با سلام
من به یک مشکل اساسی خوردم زمانی که سرور رو روشن می کنم وقتی قطعات رو چک می کنه میاد به این عکس که اتچ کردم و این ارور رو میده (627 invalid or unknown sku/chassis id)
و باید حتما دکمه F1 رو بزنم تا جلو بره ...
من یک جستجوئی کردم به این مطلب بر خوردم:
http://h20564.www2.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02760526
اما متوجه نشدم مشکل چیه و چه کار باید کرد
ممنون می شوم دوستان یک کمکی بکنند تا مشکل رو حل کنم ...
در ضمن سرور HP Proliant DL 160 G6 هست .
با تشکر
hassanshaikhi
December 19th, 2016, 18:06
این مشکل مربوط به vmware نیست مربوط به بایوس سرور هست اون لینک گفته بایوسش رو آپدیت کنید
ممنون اما چطور باید این کار رو انجام بدهم؟
میشه راهنمائی کنید؟
من دسترسی فیزیکی به سرور دارم ...
bepad
December 19th, 2016, 18:24
با سلام
من به یک مشکل اساسی خوردم زمانی که سرور رو روشن می کنم وقتی قطعات رو چک می کنه میاد به این عکس که اتچ کردم و این ارور رو میده (627 invalid or unknown sku/chassis id)
و باید حتما دکمه F1 رو بزنم تا جلو بره ...
من یک جستجوئی کردم به این مطلب بر خوردم:
http://h20564.www2.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02760526
اما متوجه نشدم مشکل چیه و چه کار باید کرد
ممنون می شوم دوستان یک کمکی بکنند تا مشکل رو حل کنم ...
در ضمن سرور HP Proliant DL 160 G6 هست .
با تشکر
با سلام
اگر دیتا بر روی سخت افزار ندارید یک سیستم عامل پایه مانند ویندوز یا لینوکس نصب و تست اجرا کنید
بعد نصبش کنید. بعد نصب وارد پوشه نصبش بشید و فایل start اجرا کنید که دو روش آپدیت کردن رو توضیح داده. با استفاده از فلش یا cdrom.که راحت ترینش استفاده از فلش هست و فقط کافیه فایل HPQUSB.exe از توی پوشه usb key اجرا کنید تا خودکار فلش رو بوتیبل کنه.
hristo
December 19th, 2016, 20:04
با سلام
اگر دیتا بر روی سخت افزار ندارید یک سیستم عامل پایه مانند ویندوز یا لینوکس نصب و تست اجرا کنید
با تشکر
سلام
ممنون نه چیزی ندارم
قبلا چند تا هارد داشتم فکر کنم اون ها رو در آوردم فروختم ممکنه یک سری فایل روی یکی از اونها بوده که الان نمیاره ...
میشه یک راهنمائی کنید به چه صورت سیستم عامل نصب کنم؟
چون روش vmware esxi 6.0.0 هست و مشکلی ندارم پاک بشه و از اول نصب بشه ...
برای نصب vmware از ابتدا باید سیستم عامل پایه رو پاک کنم از اول لینوکس بریزم بعد vmware رو نصب کنم ؟
ممنون میشوم یک شماره تماس ارسال کنید
با تشکر
hassanshaikhi
December 19th, 2016, 20:10
نیازی به نصب سیستم عامل نیست با یک فلش دیسک بوتیبلش کنید بعد راحت بایوس رو آپدیت کنید. اگه فلش هم ندارید فایل ROMPAQ.ISO روی cd رایت کنید.
بعد نصبش کنید. بعد نصب وارد پوشه نصبش بشید و فایل start اجرا کنید که دو روش آپدیت کردن رو توضیح داده. با استفاده از فلش یا cdrom.که راحت ترینش استفاده از فلش هست و فقط کافیه فایل HPQUSB.exe از توی پوشه usb key اجرا کنید تا خودکار فلش رو بوتیبل کنه.
ممنون چشم طبق فرمایشتون الان انجام میدم
میتونم شماره تماستون رو داشته باشم ؟
اگر مشکلی نداره برای من پیغام خصوصی کنید
ممنون این کار رو انجام دادم
اما زد فلش رو Fat32 کرد و الان فلش رو هم هیچ جیزش رو نمیشناسه ...
چی کار کنم به نظرتون؟
hassanshaikhi
December 19th, 2016, 20:57
باید fat32 باشه. از توی بایوس بوت سرور رو روی فلش بذارید بعد مراحل آپدیت رو انجام بدید.
hristo
December 19th, 2016, 21:17
باید fat32 باشه. از توی بایوس بوت سرور رو روی فلش بذارید بعد مراحل آپدیت رو انجام بدید.
انجام دادم اما نشد
براتون به ایمیلتون ارسال می کنم عکس هاش رو ...
hristo
December 20th, 2016, 00:18
دوستان مشکل حل شد مشکل از یه کارت بود که کنده بودم یادم رفته بود بزنم سر جاش