سلام
نام پذیرنده در بالای درگاه درج خواهد شد ، گزینه ای مرتبط با نام و برند شرکت خودتون رو درج کنید.
مورد دومی که اعلام کردید این موارد الزامی نیست و فقط موارد مربوط به مشخصات فردی رو پر کنید با اطلاعات مکانی و شماره تماس
noghrehost
December 21st, 2016, 15:36
نام سایتتون رو باید بنویسید.
- - - Updated - - -
مدیر آی تی اگه طراح خودتون بودید و خودتون نصب کردید نام خودتون رو وارد کنید ، اما خیر ، اگه شخص دیگری بود نام اون رو وارد کنیدو ومشخصات اون رو.
ebrahimghafeli
December 21st, 2016, 16:41
ببخشید ای پی ادرس سایت من هرچی میزنم نمیاد آیا درگاه پرداخت ملت ای پی رو ضروری میخواد یا خیر ایا کسی سابقه همچین فرمی داشته که فرم کرده ؟
noghrehost
December 21st, 2016, 16:43
بله بسیار ضروریه ، به طوریکه اگه اشتباه وارد کنی ، بعد از دریافت درگاه ، روی سایت شما درگاه بالا نخواهد اومد .
با احترام.
ebrahimghafeli
December 21st, 2016, 16:49
بله بسیار ضروریه ، به طوریکه اگه اشتباه وارد کنی ، بعد از دریافت درگاه ، روی سایت شما درگاه بالا نخواهد اومد .
با احترام.
آیا کسی در زمینه تنظیم هاست بلده من هرچی ادرس ای پی را میزنمم ارور میده ممنون میشم منو راهنمایی کنه
- - - Updated - - -
آیا کسی در زمینه تنظیم هاست بلده من هرچی ادرس ای پی را میزنمم ارور میده ممنون میشم منو راهنمایی کنه
- - - Updated - - -
اگه هاست اشتراکی باشه و آی پی اختصاصی ندارم میتونم درگاه بگیرم یا ن
omid1991
December 21st, 2016, 16:59
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگه هاست اشتراکی باشه و آی پی اختصاصی ندارم میتونم درگاه بگیرم یا ن
فایل زیر رو تو هاستتون اجرا کنید ای پی مورد نیاز بانک رو بهتون میده
http://up.vbiran.ir/uploads/7991147366752918705_ipServer.zip
farshid17
December 21st, 2016, 17:11
ببخشید ای پی ادرس سایت من هرچی میزنم نمیاد آیا درگاه پرداخت ملت ای پی رو ضروری میخواد یا خیر ایا کسی سابقه همچین فرمی داشته که فرم کرده ؟
اگه درست وارد نکنید ارور 421 میاد
ebrahimghafeli
December 24th, 2016, 21:45
سلام دوستان بنده امروز صبح نام کاربری و رمز عبور درگاه بانک ملت بهم دادن و این دوتا اطلاعات رو تو سایت ثبت کردم ولی هنوز روی راه اندازی و نصب است چطور میشه فعالش کرد ..خودم باید
فعالش کنم یا از طرف بانک فعال میشه
34647
friend_sre
December 26th, 2016, 23:54
اگه بهت شماره ترمینال و یوزر پس رو دادن خودت برو توی کار راه اندازی ...