ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن پی در پی هاست

ToooPDL
December 18th, 2016, 19:05
سلام
وقت دوستان بخیر

سایت یه شرکتی با بازدید روزانه 150 - 400 ، وردپرس، و میزبانی شده توسط 2تا از هاستینگ های برتر کشور (حالا به یکیش انتقاداتی برای پشتیبانی و.. وارده ولی دومی من بدی ازشون ندیدم و پشتیبانی و کیفیت عالی دارند ولی مشکل ما پابرجاست همچنان)

مشکل اینه که میگن توسط سرویس شما ارسال ایمیل اسپم بصورت انبوه صورت میگیره. در حالی که چنین چیزی نیست
شرکت اولی که مسدود میکرد ، رفع مسدودی رو 48ساعت بعد انجام میداد و هیچ توضیحی برای مشکل ارائه نمیداد
شرکت دومی ک اومدیم اما خوب و کامل گزارش از مشکل رو دادن که فلان ادرس فایل مخربی هست و ارسال از اونجا صورت میگیره . بار اول 6تا مسیر دادن و همگی حذف شد
فرداش دوباره مسدود شد و یک مسیر دیگه و حذف اون توسط ما . این قضیه چندروز پشت سر هم داره تکرار میشه...

گرفتیم کلا هاست رو حذف کردیم و مجدد ایجاد کردیم و سایت از نو راه اندازی شد، اما افاقه نکرد بازم

اگر کسی تجربه ای در این موضوع داره و راه حلی میشناسه لطفا پیشنهاد بده که خیلی داریم از این قضیه ضربه می خوریم..

Rezash
December 18th, 2016, 19:43
سلام
وقت دوستان بخیر

سایت یه شرکتی با بازدید روزانه 150 - 400 ، وردپرس، و میزبانی شده توسط 2تا از هاستینگ های برتر کشور (حالا به یکیش انتقاداتی برای پشتیبانی و.. وارده ولی دومی من بدی ازشون ندیدم و پشتیبانی و کیفیت عالی دارند ولی مشکل ما پابرجاست همچنان)

مشکل اینه که میگن توسط سرویس شما ارسال ایمیل اسپم بصورت انبوه صورت میگیره. در حالی که چنین چیزی نیست
شرکت اولی که مسدود میکرد ، رفع مسدودی رو 48ساعت بعد انجام میداد و هیچ توضیحی برای مشکل ارائه نمیداد
شرکت دومی ک اومدیم اما خوب و کامل گزارش از مشکل رو دادن که فلان ادرس فایل مخربی هست و ارسال از اونجا صورت میگیره . بار اول 6تا مسیر دادن و همگی حذف شد
فرداش دوباره مسدود شد و یک مسیر دیگه و حذف اون توسط ما . این قضیه چندروز پشت سر هم داره تکرار میشه...

گرفتیم کلا هاست رو حذف کردیم و مجدد ایجاد کردیم و سایت از نو راه اندازی شد، اما افاقه نکرد بازم

اگر کسی تجربه ای در این موضوع داره و راه حلی میشناسه لطفا پیشنهاد بده که خیلی داریم از این قضیه ضربه می خوریم..

معمولا بک دورهایی هستند که در پلاگین ها یا قالب های نال هستند
یا اسپمر با استفاده از باگ های پابلیک شده نسخه های قدیمی پلاگین ها دسترسی ایجاد میکنه
برای شروع :
۱. از قالب های نال استفاده نکنید یا به دقت و خط به خط باید بررسی بشند
۲. همه افزونه ها و وردپرس و قالب ها بروز باشند.
۳. افزونه و فایل های غیر ضروری رو حذف کنید.

Mr.Pouria
December 18th, 2016, 19:44
پیشنهاد میکنم لاگ را برسی کنید و ببینید به چه دلیل داره اسپم ارسال میشه معمولا وردپرس ایمیل خودکار فقط برای چند مورد ارسال میکنه ...

پلاگین خاصی از منبع غیررسمی نصب کردید ؟!

AMIB
December 18th, 2016, 20:20
اسکریپت‌های سایت شما احتمالا ویروسی شده و ممکنه تا ۲۰ یا ۳۰ فایل یا بیشتر از فایل‌های سیستم‌مدیریت محتوای شما آلوده شده باشه
برای پاکسازی به دانش برنامه‌نویسی و امنیت نیاز هست

در صورت تمایل با ما تماس بگیرید تا سایت شما بررسی و مورد پاکسازی قرار بگیره
برای تماس از نشانی موجود در امضای بنده استفاده کنید

ToooPDL
December 19th, 2016, 10:26
معمولا بک دورهایی هستند که در پلاگین ها یا قالب های نال هستند
یا اسپمر با استفاده از باگ های پابلیک شده نسخه های قدیمی پلاگین ها دسترسی ایجاد میکنه
برای شروع :
۱. از قالب های نال استفاده نکنید یا به دقت و خط به خط باید بررسی بشند
۲. همه افزونه ها و وردپرس و قالب ها بروز باشند.
۳. افزونه و فایل های غیر ضروری رو حذف کنید.

سپاس
قالب نال نیست. یکی دو تا افزونه نال بود که اوناهم غیرفعال شدن
افزونه ها وردپرس بروز هستن

- - - Updated - - -

پیشنهاد میکنم لاگ را برسی کنید و ببینید به چه دلیل داره اسپم ارسال میشه معمولا وردپرس ایمیل خودکار فقط برای چند مورد ارسال میکنه ...

پلاگین خاصی از منبع غیررسمی نصب کردید ؟!

پلاگین خاص که آره 2-3تایی بود. 2تاش غیرفعال شدن.
حالا این سری فقط افزونه های موردنیاز قالب (همگی از مخزن وردپرس نصب میشن) و افزونه های سئو رو نصب میکنم ببینم چی میشه

ourweb
December 19th, 2016, 14:12
به احتمال خیلی زیاد از پلاگین هاتون هست .

Rezash
December 19th, 2016, 14:31
سپاس
قالب نال نیست. یکی دو تا افزونه نال بود که اوناهم غیرفعال شدن
افزونه ها وردپرس بروز هستن

- - - Updated - - -

پلاگین خاص که آره 2-3تایی بود. 2تاش غیرفعال شدن.
حالا این سری فقط افزونه های موردنیاز قالب (همگی از مخزن وردپرس نصب میشن) و افزونه های سئو رو نصب میکنم ببینم چی میشه
غیر فعال سازی کافی نیست
کلا حذف کنید
امکان وجود بک دور خیلی زیاد هست و کل هاست باید اسکن بشه
پیشنهادم میکنم روی یک هاست جدید وردپرس خام بهمراه قالب از منبع معتبر و پلاگین ها از مخزن وردپرس اقدام کنید. سپس دیتابیس رو ریستور کنید.
پس از ریستور حتما لیست ادمین ها رو هم چک کنید

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

ToooPDL
December 22nd, 2016, 11:20
بله غیرفعال و حذف کرده بودم.

فقط یکی دیگه اونم افزونه ubermenu مونده بود که از وقتی حذفش کردم دیگه مشکل حل شد.

تجربه شد دیگه.
کلی به سئوی سایت و خود شرکت ضرر زد این مورد...

farssub
December 22nd, 2016, 11:48
بنده هم همین مورد مشکل رو داشتیم! هاست خود ب خود ساسپند میشد! از افزونه های وردپرس هست این دلیل!

dow
December 24th, 2016, 07:33
بهتره با همکاری هاستینگ نسبت به ویروس‌کشی همونطور‌که دوستان عزیز‌گفتن اقدام کنید. کرمن جاب هم اگه دارید غیرفعال کنید ببینید حل میشه یاخیر

sahar_tym
December 24th, 2016, 10:04
سلام
وقت دوستان بخیر

سلام . بهترین راه اینه که درخواست بدین phpmail رو براتون ببندن

lastwall
December 24th, 2016, 11:09
سلام
اینکه پشتیبانی میگه ارسال ایمیل به صورت عمده انجام میشه باید بررسی کنید سایت رو به نظر باگی چیزی توی قالب شما وجود داره
شما میتونید از پلاگین های امنیتی مثلا کپچاهای محتلف برای کامنتها ، صفحه تماس با ما و ... استفاده کنید . قسمت های ادمین و ... رو هم دابل وریفیکیشن بزارید از بروت فورس جلوگیری کنید

ولی اگر میخواهید مشکل رو کامل و صحیح حل کنید فقط در یک صورت اونم باید خودتون دسترسی روت به سرور داشته باشید و همه چیز رو مانیتور کنید تا به صورت کامل متوجه شید مشکل از کجاست...که معمولا خیلی کم در هاست اشتراکی این اتفاق میفته..که بخوان اینقد وقت بزارن براتون

ToooPDL
December 24th, 2016, 13:54
تشکر از دوستان

مشکل حل شده. مشکل از افزونه ubermenu بود

dizaji_saeed
December 24th, 2016, 21:19
تشکر از دوستان

مشکل حل شده. مشکل از افزونه ubermenu بود
درود

دوست عزیز ، تجربه شد برامون.

فقط دوستان اطلاعی دارن که کلا این افزونه مشکل اسپم داره یا برخی نسخه های دستکاری شدش که غیررسمی هستن؟؟

shatech
December 24th, 2016, 21:33
درود

دوست عزیز ، تجربه شد برامون.

فقط دوستان اطلاعی دارن که کلا این افزونه مشکل اسپم داره یا برخی نسخه های دستکاری شدش که غیررسمی هستن؟؟

فقط این افزونه نیست که مشکل ساز میشه ممکنه افزونه های دیگه ای هم با این مشکل باشند و علت آن این است که سرور ما قابلیت نصب آن افزونه را نداشته باشد به همین علت سایت را مختل میسازد

ToooPDL
January 13th, 2017, 12:28
بله تجربه شد.
بهتره از منابع معتبر تهیه بشن افزونه ها و حتی قالب ها و...