PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا مسدود شدن احتمالی سایت شامل سب دامنه میشه یا آدرس اصلی سایت؟

sylvester
December 20th, 2016, 14:05
دوستان سلام
مورد اول:
خدای نکرده مواردی در سایتم باشه که منجر به هیتلر شدن سایتم بشه آیا فقط شامل سب دانه جاری میشه یا آدرس اصلی سایت؟
مثلا سب دامنه من film.ali777.ir است و در حال فروش فیلم قیر مجاز باشم. احیانا مسدود بشم فقط سب دامنه رو میزنن یا آدرس ali777.ir هم مسدود میشه؟

مورد دوم استفاده از تگ iframe در صفحات سایت است
من تعدادی از این تگها که به سایت پوشاک زنانه در خارج کشور امبد شده رو در سایت دارم. سایتها در سایت من نمایش داده میشن انکار صفحه ای از سایت من هستند. ممکنه مواردی باشه که عکسهای سایت مرجع ناهنجار باشه برای فضای داخل ایا این امر (محتویات آی فریمها )ممکنه منجر به مسدود شدن سایت من بشه؟

sahar_tym
December 20th, 2016, 15:34
دوستان سلام
مورد اول:
خدای نکرده مواردی در سایتم باشه که منجر به هیتلر شدن سایتم بشه آیا فقط شامل سب دانه جاری میشه یا آدرس اصلی سایت؟
مثلا سب دامنه من film.ali777.ir است و در حال فروش فیلم قیر مجاز باشم. احیانا مسدود بشم فقط سب دامنه رو میزنن یا آدرس ali777.ir هم مسدود میشه؟

من تعدادی از این تگها که به سایت پوشاک زنانه در خارج کشور امبد شده رو در سایت دارم. سایتها در سایت من نمایش داده میشن انکار صفحه ای از سایت من هستند. ممکنه مواردی باشه که عکسهای سایت مرجع ناهنجار باشه برای فضای داخل ایا این امر (محتویات آی فریمها )ممکنه منجر به مسدود شدن سایت من بشه؟
سلام.در رابطه با موضوع اول اگر بار اولتون باشه فقط ساب دامنه رو بلاک می کنه.
مورد دوم فقط آی فریم.
اما کلا بستگی به شانستون داره

ITarashe
December 20th, 2016, 16:48
دوستان سلام
مورد اول:

سلام دوست خوبم

بستگی به نوع فعالیت شما داره،‌ اگر از لحاظ محتوایی در سطح بالایی از خلاف باشید تقریبا بصورت wildcard عملیات *****ینگ صورت می‌گیرد.
علی الخصوص اگر از نشانه های s01.domain s02.domian‌و .. استفاده کرده باشید.

ولی اگر از لحاظ محتوایی، تخلف آنچنانی نباشد فقط و فقط ساب دامنه ***** می‌شود.
بهتر است قبل از شروع به کار وب سایت مربوطه را در ساماندهی وزارت ارشاد ثبت کنید تا قبل از انجام عمل *****ینگ به شما اخطار یا هشدار داده شود.

متشکرم