PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساخت لوگو

yasinhosting
December 19th, 2016, 21:48
سلام دوستان یک قالب هاستینگ دارم درخواست لوگو دارم کسی میتواند یک لوگو برام بسازه با تشکر اطلاع بدید ممنون

- - - Updated - - -

www.jwebhost.ir/my
مشاهده کنید بالا سمت راست نوشته فردا هاستینگ بنده میخوام به جای این فردا هاستینگ برام یک لوگو اینطور ساده بسازید به اسم جی وب هاست لطفا اگر کسی میتواند بسازه برام بسازد نیاز دارم باتشکر

- - - Updated - - -

کسی نبود یک لوگو ساده برام بسازد؟

websazha
December 20th, 2016, 10:24
با سلام

جناب شاهی سایت llogo.net توصیه می شود قیمت و کیفیت بسیار مناسب .

Inpart
December 20th, 2016, 11:55
سلام دوستان یک قالب هاستینگ دارم درخواست لوگو دارم کسی میتواند یک لوگو برام بسازه با تشکر اطلاع بدید ممنون

- - - Updated - - -

www.jwebhost.ir/my (http://www.jwebhost.ir/my)
مشاهده کنید بالا سمت راست نوشته فردا هاستینگ بنده میخوام به جای این فردا هاستینگ برام یک لوگو اینطور ساده بسازید به اسم جی وب هاست لطفا اگر کسی میتواند بسازه برام بسازد نیاز دارم باتشکر

- - - Updated - - -

کسی نبود یک لوگو ساده برام بسازد؟

سلام دوست عزیز برای طراحی لوگو ما درخدمتیم.

تلگرام: DualEngineers@
موبایل: 09015595831
ایمیل: DualEngineers @ gmail.com

hostorder
December 20th, 2016, 15:06
ایشون قالب ما رو بدون اجازه هم دارند میفروشند خودمون قالب رو ترجمه و seo کردیم هر کی میفروشی بفروش داریم برند عوض میکنیم

Inpart
December 21st, 2016, 23:26
ایشون قالب ما رو بدون اجازه هم دارند میفروشند خودمون قالب رو ترجمه و seo کردیم هر کی میفروشی بفروش داریم برند عوض میکنیم

بله دوست عزیز من هم به حرف شما رسیدم که کاربر yasinhosting اخلاق کاری اصلا ندارن!
متاسفانه yasinhosting برای طراحی لوگو در تلگرام با هزینه بسیار بسیار کمی درخواست داده بودن و با لحن خیلی بی ادبانه ای هم اصرار به طراحی لوگو داشتن!