توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در افزودن هارد اظافی به vps
hristo
December 20th, 2016, 13:03
با سلام
دوستان من یک ویندوز سرور 2016 دارم یک هارد اظافه کردم اما موقع ست شدن و فرمت در disk management یه اروری میده که نمیدونم چه کارش باید کرد.
ممنون میشوم دوستان راهنمائی کنن
با تشکر
تصاویر زمیمه شد
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نبود کمکی کنه؟
hristo
December 20th, 2016, 18:41
کسی بلد نیست؟
ITarashe
December 20th, 2016, 18:51
سلام دوست خوبم
بعد از ایجاد تاپیک صبر کنید تا دوستان و همکاران پاسخ ارسال کنند و از ارسالهایی به منظور آپ کردن تاپیک خودداری کنید.
ظاهرا هاردی که اضافه کردید offline هست و نیاز هست که در diskpart تغییراتی ایجاد کنید.
در command prompt یا همان cmd دستورات زیر را وارد کنید.
diskpart.exe //برای ورود به دیسک پارت
LIST DISK //برای مشاهده دیسک ها
SELECT DISK x // بجای x نام دیسک مورد نظر را وارد کنید
DETAIL DISK // اطلاعات مربوط به دیسک را مشاهده کنید و بررسی کنید که readonly در توضیحات هست یا خیر
ATTR DISK CLEAR READONLY // در صورت وجود readonly این دستور را وارد کنید و مجددا عملیات پارتیشن بندی و فرمت را انجام دهید
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر اعلام بفرمایید.
ممنونم
hristo
December 20th, 2016, 19:12
سلام دوست خوبم
بعد از ایجاد تاپیک صبر کنید تا دوستان و همکاران پاسخ ارسال کنند و از ارسالهایی به منظور آپ کردن تاپیک خودداری کنید.
ظاهرا هاردی که اضافه کردید offline هست و نیاز هست که در diskpart تغییراتی ایجاد کنید.
DETAIL DISK // اطلاعات مربوط به دیسک را مشاهده کنید و بررسی کنید که readonly در توضیحات هست یا خیر
ATTR DISK CLEAR READONLY // در صورت وجود readonly این دستور را وارد کنید و مجددا عملیات پارتیشن بندی و فرمت را انجام دهید
ممنونم
این تغییر با انلاین کردن دیسک تفاوت دارد.
به دستورات دقت کنید.
متشکرم
hristo
December 20th, 2016, 19:28
سلام دوست خوبم
ممنونم
سلام
آنلاین کردم قبلا اما اوکی نشده ...
- - - Updated - - -
سلام دوست خوبم
این تغییر با انلاین کردن دیسک تفاوت دارد.
به دستورات دقت کنید.
متشکرم
بله با این حل شد: ATTR DISK CLEAR READONLY
دست شما درد نکنه