ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه سفید دامنه ها

mbm159
December 16th, 2016, 20:19
سلام وقت بخیر بنده تقریبان تمامی مشکلات رو بر طرف کردم و فقط مونده صفحه سفیدی که توی ناحیه کاربری زمانی که میخوام دامنه ها رو مشاهده کنم برام میاد . قبلا درست بود و بدون مشکل کار میکرد. اما الان خراب شده . اینجا رو میگم clientarea.php?action=domains

planday
December 20th, 2016, 22:28
سلام وقت بخیر بنده تقریبان تمامی مشکلات رو بر طرف کردم و فقط مونده صفحه سفیدی که توی ناحیه کاربری زمانی که میخوام دامنه ها رو مشاهده کنم برام میاد . قبلا درست بود و بدون مشکل کار میکرد. اما الان خراب شده . اینجا رو میگم clientarea.php?action=domains

درود بر شما دوست گرامی
از داخل سی پنل نسخه php خودتان را حداقل یک نسخه به بالاتر ببرید مشکلاتتون رفع میشه. پیش فرض اکثرا 5.3 هستش که شما حداقل 5.5 بزارین خوبه. با وردپرس و ... هم 5.5 مشکل نداره یا 5.6

ITarashe
December 20th, 2016, 22:43
سلام دوست من

احتمالا این اتفاق بخاطر memory limit هست . در فایل php.ini مقدار memory_limit را برابر 256MB قرار دهید و یکبار وب سرور خود را ریستارت کنید.
برای آپاچی :
service httpd restart
و nginx:
service nginx restart
در صورتی که مشکل حل نشد، مجددا درون فایل php.ini مقدار display_errors را برابر On قرار دهید و وب سرور را ریستارت کنید.
سپس ارور مشاهده شده را قرائت نموده و در فروم قرار دهید تا بتوانیم بهتر راهنماییتان کنیم.

متشکرم