ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه اینترنتی ملت

ebrahimghafeli
December 18th, 2016, 17:57
با سلام بنده میخواستم درگاه بانکی داشته باشم اما سند و اجاره نامه ندارم آیا میتوانم از سند دیگه ای استفاده کنم یا نه

یا میشه اجاره نامه دستی براشون ارسال کرد

بنده از طریق به پرداخت درخواست درگاه دادم

ashadata
December 18th, 2016, 18:01
با سلام

فکر کنم ارسال اسکن سند افراد درجه یک شما مشکلی ایجاد نکنه

ebrahimghafeli
December 18th, 2016, 18:06
با سلام

فکر کنم ارسال اسکن سند افراد درجه یک شما مشکلی ایجاد نکنه

منظورتون ار درجه یک یعنی سند خونه دارن

razavihost
December 18th, 2016, 22:44
با سلام بنده میخواستم درگاه بانکی داشته باشم اما سند و اجاره نامه ندارم آیا میتوانم از سند دیگه ای استفاده کنم یا نه

یا میشه اجاره نامه دستی براشون ارسال کرد

بنده از طریق به پرداخت درخواست درگاه دادم

از من که سند نخواستن !!

ebrahimghafeli
December 18th, 2016, 23:01
از من که سند نخواستن !!

مگه تو ایمیل واستتون چه مدارکی فرستادن ما کارمون گیره خونه ای که خریدیم سند نداره و الان دنبال سند هستیم یعنی سندش هست ولی پیش صاحب قبلی خونه هست بهمون نمیده و میگه ندارم الان دنبال سند هستیم میشه بهشون بگم بعدا سند واسم بیارید یا خیر ؟

m2n
December 18th, 2016, 23:04
مگه تو ایمیل واستتون چه مدارکی فرستادن ما کارمون گیره خونه ای که خریدیم سند نداره و الان دنبال سند هستیم یعنی سندش هست ولی پیش صاحب قبلی خونه هست بهمون نمیده و میگه ندارم الان دنبال سند هستیم میشه بهشون بگم بعدا سند واسم بیارید یا خیر ؟

ببه املاک مراجعه کنید و اجاره نامه به نام شما یا پدر شما تنظیم کنند براشون ارسال کنید.

ebrahimghafeli
December 18th, 2016, 23:05
ببه املاک مراجعه کنید و اجاره نامه به نام شما یا پدر شما تنظیم کنند براشون ارسال کنید.

شما امتحان کردین ؟

razavihost
December 18th, 2016, 23:30
شما امتحان کردین ؟
اجاره نامه ها جدیدا سیستمی شده و برای تنظیمش باید هزینه بدین.

m2n
December 18th, 2016, 23:49
شما امتحان کردین ؟

بله یکی از مشتریان ما همین مشکل و داشت که ارسال سند یک نشانی دیگر باعث شده بود مدارکشون تایید نشه ولی با یک اجاره نامه به نشانی ثبتی در نماد مشکلشون حل شد.

اجاره نامه ها جدیدا سیستمی شده و برای تنظیمش باید هزینه بدین.

حق کمسیون املاک بر اساس نرخ اجاره و ودیعه مشخص می شود که با پیش پرداخت یک میلیونی و اجاره ماهی 10 هزار تومانی به کمترین میزان خود (100 الی 150 هزار تومان) می رسد و البته نسبت به شهر شاید نرخ متفاوت باشه .

حق کمیسیون اجاره‌ مسکن در شهر تهران، یک‌چهارم اجاره ماهانه از هر طرف است، یعنی هر فردی که خانه‌ای را در شهر تهران با هر قیمتی اجاره می‌کند، کمیسیون مشاوران املاک یک‌چهارم این اجاره ماهانه از هر طرف است، یعنی خانه‌ای که اجاره آن ماهانه یک میلیون تومان است، کمیسیون مشاوران املاک یک‌چهارم این مقدار از دو طرف قرارداد است، یعنی 250هزار تومان از مالک و 250 هزار تومان از مستاجر.