ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام مدل آدرس دهی برای موتورهای جسنجو سءو فرندلیتر است؟ لطفا مشارکت کنید.

sylvester
December 19th, 2016, 22:30
سلام به همه دوستان
من یه هم پیج ساده اچ تی ام ال دارم که از اونجا لینک گذاشتم به فروشگاهم. فعلا یک فروشگاه لینک کردم.
حالا میخوام بدونم فروشگاهم چجوری باشه آدرسش؟
دامنه اینه
shetab24.ir
فروشگاه رو سب دومینش کنم؟ shop.shetab24.ir
بزارمش تو یه فولدر؟ shetab24.ir/shop
یا که اصلا یک فولدر تک حرفی ایجاد کنم بجای کلمه شاپ؟ shetab24.ir/2
کدوم نوع آدرس سیو فرندلیتره؟

m2n
December 19th, 2016, 22:41
ساب دامنه یعنی محتوای بجز محتوای سایت شما و در اصل گوگل هر مطلبی که قرار بدین به دامنه اصلی ربط نمیده شاید روزی بازدید ساب دامنه 1000 تا باشه ولی تو رتبه آدرس اصلی تاثیری نداره.
پوشه جزئی از محتوای سایت اصلی شما حساب میشه و روزی بخواین حذف کنید گوگل براتون 404 و .... ثبت می کنه.

sylvester
December 19th, 2016, 23:03
تو مورد آخر چطور؟ پوشه shopبا چهار حرف بهتره یا یه پوشه به اسم مثلا 2؟

tarf
December 19th, 2016, 23:07
مسلما shop بهتر هستش

sylvester
December 19th, 2016, 23:23
دوستام به نظرتون من چه روشی رو انتخاب کنم؟
قصد دارم یک شاپ با اپن کارت یک شاپ با پرستا شاپ و یک سایت با ورد پرس بسازم که همه از هم پیج لینک میشن
آیا همه رو فلدری بسازم تا صفحات زیادی ساخته بشه یا که نه. سب دامنه کنم و هر سایت جدا؟

alirezakhani
December 20th, 2016, 11:43
بهتره از shetab24.ir/shop استفاده بکنید واز صفحه اول به صفحات دیگر محصولاتتون لینک بدهید.
بهتر هم از است ورد پرس استفاده بکنید وکامرسی فروشگاه خوبی دارد با کیفیت خوب وآموزشهایی در همین انجمن ویا در انجمن مطرح کنید تا بچه های کار بلد انجمن بهتون راهنمایی بدهند.
وقت بخیر شاد باشید

navid2zp
December 20th, 2016, 12:17
روی ساب دامین ایجاد کنید
کلا سعی کنید وقتی قصد راه اندازی بخشی با سیستمی کاملا مختلف و موضوعی دیگه ایجاد کنید روی ساب دامین ایجاد کنید

shayandavoodi
December 20th, 2016, 22:11
هیچ فرقی نداره