ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سرویس نمایندگی اشتراکی را پیشنهاد می دهید؟!

kaqaz
December 22nd, 2016, 04:04
سلام به عزیزان فعال انجمن
ببخشید اگه تاپیک رو جای اشتباهی فرستادم
در این مورد میخواستم نظر شما رو هم بدونم
با یه سری ایده داریم فروش هوست اشتراکی رو شروع می کنیم البته نه در ایران
متاسفانه الان برای یه درگاه پرداخت هزار جور مکافات باید بکشی قسمت قوانین جرایم هم آپدیت شده (گرچه به نظر میاد تصویب نشده هنوز) و... که با اون وضع واقعا سخت میشه یعنی عملا بخش عمدا کار دیگه بلد بودن خوده اون کار نیست!
منتها من دوست دارم قبل از هزینه کردن برای سرور و لایسنس و الباقی با یه نمایندگی وارد بشیم
به نظر شما مدیریت یه همچین هوستی ( صد البته کوچیک) از داخل ایران دچار مشکلات مربوط به تحریم میشه؟
کدوم شرکت رو برای نمایندگی پیشنهاد میدین؟
چند درصد فکر می کنید این ایده مهمله؟!

ممنون از وقتی که میذارید و جواب میدین
دمتون گرم [emoji120]

relaxhost
December 22nd, 2016, 08:31
دوست عزیز سایت هاستینگ درسته خوب . ولی درد سر زیاد داره . چرا یک وب سایت دیگه راه اندازی نمیکنید . با کمترین هزینه و کمترین درد سر البته با درآمد خودش . شما که هاستینگ رو دوست دارید سایت اسکریپت راه اندازی کنید . که مقداری ربط داشته به هم . در کنارش اگه گیرتون اومد پروژه طراحی وب هم قبول کنید .

----------------------------------
http://relaxhost.ir

a1994n1373
January 2nd, 2017, 07:49
سلام دوست عزیز . به صفحه اصلی سایت Bia2Host.Com (http://bia2host.com) مراجعه بفرمایین تا از صحب خدمات و پشتیبانی ما اطمینان حاصل کنید . با تشکر

planday
January 3rd, 2017, 14:54
سلام خب نظر من این هستش شما برای شروع 100 هزارتومان باید هزینه سرور یا نمایندگی یا ... بدید ولی یک میلیون باید تبلیغات داشته باشید توقع نداشته باشید ماه دوم یا سوم سود خیلی خوب داشته باشید.
از همه مهم تر شاید شما میزبانی خوب می خرین ولی قیمت ارزون ندید چون ملت عادت به گران خریدن دارن ما یکی دوماه ارزون کردیم کلی مشتری اومد و نخریدن و دیلیلشون هم این بود چون قیمت کمه حتما مشکل داره !
نماد اعتماد و پشتیبانی 24 ساعت بازگشت وجه رو نمیدونم ندیدا

shatech
January 3rd, 2017, 16:04
متاسفانه الان برای یه درگاه پرداخت هزار جور مکافات باید بکشی قسمت قوانین جرایم هم آپدیت شده (گرچه به نظر میاد تصویب نشده هنوز) و... که با اون وضع واقعا سخت میشه یعنی عملا بخش عمدا کار دیگه بلد بودن خوده اون کار نیست!
منتها من دوست دارم قبل از هزینه کردن برای سرور و لایسنس و الباقی با یه نمایندگی وارد بشیم
به نظر شما مدیریت یه همچین هوستی ( صد البته کوچیک) از داخل ایران دچار مشکلات مربوط به تحریم میشه؟

دمتون گرم [emoji120]

سلام دوست عزیز بنده 5 سال در این زمینه فعال هستم دوست داشتید یک گپی داخل تلگرام در این مورد بزنیم حتما میتونم کمکتون کنم

servers44
January 3rd, 2017, 16:22
سلام دوست عزیز بنده 5 سال در این زمینه فعال هستم دوست داشتید یک گپی داخل تلگرام در این مورد بزنیم حتما میتونم کمکتون کنم

WooooW
اصلا توصیه نمیکنم با آقای نجفی حرفی داشته باشید
چند ماه پیش همینطوری برای من شد !!!
به خاطر دوتا کلمه ازم پول قرض گرفت دیگه اصلا جوابی ازش نیومد از انجمن منم بخاطرشون اخراج شدم !!!
لطفا اصلا بو یوزر shatech هماهنگی نکنید بخاطر سلام هم پول میگیرن!!!

yasserhost
January 3rd, 2017, 16:30

دمتون گرم [emoji120]

سلام و احترام
سرویس هایی که میخوایید ارائه بدید چی هستن؟(چه نوع هاستی) منظور یعنی سرعت مهمه یا فضا بیشتر و...
اگر هنوز مشتری ندارید نظر بنده یا بصورت بازاریاب کار کنید یا نمایندگی خریداری کنید در غیر این صورت خرج بالا میشه.
در مودر سوال آخرتون ایده قدیمی هست خیلی ها هستینگ دارن نظر من ایده جدیدتر پیدا کنی بهتره!
خواستی هاستینگ راه بندازی مشاوره رایگان داریم میتونید در تلگرام در ارتباط باشید.

alicpk
January 3rd, 2017, 19:22
بازار هاستینگ خیلی مشکل دار شده و هر روز میبینیم بدتر و بدتر میشه
دلایل مختلفی مثل ورود افراد تازه کار و بدون تخصص که قیمتهای مختلفی ارائه میکنند از یک طرف و از طرف دیگر بالا و پایینی نرخ دلار در چند ساله اخیر باعث شده هر روز شاهد بدتر شدن بازار هاستینگ باشیم
نمیدونم این وضع تا کی ادامه داره ولی هرچی که هست خیلی از بزرگان این صنعت هم دچار مشکل شدند و اینده نا معلومی در انتظار همه ماست

kaqaz
January 13th, 2017, 16:12
سلام ممنونم از پاسخ هاتون دوستان
در جریان مشکلات هستم پنج شیش سالی هست که تو این جریان بطور جدی فعالم اما هیچوقت جرئت نکردم وارد گود بشم علتشم مشکلات مضخرفیه که همتون دارید تجربه اش میکنید
ورود ضعیف و بدون برنامه و پشتوانه به بقیه هم آسیب میزنه الان یه ساله که من با شیفت دادن تو بخش های پذیرش بیمارستانا و درمانگاه ها و گه گداری راه اندازی سرور یا وبسایت زندگی رو میگذرونم و مضحکه خاص و عام شدم!
دو ماهه دارم ایده های مختلف رو بررسی میکنم. فعلا ایده اینه که در کنار وبسایت آموزشی یکی دو تا خدمت ارائه بشه که خب هاستینگ چیزیه که دلبری میکنه برام!
کلا هم ایران رو کنار گذاشتم
اگه دوست داتین گپ بزنیم تلگرام yaserkqaz
ممنون از وقتی که گذاشتین [emoji120]

Sent from my iPad using Tapatalk

planday
January 13th, 2017, 22:19

دمتون گرم [emoji120]

دوست گرامی مشکلی در خصوص درگاه پرداخت نیست
نماد اعتماد هم راحت میدن سایت ما نماد اعتماد از دو جا داره هم صنعت و معدن هم ساماندهی
ولی در کل توی ایران با اوضاع اختصادی فعلی همه چی سمه حتی شرکت های بزرگم درآمدی که همیشه داشتند ندارند.
به نظر من با سرمایه بالا کارهای پر درآمد تری نسبت به این کارا با دردسر کمتری میشه زد
موفق باشید در هر صورت...