سلام
یک دامین داریم در پنل resello و قفل شده و الان جریمه 80 دلاری اومده که میتونم جریمه بدم و دامین تمدید کنم بعد از گذشت چند روز دامین آزاد میشه؟ پسوند دامین .com هست
ITarashe
December 19th, 2016, 16:31
سلام
یک دامین داریم در پنل resello و قفل شده و الان جریمه 80 دلاری اومده که میتونم جریمه بدم و دامین تمدید کنم بعد از گذشت چند روز دامین آزاد میشه؟ پسوند دامین .com هست
سلام
از زمان انقضا ۳۹ روز بعد دامنه release میشه
البته اگر رنک داشته باشه و دامنه پر بازدیدی بوده باشه به محض ریلیز شدن توسط یکی از کارچاق کن های ریجستاری یا خود رجیستار مجدد ثبت میشه و قیمت گذاری میشه پایه ۲۰۰ دلار!
این مورد صد در صد نیست ولی احتمال اتفاق افتادنش هست. پس اگر دامنتون براتون اهمیت داره حتما مراقبش باشید.
موفق باشید
iwpanel
December 19th, 2016, 17:33
سلام
سلام حداقلش بين ٦٥ روزتا ٧٥ روز بعد اكسپاير طول ميكشه دامين باز باشه
live
December 19th, 2016, 18:27
سلام
خوب ینی اگر یک دامین رو دیگه نخوایم باید چیکار کنیم ؟
من خودم الان دوتا دامین دارم تو یه اکانت
اگر تمدید نکنم باید جریمه بدم ؟
iwpanel
December 19th, 2016, 18:31
نه دامين بهد زمانش آزاد ميشه نياز به پرداختي نيست
ITarashe
December 19th, 2016, 18:32
سلام دوست من
خیر اینطور نیست. جریمه تمدید فقط برای زمانی هست که شما بعد از انقضای دامنه وارد دوره لاک میشوید و میخواهید اقدام به تمدید کنید.
در صورتی که دوره لاک هم سپری شود و دامنه مجدد ریلیز شود با هزینه عادی قابل ثبت است. البته همونطور که در پست قبل گفتم اگر دامنه رنک داشته باشد و بقولی ارزش داشته باشد توسط خود رجیستار یا اصطلاحا کارچاقکن های رجیستارها برای فروش ثبت میشود و از پایه ۲۰۰دلار، نسبت به ارزش دامنه قیمت گذاری میشود.
همیشه سعی کنید دامنههای با ارزشتان را به موقع تمدید کنید و یا اگر وارد دوره جریمه پرداخت میشود بخاطر پرداخت نکردن هزینه جریمه ریسک ثبت شدن توسط رجیستار یا کارگزاران فروشدامنه را برای خود بوجود نیاورید.
متشکرم
live
December 19th, 2016, 18:40
نه دامين بهد زمانش آزاد ميشه نياز به پرداختي نيست
تشکر میکنم
من الان در یک Customer دوتا Customer domains تو یه پنل دارم که تنظیمات اصلیش به نام دامنه اول هست و اگر این دامنه اول اکسپایر بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
میشه Customer یا همون پنل مدیریت دامنه دوم رو بدون هزینه به یک Customer جدید انتقال داد ؟
iwpanel
December 19th, 2016, 18:41
تشکر میکنم
من الان در یک Customer دوتا Customer domains تو یه پنل دارم که تنظیمات اصلیش به نام دامنه اول هست و اگر این دامنه اول اکسپایر بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
میشه Customer یا همون پنل مدیریت دامنه دوم رو بدون هزینه به یک Customer جدید انتقال داد ؟
نه مشکلی برای دامین بعدی ایجاد نمیشه انتقال بین کاستمر ها مربوط به نماینده ای که باهاش کار میکنید میشه باید با اونا مکاتبه کنید
live
December 19th, 2016, 18:48
نه مشکلی برای دامین بعدی ایجاد نمیشه انتقال بین کاستمر ها مربوط به نماینده ای که باهاش کار میکنید میشه باید با اونا مکاتبه کنید
در واقع ریسلر این دامنه ها خود من هستم
آخرین سوالم این هست که بسته بودن Transfer lock مشکلی در زمانی expire date ایجاد نمیکنه ؟
ITarashe
December 19th, 2016, 18:50
آخرین سوالم این هست که بسته بودن Transfer lock مشکلی در زمانی expire date ایجاد نمیکنه ؟
سلام دوست خوبم
قفل انتقال مطلقا ارتباطی با زمان انقضا ندارد.
موفق باشید
iwpanel
December 19th, 2016, 18:55
نه ربطی به تاریخ نداره فقط جابه جایی دامین میبنده که این موضوع هم از whois معلومه
hegza
December 19th, 2016, 19:08
سلام حداقلش بين ٦٥ روزتا ٧٥ روز بعد اكسپاير طول ميكشه دامين باز باشه
البته با قطعیت نمیشه گفت
بعضا ممکنه دامنه رو پرمیوم کنه و بزاره برای فروش (بسته به نوع دامنه و کانکشنهای دریافتیش)
iwpanel
December 19th, 2016, 19:24
البته با قطعیت نمیشه گفت
بعضا ممکنه دامنه رو پرمیوم کنه و بزاره برای فروش (بسته به نوع دامنه و کانکشنهای دریافتیش)
بله در صورتی که دامین
پرمیوم یا backorder نشده باشه اکثر دامین های فینگلیش معمولا اینجوری نیست چون ارزش آنچنانی نداره مگر اینکه بازدید بالا داشته باشه و در هر صورت هموتجوری که دوستان اعلام کردند در شرایط عادی اینجوری هست