PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیوه اخد درگاه بانک

ebrahimghafeli
December 18th, 2016, 21:11
با سلام بنده میخواستم درگاه بانکی داشته باشم اما سند و اجاره نامه ندارم آیا میتوانم از سند دیگه ای استفاده کنم یا نه

یا میشه اجاره نامه دستی براشون ارسال کرد

بنده از طریق به پرداخت درخواست درگاه دادم

ali-rezam
December 18th, 2016, 21:28
میتونید قرار داد سوری درست کنید و از سایر درگاه ها استفاده کنید
ملت کمی در این موضوع سخت گیر هست

m2020k2012
December 18th, 2016, 23:26
با سلام بنده میخواستم درگاه بانکی داشته باشم اما سند و اجاره نامه ندارم آیا میتوانم از سند دیگه ای استفاده کنم یا نه

یا میشه اجاره نامه دستی براشون ارسال کرد

بنده از طریق به پرداخت درخواست درگاه دادم
سلام
درگاه ایران کیش بهتون پیشنهاد میدم سند و اجاره نامه نمیخواد فقط باید سایتتون نماد اعتماد داشته باشه
چندتا فرم براتون میفرستن شما اونا پیرینت میگیری پر میکنید اسکن میکنید و به همراه اسکن شناسنامه و کارت ملی از طریق تلگرام یا ایمیل براشون میفرستی بعد طی 48 ساعت اینده مشکلی نباشه درگاه تون فعال میشه
و دو هفته فرصت دارید اون مدارک که پر کردی با کپی کارت ملی و شناسنامه براشون پست میکنید فقط کپی کارت ملی و شناسنامه را کپی برابر اصل کنید اون فرم ها نیاز به کپی برابر اصل نداره فقط کپی کارت ملی و شناسنامه نیاز به کپی برابر اصل داره
بنده هم یکی در شرکت ایران کیش میشناسم مرد بسیار خوبی هست اگه خواستید در تلگرام بهم پیام بدید تا شما به اون مرد معرفی کنم

یه نکته درگاه ایران کیش رایگان هست بدون کارمزد هیچی پولی ازت نمیگیره

ایدی تلگرام من
telegram.me/MOINDS
موفق باشید