فرضي بود..!!!

2- دوست عزيز بنده سي پنل دارم يعني هاست دارم از يه شركت ..! و از يه شركت ديگه هم سرور مجازي ويندوز داريم.! حالا ميخوام براي قسمت دانلود سايت كه فايل هارو اپلود ميكنيم ، از سرور مجازي استفاده كنيم. و ميخوايم كاري كنيم كه سرور مجازي ست بشه با ساب دامين ما.. يعني فرض كنيد اين ادرس سايت ماست: Google (http://www.google.com) كه روي هاست هستش و ما ميخوايم براي قسمت دانلود ها از ادرس زير استفاده كنيم: Google Pack (http://dl.google.com) كه فايل ها رو توي اين زير دامنه اپلود كنيم كه اين زير دانمنه هم متصل بشه به سرور مجازي.. بابا مثل همه سايت هاي دانلود و... ديگه.. اين يه چيز عمومي كه سالهاست همه دارن ازش استفاده ميكنن الان ميهن دانلود ادرسش اينه: دانلود رايگان نرم افزار (http://www.mihandownload.com) ولي وقتي ميخواي فايل رو دانلود كني ميبيني لينك فايل ها اينه براي مثال: dl.mihandownload.com/nero.exe تاكيد ميكنم اين لينك ها فرضي و براي مثال هستن..

حالا يكي ميگه كه برو ريدايركت كن.. من نميخوام از توي سي پنل ريدايركت كنم..!! ميخوام از توي خود سرور مجازي ، با DNS SERVER اين كار رو انجام بدم..!! حالا كسي ميتونه من رو راهنمائي كنه..!

از توي خود سي پنل ميتونم ريدايركت كنم زير دامنه رو .. ولي عرض كردم اين كار رو درست نميدونم .. فقط راهي بهم بگيد كه بتونم از توي DNS SERVER توي سرور مجازي اين كار رو انجام بدم..!

درضمن من DNS SERVER رو روي سرور مجاري نصب كرده ام.. توي اين تاپيك گفتن: http://www.webhostingtalk.ir/f56/14038/index2.html

mamali5
March 11th, 2011, 00:04
شما تو سی پنل یه دی ان اس بساز با نام
dl.yourdomain.com
IP=IP server
بعد ISS رو نصب میکنین و یک وب سایت میسازین با آدرس dl.yourdomain.com
به همین آسونی
و دیگه نیاز به هیچ کاری نیست

rasivell
March 11th, 2011, 00:32
اگه يه ادم فهميده اينجا باشه متوجه ميشه كه چرا ما ايراني ها از فرهنگ 2500 ساله رسيديم به فرهنگ 2 ساعته..!! چرا ما كه مركز تمدن و پيشرفت جهان بوديم الان ذليل شديم..!!

ميدوني جوابش چيه..؟؟ جوابش اينه كه بعد از هفته هاو ساعت ها زمان گذاشتن و.. تازه بر ميگرديم به سر اصل مطلب.. بعد از 2 روز تلاش تازه تونستم به شما و دوستان بفهمونم كه چي ميخوام.. حالا تازه برميگرديم سر سوال 2 روز پيش من كه پرسيدم چطور بايد توي سرور اين كار رو انجام داد.. و لطفا كامل توضيح بديد و...

اصلا من منصرف شدم كه اين كارو انجام بدم.. نخواستم دوستان... ببخشيد كه تلاش كردم اين كارو خودم انجام بدم.. دوستاني كه پولكي هستن و ميتونن با يه هزينه كم اين كارو براي ما انجام بدن پي ام بدن.. براي خودمم متاسفم كه فراموش كرديم دارم كجا زندگي ميكنم..

متشكر از وقتي كه گذاشتيد

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

بعد ISS رو نصب میکنین و یک وب سایت میسازین با آدرس dl.yourdomain.com
به همین آسونی

فكر ميكنيد به همين سادگيه..؟؟ فكر ميكنيد با يك خط توضيح دادن يك نفر كه تا به حال با سرور مجازي كار نكرده ميتونه و يا ميدونه كه تنظيمات iss كجاست و يا از كجا ميشه يه سايت ساخت تو iss

mamali5
March 11th, 2011, 03:04
این کاری نیست که کسی بخواد از شما پول بگیره
خواستین میتونین مشخصات رو بفرستین واسم تا رایگان واستون انجام بدم
من احساس میکنم واضح گفتم
کسی که ازش خریدین واقعا بلد نیست واستون انجام بده؟

rasivell
March 11th, 2011, 18:42
چرا .. بلده و تا به حال هم زياد ملاحظه كرده.. ولي مساله اينجاست كه سرور بدون پشتيباني هستش...

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

دوستان ايا امكان داره كه به فضاي وي پي اس با اف تي پي متصل شد.! براي مثال وقتي ما فايلي رو از سيستم خود ميخوايم بزاريم توي سرور مجازي و بعد ادرس لينك رو بديم به كاربران ، چطور ميشه با اف تي پي بهش وصل شد و فايل رو اپلود كرد؟؟؟

من iis رو نصب كردم.. براي انجام اين كاركسي ميتونه كمك كنه؟

mamali5
March 11th, 2011, 19:05
چرا .. بلده و تا به حال هم زياد ملاحظه كرده.. ولي مساله اينجاست كه سرور بدون پشتيباني هستش...

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

دوستان ايا امكان داره كه به فضاي وي پي اس با اف تي پي متصل شد.! براي مثال وقتي ما فايلي رو از سيستم خود ميخوايم بزاريم توي سرور مجازي و بعد ادرس لينك رو بديم به كاربران ، چطور ميشه با اف تي پي بهش وصل شد و فايل رو اپلود كرد؟؟؟

من iis رو نصب كردم.. براي انجام اين كاركسي ميتونه كمك كنه؟

یک نرم افزار اف تی پی سرور(سرچ کنین نرم افزرا مورد نظر رو و دانلود کنین روی سرور نصب کنین) و به راحتی اکانت بسازین و با اف تی پی بهش متصل بشین...

rasivell
March 11th, 2011, 21:49
واقعا متشكرم.. اين راهنمائي شما باعث شد كه بنده بهترين برنامه در اين باره را روي سرور نصب كنم و يك منبع خوب هم براي خودم پيدا كردم..

بازم ممنون